КАУФЛАНД - тема 72

• 69 211
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, включвам се с въпрос към закупилите миналата седмица вертикална прахосмукачка Нео. Според вас ще обере ли например разсипани солени върху мокет? Joy

# 631
Ако са натрошени на дребни части - да.

# 632
Взех я вече, чудна е за тези пари. Момичето на информация ми каза, че мога да я върна до края на работния ден, ако не покрие очакванията ми ама тя(прахосмукачката) наистина ме изненада.
И на майка ми ще взема утре, дано да има още бройки.

# 633
А не тежи ли в ръката тази прахосмукачка (за човек с болки в китките май няма да е подходяща)?🤔

# 634
Най-вероятно няма да е подходяща, да.

# 635
  • София
Някой купи ли лилав карфиол.
Търсих рецепти в гугъл, но има много малко рецепти и нищо не ми хареса освен стандартното - нарязан на филета, офкусен и запечен на фурна. .

# 636
Лилавият карфиол (както и всеки друг) става за крем супа, варен на пара на салата с ядки, в киш ще стои добре според мен, защото ще се вижда лилавото, като се отрежат парчетата. И суров не е никак зле, ако е достатъчно крехък.

# 637
Нямаше при нас.

# 638
  • Бургас
Днес във ФБ група ми попадна пост точно за лилавия карфиол!
Беше приготвен на крем супа и цветът му няма и помен от лилавото! Така,че не се чудете,ако цветът му се промени.

# 639
И при нас нямаше лилав карфиол.
Преди година може би се бях добрала до един лилав карфиол, както и до един "жълт" (или оранжев, много светъл цвят беше, но с много приятен вкус, напомнящ за ядки😍). На касата беше някакъв цирк, никоя касиерка не знаеше как да го маркира, отидоха някъде, проверяваха...а това действие се развиваше за мой ужас на обикновена каса.😆
Лилавият карфиол е с деликатен цвят. Виждала съм да добавят цвекло или червено зеле в крем супите, за да засилят цвета. Също и лилави картофи и моркови.😃

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:40 от dolce miele

# 640
А някой някъде да е срещал дървената детска кухня?

# 641
В метро има за 90 лв

# 642
Долче, помня твоите цветни карфиоли. Simple Smile

# 643
Някъде в София да е останала вертикалната прахосмукачка NEO?

# 644
Подарен *

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 17:24 от Преслава ♋️

Общи условия

Активация на акаунт