КАУФЛАНД - тема 72

• 68 902
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Аз такива плодоподобни, твърди, безвкусни...ги слагам да се варят в супата за фибри поне. Smiley

Някой в София видя ли от олекотената завивка в лилав цвят или са пуснали снимката за зарибяване?

От днес е зареден големият дубайски шоколад в почти всички филиали.

# 736
# 737
  • до най-прекрасния мъж
Опитах малкото шоколадче още преди седмица, не съм впечатлена. Може да има и по-добри изпълнения, но за мен това си е посредствено.

# 738
И аз преди малко изядох малкото шоколадче - изобщо не си заслужава парите. Чудя се дали проблемът не е в това, че дубайският шоколад всъщност е турски. Скоро попаднах на статия, че ни залива дубайски шоколад менте. Нещо като ситуацията с френските макарони. Повече дубайски шоколад само от Дубай, ако въобще.

# 739
синът ми донесе такъв шоколад - въобще не си заслужава. и аз имам усещането, че не е нещо като хората. плънката въобще няма вкусът, който би трябвало според мен.

# 740
  • софия
Опитвала съм на 2 фирми дубайски шоколад. Шоколадът на тази в К не е хубав. На bolci е по-добър по моя вкус. Друг не съм опитвала и нямам идея истинският какъв е.

# 741
  • Mostly in my mind
Изобщо каква е тази мания по дубайски шоколад и защо е толкова скъп? Заради шамфъстъка ли?

# 742
На мене на социален експеримент ми прилича това. Няма скъпи съставки. В Линд пускали по 15 евра блокчето и хората правели опашки в Германия. Лудост.

# 743
Изобщо каква е тази мания по дубайски шоколад и защо е толкова скъп? Заради шамфъстъка ли?

ами то няма вкус на шамфъстък според мен, хрупа на някаква захар. не обърнах внимание на коя марка опитах, но твърдо не от мен.

# 744
  • софия
Възможно е в оригиналната рецепта да се влагат качествени и определено количество продукти. Масово продаваните турски са гадни (по принцип техните стоки са ми гадни де).
Някакъв хайп е в момента и не разбрах как се случи. Вече не е и толкова най-модерно да се ходи в Дубай.

# 745
И аз това се чудя.😊 За моя вкус не изглежда привлекателно и като съчетание- баклава/кадаиф в млечен шоколад+ шамфъстък (т.е. прилича ми на кадаиф с глазура, не на шоколад с пълнеж)...Преди доста години съм яла торта, в която имаше малко кадаиф, но комбиниран с тъмен шоколадов сос, там беше доста добра комбинация (кадаифът беше много малка част в пълнежа, тъмният шоколадов сос контрастираше със сладкия кадаиф и имаше баланс).
Единствено дубайският чийзкек ми допада на външен вид (изпълнението обаче, предполагам, ще е друго нещо). Точно на социален експеримент ми прилича. Някаква си "мода" по дубайския шоколад да определя кой какво да харесва и купува...😉
zenata, и аз се съмнявам да са сложили по много шамфъстък в състава.

# 746
  • Mostly in my mind
И аз смятам да пропусна този соц.ескперимент. Stuck Out Tongue Winking Eye Винаги съм се чудила и какво толкова намират хората, че искат там да отидат на екскурзия. Никога не ме е привличала като дестинация. Та така и с шоколада. 😅

# 747
  • София
Маркетингови стратегии, подходяща реклама на подходящото място и си мултимилионер.
Съвсем заслужено! Така е устроен днешния свят - умните и можещите да печелят от тези си качества 🙂

# 748
  • Mostly in my mind
Жалко,че не важи  и за България това...в повечето случаи

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 14:40 от Лолита

# 749
Да похваля Кауфланд, много хубава коледна музика звучеше в магазина, докато пазарувах.🙂

Общи условия

Активация на акаунт