КАУФЛАНД - тема 72

• 68 919
  • 786
  •   1
Отговори
# 720
Имаше от малките шоколадчета.

# 721
Аз пак да питам.
Прахосмукачката Ровента с чупещото рано от купоните някой взел ли е?

# 722
Бях питала и сега да дам отзив за епилстора -супер е

# 723
  • София
Купих от Дубайския шоколад. Не съм впечатлена. Добре, че не бяха заредили от голямата опаковка. Имаше само от малките. Не бих повторила покупката.

# 724
  • shumen
Дубайски шоколад взех от Одрин.Не е кой знае какво.

# 725
На мен дубайският шоколад ми заприлича на баклава, полята с шоколад.
Нямам намерение да го пробвам, не успя да ме съблазни.

# 726
И мен не ме съблазни дубайският шоколад, сега като ви чета съм благодарна на интуицията си.
Купих круши Маргарет- не се изкушавайте, твърди, сипкави, като измръзнали са след като ги разрежете. Сега умувам, ако ги вложа в сладкиш, дали  няма и от него да се оплаквам🤔

# 727
Бих ги сварила на компот, вместо да си играя със сладкиш.

# 728
Те освен вид и никакъв вкус нямат😣

# 729
Ама може ли Стоичков да "изскача" отвсякъде?😂 Вчера разглеждах бонбоните, бях се навела да погледна по-добре нещо. Изправих се и...насреща  ми снимка на Стоичков горе-долу в реален ръст. Аз си помислих, че стои там някакъв човек, клиент, а то...стреснах се.😆
При вас има ли кокосови стърготини? При нас нямаше нито вчера, нито днес (а на мен ми изглежда, че все едно не е имало изобщо или е имало само по няколко пакета).

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 01:32 от dolce miele

# 730
Сигурно крушите В Кауфланд са кофти партида. Вчера взех Маргарет от нашата Била и са разкошни. Да, твърди са и хрупкави, но много сочни и сладки.

# 731
Ако крушите са твърди,ги нарежете на парчета. По-лесно се ядат така.

# 732
Спестявам ти мозъчните напъни - не стават за ядене нито на парчета, нито на резени,  нито на листчета с картофобелачката. Толкова безвкусни са, че дори да ги сваря на компот, ще пия преварена вода. Прагматично може да сложа канела и индрише ... поне да не хабя ток и захар напразно😉

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:54 от ccvet

# 733
Спестявам ти мозъчните напъни - не стават за ядене нито на парчета, нито на резени,  нито на листчета с картофобелачката. Толкова безвкусни са, че дори да ги сваря на компот ще пия преварена вода. Прагматично може да сложа канела и индрише поне да не хабя ток и захар напразно😉
Или с ракия. Дядо ми мезеше гроздова ракия с парчета круша набрани от дървото в градината. Yum

# 734
Е тук вече уцели с идеята - ще пробвам в салата да ги добавя, че тези с десетилетия престояли ракии някога все трябва да ги подкарам😊

Общи условия

Активация на акаунт