Ясновидци - тема 46

• 70 150
  • 779
  •   2
Отговори
# 330
А телефон може ли,помня че е писано из темите за нея, Фатме от Тънково,който е далеч по добре предваритена уговорка да има.Моля който е ходил при нея за отзиви ,каквото е казала станало ли е,познава ли.Пак съм във фаза и търся някой😔.Ако знаете някой по близо до  Варна.Също моля и за мниния за Радостина село Сандрово,гледа на кафе,на място ли се ходи само,познавали...
Също в стари теми се пише за Ники от Провадия,на какво гледа,гледа ли още,писано е 2019год,за Мадлен Варна гледа на кафе ул Добровник- гледа ли още,познава ли и за някакъв Георги/Жоро/ до зеленчукова борса във Варна- на какво гледа,такси,координати ,ако някой скоро е ходил,мнения .Благодаря

Здравейте! За Ники от Провадия имате ли информация?

# 331
Да,разкажете за Валери Цветков,как става изчистването, как се чувствате след това, той казва,че човек се чувства като зареден, ако има слабост,задух,изтощение от магията всичко изчезва.Не знам дали е така,споделете.
Валери Цветков изчиства като сядаш, кара те да затвориш очи и усещах само как ми слага пирамиди и др. предмети на главата.Слагаше ръка на главата ми. Не виждах какво прави и само после каза на глас нещо на неразбираем език и после ти пише защита, която трябва да носиш близо до тялото си пистоянно. Това е. Чакам да се мине още време и да видя как ще съм. Вчера почувствах, че ми се гадеше и му се обадих да питам защо е така и той ми каза, че се опитват да ми влияят с лошо и имало борба сега, но нали съм имала защита. Искам някой да пише и друг за него и да е ходил. Какво чувства?

# 332
Да,разкажете за Валери Цветков,как става изчистването, как се чувствате след това, той казва,че човек се чувства като зареден, ако има слабост,задух,изтощение от магията всичко изчезва.Не знам дали е така,споделете.
Валери Цветков изчиства като сядаш, кара те да затвориш очи и усещах само как ми слага пирамиди и др. предмети на главата.Слагаше ръка на главата ми. Не виждах какво прави и само после каза на глас нещо на неразбираем език и после ти пише защита, която трябва да носиш близо до тялото си пистоянно. Това е. Чакам да се мине още време и да видя как ще съм. Вчера почувствах, че ми се гадеше и му се обадих да питам защо е така и той ми каза, че се опитват да ми влияят с лошо и имало борба сега, но нали съм имала защита. Искам някой да пише и друг за него и да е ходил. Какво чувства?
Дано всичко да се оправи при теб!

# 333
Здравейте, за какво помага този Валери Цветков?

# 334
  • плевен
Консултация с LovelyTarot,  50 лв , бях задала 5 въпроса , аудио записа беше точно 5 мин . За тези пари очаквах повече наистина.  Дали е познала,  не знам , отговар на въпрос с по 1 дума ...

# 335
Консултация с LovelyTarot,  50 лв , бях задала 5 въпроса , аудио записа беше точно 5 мин . За тези пари очаквах повече наистина.  Дали е познала,  не знам , отговар на въпрос с по 1 дума ...
Парите вече за нищо ги нямат….

# 336
Консултация с LovelyTarot,  50 лв , бях задала 5 въпроса , аудио записа беше точно 5 мин . За тези пари очаквах повече наистина.  Дали е познала,  не знам , отговар на въпрос с по 1 дума ...
Аз мисля, че й бях платила 30 лв, но това беше дооооста отдавна и беше за разглеждане на ситуация. Със сигурност обаче отговорите й не бяха с една дума. Явно с времето вече и претупва.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:43 от Rebel Rebel

# 337
Здравейте, за какво помага този Валери Цветков?
Здравейте, помага за разваляне на магии и прави защита. Писала съм подробно.

# 338
Никой не познава и не помага от тези които се препоръчват в темите

# 339
Здравейте!
Преди много години, на една почивка в Арбанаси, мои приятели ме заведоха при една ясновидка във Велико Търново. Честно казано останах доволна и сега търся нейни координати. Намираше се над някакъв китайски ресторант в един блок. Мисля, че се казваше Здравка. Моля ви, ако някой има координати да ги сподели с мен..

# 340
Дано всичко да се оправи при теб!

Включвам се в темата, която прегледах... Аз търся координати на Здравка от Велико Търново, беше на беляковско шосе. Преди години съм я посещавала веднъж покрай мои приятели. Бях доволна. Изпаднах в ситуация в която имам нужда от подобно посещение и ще се радвам, ако някой може да ми даде координати...

# 341
Консултация с LovelyTarot,  50 лв , бях задала 5 въпроса , аудио записа беше точно 5 мин . За тези пари очаквах повече наистина.  Дали е познала,  не знам , отговар на въпрос с по 1 дума ...
Аз мисля, че й бях платила 30 лв, но това беше дооооста отдавна и беше за разглеждане на ситуация. Със сигурност обаче отговорите й не бяха с една дума. Явно с времето вече и претупва.

Здравейте!
 С времето :Изпратено с любов - тя мога да кажа ,че позна . 2- от нещата се случиха.
 Т.е  питах я  по личен въпрос,като не конкретизирах във въпроса,за какво,как и тн. Зададох кратко и ясно-Първо тя ми каза,че да ще стане ,въпреки че е имало забавяне и тн. Но ще се разреши. Е ,не ми се вярваше ,но стана😁. Другите неща пак,бих казала,че  доста конкретна беше. Ем.. права излезе. Дали е съвпадение,Божа работа.
Факт,че  1 част от казаното ,се припокри с  на Таролина. Като се замисля  Moon forest path -мисля,беше пак е познала. (в личен план). за въпроса ,които попитах.
Не правя реклама Simple Smile  По едно време бях се запалила по Таро.,любопитство. Simple Smile

# 342

50 лева за 5 минути,това направо си е подигравка. Консултирал съм се с 2 тароложки тази година(както и миналата същите 2),едната накрая ми предрече нещо до края на годината,което донякъде се припокрива с другата(без другата да дава срок). Към средата/края на Декември ще споделя опита ми с тях,защото искам първо да видя какво ще стане до края на годината, за да ми е по полезно мнението а не само да спекулирам.

Относно тарото(и ясновидството като цяло) много трудно се напипва бъдещето,като цяло е предопределено,но на много малко хора се дава информацията да ти го разчетат,и то пък особенно с точност от време(при положение че има теория че времето не съществува в духовния свят)таа човека дето работи с такива духове първо трябва да е много нравствено чист(да не робува на пороците) за да получи чиста и вярна информация.

Такива дерачи като 50 лева за 5 минути си е направо ограбване и подигравка с надеждата и отчаянието на хората.

А специално за тарото,за мене това си е като 3-то разрядна техника(от 1 до 7) за получване на информация...тоест ползваш ли предмети(карти)а не директен контакт с духовни същества,значи информацията ти за бъдещето няма как да е много достовярна.Всички напреднали гадатели духовно нямат нужда от карти,боб,руни и тем подобни низши инструменти. Просто тези инструменти предполагам са по достъпни за масовия човек който го интересува някой въпрос(като гадаене по книга-библия). Но не отричам че има духове от средния клас които с тези предмети пак могат да внесат някаква яснота(щом съм се допитал тази година пак при тях,значи са имали попадения от преди) пък и ми харесва че е удобно,плащам си онлайн и получавам видео запис на гледането

# 343
Здравейте, каква е тази Алина карти и баене. Появи ми се в приятели във ФБ. Тоест иска приятелство. Някой има ли мнение по въпроса?
Благодаря

# 344
Едва ли ще е много търсена, щом тя си търси клиенти/ шарани по фейса.

Общи условия

Активация на акаунт