Ясновидци - тема 46

• 70 216
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, знаете ли за човек, който може да види дали причините за несполуките не са в родовата карма и съответно да излекува кармата?

# 301
Здравейте, знаете ли за човек, който може да види дали причините за несполуките не са в родовата карма и съответно да излекува кармата?

Хората, които се занимават с констелации, правят точно това, но доколкото знам не ти дават информацията наготово, а те водят сам да го осъзнаеш и да се отделиш от този кръговрат. Знам следните имена: Аида Марковска, Кирилка Пачева, Теодора Рачева - Деви (https://deviflow.com/services/konstelatsii-2/).
Отделно, правила съм си нумерологичен анализ при Маргарита Стояновска, от която имам добри впечатления. Тя прави анализи и на рода, но трябва да знаеш рождените дати на бабите и дядовците си и не съм сигурна, че дава рецепти как да преодолееш родовите си проблеми.

Регресията също може да ти помогне да разбереш къде се корени някой проблем.

# 302

Хората, които се занимават с констелации, правят точно това, но доколкото знам не ти дават информацията наготово, а те водят сам да го осъзнаеш и да се отделиш от този кръговрат. Знам следните имена: Аида Марковска, Кирилка Пачева, Теодора Рачева - Деви (https://deviflow.com/services/konstelatsii-2/).
Отделно, правила съм си нумерологичен анализ при Маргарита Стояновска, от която имам добри впечатления. Тя прави анализи и на рода, но трябва да знаеш рождените дати на бабите и дядовците си и не съм сигурна, че дава рецепти как да преодолееш родовите си проблеми.

Аз предлагам първо да пробва с регресия. Има достатъчно видеа в ютюб. Аз лично пробвах 2-3 и бях изненадан.

"а те водят сам да го осъзнаеш и да се отделиш от този кръговрат. " - то така може и години да си им клиент. Има някои хора, които просто не могат да преминат границата демек "get out of the box"

# 303

Аз предлагам първо да пробва с регресия. Има достатъчно видеа в ютюб. Аз лично пробвах 2-3 и бях изненадан.

"а те водят сам да го осъзнаеш и да се отделиш от този кръговрат. " - то така може и години да си им клиент. Има някои хора, които просто не могат да преминат границата демек "get out of the box"

Може ли да споделите видеата?

# 304

Може ли да споделите видеата?

по спомен бяха тези 3 видеа:

https://www.youtube.com/watch?v=UNdf6nHz3pc
https://www.youtube.com/watch?v=XaeArDSRqso&list=PLeJA2_wrN_OvbY … hCl1KRLeuGxuY2TOi
https://www.youtube.com/watch?v=XaeArDSRqso

но оттук може да се започне.

# 305
Пуснах едно от клипчетата, но не се получи. Вие веднага ли видяхте нещо?

# 306
Пуснах едно от клипчетата, но не се получи. Вие веднага ли видяхте нещо?

Да, първия път и при мен не се получи, трябваше първо малко да си "успокоя" главата, защото установих, че от много "искане" да видя, и блокирам всичко. След това в абсолютно тъмна стая, без никакви звуци, със слушалки, и мисля на 3-4 път се получи. Мисля, че беше на клипчето на жената.

# 307
Здравейте,искам да попитам някой чувал ли се е скоро с Фатме?Писах и във Вайбър ,каза че ще ми каже час и ден в който да се чуем по телефона и повече нищо не ми писа.Звъннах няколко дни след това ,но не вдигна.
Отчаяна съм вече от отвратителното отношение на бившият ми мъж,а не знам към кого да се обърна за да разбера дали това ще спре някога.
От моя опит със Фатме от Несебър ви казвам че не познава изобщо за бъдеще, за настоящето налучка някои неща и до там. Всичко което ми каза че ще се случи не стана така както каза, при моите приятелки със които ходех и при тях така, всички останахме разочаровани.

# 308
Здравейте, моля ви препоръчайте ми някоя врачка, баячка, ясновидка или който и да е от този род, който може да ми помогне във връзка със сина ми. Той страда от алергия, която не се повлиява значимо от нищо, което сме опитали от традиционната или алтернативна медицина. Какво ли не сме пробвали и нищо. Понякога си мисля, че това не е болест, а проклятие. Отчаяна съм. Той не можа да ходи на детска градина, а сега и на училище не може да ходи,а вече е втори клас. Не знам как ще продължим напред.

Татяна, отидете в алергологията- София и направете скарнификационен(кожен) тест на сина си към какво е алергичен. В зависимост от града направете в него десинсибилизираща терапия. Трае дълго, обикновено започва след като повечето алергени не са налични.
Ако вярвате, че врачка, баячка или не знам още каква наречена ще Ви помогне, вярвайте си, ама едва ли нещо ще подобрите в здравословното състояние на сина си. Hands Plus1

# 309
Тел: 0899302926 -Бойка от Перник

В едни друга тема прочетох за тази жена
Чудя се дали да не я потърся

Някой ако също иска да опита, после да даде обратна връзка 😀

# 310
Тел: 0899302926 -Бойка от Перник

В едни друга тема прочетох за тази жена
Чудя се дали да не я потърся

Някой ако също иска да опита, после да даде обратна връзка 😀
Ходих с една приятелка в началото на годината. Гледа в коридора пред апартамента си в сграда бивше общежитие. Съседите минават, говорят си с нея.

Единствено позна (или налучка), че аз съм добре в работата, а приятелката ми иска да я сменя. Оттам насетне Н И Щ И Ч К О!!! На мен ми каза, че ще имам второ дете и като й казах, че нямам деца и бързо включи и каза, че ще са две породени. Като цяло, почти нищо не ми каза. Не й се задават въпроси, тя казва каквото види и ако не е в настроение те претупва. На мен ми гледа чашата не повече от 7-8 мин. Взима колкото й оставиш. Аз лично не бих повторила.

# 311
Четох в предишните теми за леля Искра, дали може някой да ми даде актуален телефон?
0898881191 леля Искра
Аз й звънях 2 пъти, като и 2-та пъти не отговори. Сигурна ли сте, че това е тел. й номер?

# 312
Никой не може да ви каже бъдещето, бъдещето си го ковем сами. Стига сте пълнили гушите на тези самозванци.

# 313
Четох в предишните теми за леля Искра, дали може някой да ми даде актуален телефон?
0898881191 леля Искра
Аз й звънях 2 пъти, като и 2-та пъти не отговори. Сигурна ли сте, че това е тел. й номер?

Леля Искра изобщо не си губите време да я търсите

# 314
Никой не може да ви каже бъдещето, бъдещето си го ковем сами. Стига сте пълнили гушите на тези самозванци.
Зададох един и същи въпроси на Стефка от Генерал Тодоров и Севда от Тръстеник и на двете отговорите бяха еднакви, но последствие се случи точно обратното на казаното от тях. Предварително знаех и предчусрвах че ще имам лоша вест, но реших да питам. Е не познаха.

Общи условия

Активация на акаунт