Ясновидци - тема 46

• 70 417
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,някой допитвал ли се е до ask the tarot?Другите до които съм се допитвала,нищо не познаха досега!

# 61
Здравейте,някой допитвал ли се е до ask the tarot?Другите до които съм се допитвала,нищо не познаха досега!
Здравейте, аз съм много доволна от Изпратено с любов

# 62

Може ли линк?

# 63
Здравейте!
Включвам се с мнение за Moon forest path поне при мен не позна. Направи прочит (някъде позна/другаде не за минали неща), за бъдеща прогноза уж каза нещо... След 2 месеца и писах с обратна връзка да и кажа, че не е познала, не беше доволничка.  Изпратено с любов и там - едно дълго видео - почти нямаше информация по същество. Прогнозата за 2та месеца пак не стана...
Интересувам се от Веда Морaна - някой може ли да сподели нещо?

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:30 от Zornica_ZZ

# 64
[/quote
На мен пък не ми позна!Някои неща имаше съвпадение,но за срока от 2-3 месеца който тя ми каза,нищо не се случи.А мина повече време дори!

# 65
[/quote
На мен пък не ми позна!Някои неща имаше съвпадение,но за срока от 2-3 месеца който тя ми каза,нищо не се случи.А мина повече време дори!
Не споря, аз казвам за себе си че ми описа ситуацията и точно както ми каза така се случи, за срок не е с точност но въпреки това се случи

# 66
[/quote
Не споря, аз казвам за себе си че ми описа ситуацията и точно както ми каза така се случи, за срок не е с точност но въпреки това се случи
[/quote
Извинявам се,ако съм ви обидила.Исках да кажа,че може би не резонира при всички 😀

# 67
Аз, като таро любител, жоржи никак не я харесвам и не бих си направила четене при нея. Изпратено с любов хвана много добре текущите енергии и добре описа хората, но за бъдещето не ми позна. Вече минаха 3-4 месеца и още не се е изпълнило това, което каза. Но това мен не ме тревожи. Таро не е много точно за бъдещето, особено за неопределени или по-дълги периоди. Супер е обаче за съвет какво да направя, за да постигна нещо или да му помогна да се случи или пък да ни даде ясна представа каква е настройката на някой за нещо, какви са текущите енергии и т.н.

# 68
Здравейте, търся в кой манастир или църква се намира в момента отец Христодул, който чете Киприянова молитва? Има различни насоки от Лопушанския, Дряново, църква в някакво село... Благодаря предварително.

# 69
Здравейте, търся в кой манастир или църква се намира в момента отец Христодул, който чете Киприянова молитва? Има различни насоки от Лопушанския, Дряново, църква в някакво село... Благодаря предварително.
Отец Христодул миналата година беше в Лопушанският манастир!

# 70
[/quote
[/quote
Извинявам се,ако съм ви обидила.Исках да кажа,че може би не резонира при всички 😀
Не  няма проблем, нормално е,най-вероятно е така 🙂

# 71
Миналата година беше в село Горно Церовене ,Монтана!Сега не знам дали е там ,ще ви дам телефон дано е актуален,но от разстояния каза ,че не работи!
0889274172

# 72
  • плевен
Здравейте.  Има ли сбъднати прогнози от Фатме от гр . Несебър ? Посетих я лично по време на почивката си , за настоящето беше много точна , без да ме подпитва , но за бъдещето ми се струва невъзможно това , което ми каза , макар , че човек никога не знае какво го чака зад ъгъла...

# 73
Здравейте.  Има ли сбъднати прогнози от Фатме от гр . Несебър ? Посетих я лично по време на почивката си , за настоящето беше много точна , без да ме подпитва , но за бъдещето ми се струва невъзможно това , което ми каза , макар , че човек никога не знае какво го чака зад ъгъла...
Здравейте, и на мен ми каза прекрасни неща, които още не са се случили, но не е минал срока, който даде.
Наживо само на карти ли гледа или наистина е ясновидец, на мен беше по телефона.

# 74
  • плевен
Здравейте, и на мен ми каза прекрасни неща, които още не са се случили, но не е минал срока, който даде.
Наживо само на карти ли гледа или наистина е ясновидец, на мен беше по телефона.

На няколко вида карти гледа , на листче ми иска дата на раждане и каза няколко неща без карти . Ще се радвам и друг да се включи 🙏

Общи условия

Активация на акаунт