КАУФЛАНД - тема 72

• 68 936
  • 786
  •   1
Отговори
# 750

И аз това се чудя.😊 За моя вкус не изглежда привлекателно и като съчетание- баклава/кадаиф в млечен шоколад+ шамфъстък (т.е. прилича ми на кадаиф с глазура, не на шоколад с пълнеж)...

Още като прочетох баклава и се отказах.

# 751
Дева, то е кадаиф май вътре, ама във всички случаи комбинацията ми звучи ужасно накъртваща...😉

# 752
  • Somewhere far away
Някой виждал ли е такъв разклонител в кауфланд?

# 753
Здравейте момичета,
От много време не бях ходила в Кауфланд и явно има защо. Известна ли Ви е новата политика на магазина, при която не може да върнеш стока, която след касата разбираш че е на друга цена. Всъщност още с маркирането на първият продукт забелязах и попитах, че цената е друга, но момичето отговори че промоциите излизали накрая. След плащане установих че не съм взела ориза на промоция, макар че го взех от съответния рафт. Веднага отидох на информация където ми заявиха, че не мога нито да го върна, нито да го заменя. На всичкото отгоре бях взела и два пакета.... изключително неприятно,  с тези евтини трикове съвсем няма да стъпя там. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Има ли смисъл да подам жалба.

# 754
  • Mostly in my mind
Аз не успях да разбера какъв е проблемът. Взела сте от рафта на промоционалния ориз,обаче не промоционалния, а друг?

# 755
Виж ти, веднага след покупка ли отказаха? Вече ходя там рядко , само ако искам нещо от брошура , на цена която ме устройва. И аз се ядосах на покупка, която не успях да върна, а толкова беше лесно преди. Онзи ден пазарих в Л. , и там след каса видях , че имам грешно начислени хранителни стоки. Върнах се , та ме питаха защо и т.н. Върнаха ми парите , но си мислех , че няма.
Специално за Кауфланд , тогава подадох жалба в КЗП , не уважиха рекламацията ми. Не пречи да пробвате, става много бързо по имейл.

# 756
Здравейте момичета,
От много време не бях ходила в Кауфланд и явно има защо. Известна ли Ви е новата политика на магазина, при която не може да върнеш стока, която след касата разбираш че е на друга цена.

За връщането знам от темата и не пипам стоки, с които не съм наясно. Последно купувах шунка с етикет 23лв., която чак след каса и маркиране на приложението излезе по 16. На нищо не беше сменена цената от промоционалните, дори обозначение за Кауфланд кард нямаше. Влизах втори път, за да си докупя желаното количество като разбрах, че все пак е на промоция. Досадна история! Отделно още една простотия. Касиерката ме накара да си върна кошницата, след като си бях наредила стоките на лентата. А след това трябваше да прегръщам всичко, за да мога да се изнижа максимално бързо...

# 757
Не може да се връщат хранителни продукти.
Забранено е от февруари месец.
Всеки ден като влизам в магазина има скандали.
 Също така да знаете, че ако в покупката е ползван еко ваучер от машината за бутилки - касовият бон не може да се сторнира по никакъв повод, нито да се издава фактура от него.
Хранителни, нехранителни - каквото има на бележката, дори етикета да е грешен по тяхна вина, системата не дава да се сторнира.
 Фактура не може да издават явно заради ДДС-то или не са вкарали някакви настройки по системата да изважда ваучера.

# 758
  • до най-прекрасния мъж
Аз имам следното питане. Ако купя електроуред, тествам го, но не ми харесва, мога ли да го върна в запазен търговски вид? Става въпрос за прахосмукачката Ровента с точките. Нямам намерение да чистя с нея, а само да я включа и да проверя с ръка как дърпа. За съжаление навсякъде по техно магазини са със свалени батерии и не можеш да ги пробваш дори с ръка. Ако беше в Лидл, знам, че няма проблем, но от К не съм купувала.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 19:13 от blue.angel

# 759
  • Mostly in my mind

Т.е. ако купя някакъв хранителен продукт, на който етикет пише по-ниска цена от този на каса, няма да ми върнат разликата? Понеже си е тяхна вината,че не са си сменили етикета с актуалната цена?

# 760
То трябва да ти върнат разликата, но при нас са го измислили така:
Служителката отива уж да снима етикета, като нямаш право да отидеш с нея. С охраната седите на информация и я чакате да се върне.
Тя уж нещо снима, показва ти снимка, че етикета е верен и така.
Измислили са го.

# 761
  • Пловдив

Т.е. ако купя някакъв хранителен продукт, на който етикет пише по-ниска цена от този на каса, няма да ми върнат разликата? Понеже си е тяхна вината,че не са си сменили етикета с актуалната цена?
Ако грешката е тяхна ще ви върнат разликата,но ако е във вас,неможе да върнете продукта.

# 762
  • Mostly in my mind

Ако грешката е тяхна ще ви върнат разликата,но ако е във вас,не може да върнете продукта.
Не говоря за моя грешка. А за тяхна. Понеже така разбрах от поста на Марина. Иначе нормално е, ако аз съм сгрешила, да не ми върнат парите. Да съм чела. И аз да съм и аз няма ги да върна. Simple Smile

# 763
Преди заедно ходехме до етикета. Връщали са ми пари за несменен етикет.
Долче, то където е баклавата, там и кадаифа, не се яде от захар.
Лоли, така е. Вече много внимавам. Преди минаваше номера, че си се объркал, вече не.

# 764
Аз имам следното питане. Ако купя електроуред, тествам го, но не ми харесва, мога ли да го върна в запазен търговски вид? Става въпрос за прахосмукачката Ровента с точките. Нямам намерение да чистя с нея, а само да я включа и да проверя с ръка как дърпа. За съжаление навсякъде по техно магазини са със свалени батерии и не можеш да ги пробваш дори с ръка. Ако беше в Лидл, знам, че няма проблем, но от К не съм купувала.
И аз се интересувам от тази прахосмукачка, но явно никой не си я е взел.

Общи условия

Активация на акаунт