КАУФЛАНД - тема 72

• 70 962
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
Има някаква поставка с болтове, при нужда. Има кабел 5 метра. Нашата я сложихме под дивана легнала.

# 601
Дървената детска кухня в брошурата от следващата седмица същата като миналогодишната ли е? Миналата година имам спомен, че в Лидл беше на по-висока цена, в Кауфланд не си спомням какви пари е била. Интересува ме като качество , големина и функции, Кауфландските и Лидлските дали са еднакви, че имам наблюдения само върху тези от Лидл от предишни години?

# 602
  • София
Ръчната месомелачка от следващата седмица дали става?

# 603
  • Бургас
Има някаква поставка с болтове, при нужда. Има кабел 5 метра. Нашата я сложихме под дивана легнала.
И аз днес купих прахосмукачката. Очаквах да е нещо от типа на подочисточка, но съм изумена колко силно дърпа и колко боклук събра.
Във Вашите има ли книжка с инструкции? Че в моята няма и не знам как да изчистя контейнерчето.

# 604
dorita_, книжка не видях, гледах само частите да са на място. Не съм я разучавала, защото майка ми ще я ползва.

# 605
Не съм видяла за книжка но контейнера се отваря като се натисне едно сиво или синьо копче тип закопчалка

И аз днес купих прахосмукачката. Очаквах да е нещо от типа на подочисточка, но съм изумена колко силно дърпа и колко боклук събра.
Във Вашите има ли книжка с инструкции? Че в моята няма и не знам как да изчистя контейнерчето.

# 606
  • в един топъл дом
Здравейте. Може ли мнение за телевизора Crown 32 инча ,който тази седмица беше на брошурата на цена 180 лева. Не можем да открием приложени елементи за поставяне на стойка на стената. Не можем да го поставим на стойка. Има само приложени крачета. Да не би в нашия комплект да липсват части. Моля, ако някой е закупил такъв телевизор от Кауфланд тази седмица,  да каже как е при него, има ли части за стойка. Благодаря.

# 607
  • София
Закупена нехранителна стока през АПП, колко дни имаш право да я върнеш? Неотваряна.

# 608
Някой пробвал ли е това сирене? По състав няма нещо нередно май,ама знам ли го.Не съм го чувала досега.

# 609
  • София
Здравейте. Може ли мнение за телевизора Crown 32 инча ,който тази седмица беше на брошурата на цена 180 лева. Не можем да открием приложени елементи за поставяне на стойка на стената. Не можем да го поставим на стойка.

Тази седмица не, но преди доста време взехме такъв тв. Също беше само с крачета, нямаше стойка в кутията.
Все пак за тези пари тв-то върши работа, бръмчи по цял ден заради ММ и внуците, да не бъдем лакоми. Стойката да му е кусура, купува се от К. на прИмоция.

# 610
Закупена нехранителна стока през АПП, колко дни имаш право да я върнеш? Неотваряна.
30 дни е срокът за връщане и връщането става с касовия бон, не с приложението.
Много ме дразни, че от известно време не виждам стойността на покупките от дигиталните бележки, а само датите. Така трябва да ги отварям една по една, а преди се ориентирах горе-долу по сумите...🙄

# 611
Някой писа за новия софуеър на касите.
Видях го днес. Има доста нови копчета.
Закуските от пекарната са разделени - има копче сладки печива и копче солени печива от лявата страна. Преди не беше така.
 Намалените закуски с червен етикет имат знак % на снимките.
Нещата, които са намалени само с карта, като се маркират, на екрана до текста с името на артикула има малка синя иконка с логото на К-кард.
И като излиза бележката се появява един зелен екран. Преди пак беше зелено, но сега е по-ярко зелено и пише спестихте еди колко си.
Понеже маркирах и артикул с купон, цената излиза редовна на екрана, като се натисне плащане, тогава сумата се намаля, но пак не разбираш кое точно се намаля.
Аз мислех, че това са ровичкали по програмата, но явно само новите копчета на пекарната и синята икона на нещата с К-кард са добавили.
Очаквах като в Лидл да излиза - там като се маркира нещо с купон, веднага излиза на екрана, че е купон.

# 612
Някой писа за новия софуеър на касите.
Видях го днес. Има доста нови копчета.
Закуските от пекарната са разделени - има копче сладки печива и копче солени печива от лявата страна. Преди не беше така.
 Намалените закуски с червен етикет имат знак % на снимките.

При нас е така отдавна. Новите неща са синьото лого на артикулите, които са намалени с Кауфланд кард, както и накрая зеленият екран, на който се изписва с големи букви😅 нещо като "Благодарим, че пазарувахте при нас!" или подобно.😁

# 613
Минавам само да се отчета - купих си конвектора и съм много доволна, напълно отговаря на очакванията ми и на всичко, казано от вас.

Още веднъж благодаря за отзивите, бяха ми много полезни! Hug

# 614
И при нас са отдавна тези неща, които пише marinadp.

Общи условия

Активация на акаунт