КАУФЛАНД - тема 72

• 70 983
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Ако някой ползва този конвектор от брошурата, би ли споделил дали вентилатора е шумен?

Иначе нямам големи очаквания, трябва ми за бързо и кратко отопление на малко помещение сутрин и вечер. Бих искала да заменя досегашната духалка с него, стига да не е много "гръмогласен". Joy

Мисля, че вкъщи имаме същата, затопля много бързо помещението, супер е за една стая, например в нашия случай е спалнята. Вечер пускаме и за около 5-6 Мин вече е топло. Не мисля,че харчи много ток, а и ти ще я използваш за кратко време.

# 586
Кауфланд даваха ли по телефона инфо за наличност?
Да, давали са ми информация за наличност. Не съм се обаждала скоро, но предполагам, че е още така.🙂

# 587
# 588
Вчера взех прахосмукачката на Нео която е 40 лв , ами да си кажа приятно съм изненадана . Лека е и смучи доста добре на килимите ми .

# 589
Вече в петък ли излиза брошурата?
Относно конвектора , ползвам в стая 10кв.м. , затопля бързо , рядко включвам вентилатора, но не е толкова шумен, съвсем поносимо

# 590
  • София, България
Не съм коментирала по-рано в тази тема, но пък напоследък пазарувам повече от Кауфланд.

Не знам защо ми отне толкова време да се разровичкам в приложението. Много ми допада идеята с това, че мога да си добавя в лист за пазаруване в приложението всичко намалено, което съм си харесала и да имам целенасочено пазаруване и да знам къде точно трябва да ида и за какво. Напоследък попадам на страхотни намаления до 50%.

Единственото, което за момента не съм ползвала поради липса на нещо, което да ми допадне са купоните, които се активират срещу точки.

# 591
Плюсът на купоните в Кауфланд е, че са много на брой и всяка седмица са различни. От време ва мреме изпада по някой интересен артикул.

# 592
Много благодаря на всички дали отзиви за конвектора! Hug
Сега остава само и да го намеря, че вчера ходих и нямаше. Ако някой го е мяркал тези дни из софийските филиали, ще съм благодарна да сподели.

Междудругото беше пълно само с другия модел, който не е на промо, по-скъп е и е без вентилатор, ама го натрупали на промоционалните места....Expressionless

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:30 от alllllimei

# 593
Вчера взех прахосмукачката на Нео която е 40 лв , ами да си кажа приятно съм изненадана . Лека е и смучи доста добре на килимите ми .
И аз я взех, без да ми трябва... Не съм гледала параметри нищо. Силно дърпа на килимите

# 594
Коя е прахосмукачката?

# 595
# 596
  • Пловдив
дано и майка остане доволна Simple Smile За нея я взех аз.

# 597
Тъкмо и аз взех последната и дори отворена, че да не се мина. Grinning Шумна ми се струва, но за тия пари нямам оплаквания.

# 598
  • Бургас
Мнения за хлебопекарната от другата седмица?

# 599
Прахосмукачката за 40 лв с кабел ли е и може ли да стои сама изправена докато не се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт