Ясновидци - тема 46

• 70 443
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
Мнения за пастор Пламен Петров,уж лекувал,не е за тук вероятно въпроса,гледах в тубата някакви клипчета,дадоха ми името му,странно ми се струва това,по ТВ-то го давали.🤔

# 91
  • плевен
Здравейте.  Ива ли мнения за Lovely Tarot ?  Случайно попаднах на нея , виждам , че прави и ритуали,  предлага различни услуги , във Фейсбук страницата й отзиви на доволни клиенти , но все пак някой ако сподели ще бъда благодарна!

# 92
Здравейте.  Ива ли мнения за Lovely Tarot ?  Случайно попаднах на нея , виждам , че прави и ритуали,  предлага различни услуги , във Фейсбук страницата й отзиви на доволни клиенти , но все пак някой ако сподели ще бъда благодарна!
Грам не вярвам на врачки във фб. Една и съща се подвизава с различни имена

# 93
Грам не вярвам на врачки във фб. Една и съща се подвизава с различни имена
Коя е тази и под кои имена се подвизава?

Lovely Tarot има канал в ютуб и е съвсем резонно да има и фейсбук страница. Присъствието във фейсбук далеч не означава, че е измамница.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:45 от Rebel Rebel (innasn)

# 94
Здравейте.  Има ли сбъднати прогнози от Фатме от гр . Несебър ? Посетих я лично по време на почивката си , за настоящето беше много точна , без да ме подпитва , но за бъдещето ми се струва невъзможно това , което ми каза , макар , че човек никога не знае какво го чака зад ъгъла...

И на мен ми каза само хубави неща, но не ми се вярват

# 95
Обратна връзка за Фатме. Преди два дни отново говорих с нея, имах питане по моя проблем. Отговори ми и видя неща, които се случват, описа хората детайлно и даде прогноза в срок. Снощи пак ми се наложи да се допитам до нея за нещо, което изкочи ненадейно и описа ситуацията много добре. Пиша, защото я коментирахме, че само хубави неща говори, а всъщност снощи, това, което ми каза не беше никак хубаво и същевременно истина, от това, което аз знам за самата ситуация. Убедих се, че когато и се задават точни въпроси и нейните отговори са точни.

# 96
Обратна връзка за Фатме. Преди два дни отново говорих с нея, имах питане по моя проблем. Отговори ми и видя неща, които се случват, описа хората детайлно и даде прогноза в срок. Снощи пак ми се наложи да се допитам до нея за нещо, което изкочи ненадейно и описа ситуацията много добре. Пиша, защото я коментирахме, че само хубави неща говори, а всъщност снощи, това, което ми каза не беше никак хубаво и същевременно истина, от това, което аз знам за самата ситуация. Убедих се, че когато и се задават точни въпроси и нейните отговори са точни.
Не зная как ви вдига телефона и отговаря на вайбър. Просто на мен не вдига изобщо.

# 97
От първата ми консултация до ден днешен, никога не ме е игнорирала. Всъщност само миналата седмица каза, че има много работа и не ми върна, но аз си напъвам докато не отговори хах Simple Smile
Не зная как ви вдига телефона и отговаря на вайбър. Просто на мен не вдига изобщо.

# 98
Искам да попитам някой,който е запознат с метода восъколеене.Помага ли наистина за развалянето на направени магии или е само временен ефекта?

# 99
Някой може ли да напише актуалния телефон на Фатме от Несебър защото май има разминавания или има друга която се представя за нея.

# 100
Някой може ли да напише актуалния телефон на Фатме от Несебър защото май има разминавания или има друга която се представя за нея.
0898535435.
На този телефон звъня аз

# 101
Това е номера да.
0898535435.
На този телефон звъня аз

# 102
0898535435.
На този телефон звъня аз
A на вас вдига ли телефон?

# 103
0898535435.
На този телефон звъня аз
A на вас вдига ли телефон?
Все е заета, и после не вдига, в посоченото от нея време...

# 104
Интересувам се от гледачка или гадателка (или ходжа) в района на Варна и областта. Моля, ако имате препоръка за някой, който е наистина добър, но не работи със строго определен ценоразпис, а приема дарения или оставя заплащането на преценката на клиента, споделете ми информация.
Вярвам, че истинските хора с дарба не са счетоводители и не поставят цена на своите услуги по твърд тарифен лист.

Общи условия

Активация на акаунт