КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 32 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Дидия, Бог да е с вас!

Яне,  и по света загинаха и загиват невинни хора заради САЩ. Но  пък изобщо не се стреснаха от случилото се тогава.  Затова някак си не ми е жал.

# 616
  • Кубрат/ Пишурка
Диде и аз стискам. Дано не е нещо много лошо! Hands Pray

# 617
Диди, стискам палци!🍀🍀

Фло, продължавам да стискам и за теб!🍀🍀

# 618
  • София
Дидия, Бог да е с вас!

Яне,  и по света загинаха и загиват невинни хора заради САЩ. Но  пък изобщо не се стреснаха от случилото се тогава.  Затова някак си не ми е жал.
Грети, много точно си го казала! Така е САЩ подклажда и участва във регионите, където се водят войни и много народ унищожиха. Преди бях чела, че атентатите на 11 септември са дело на техния военно промишлен капитал за да имат оправдание за агресията, която водят в много страни и за още печалби от оръжие.

# 619
Хайде да не говорим за политика ,че  не ми харесва . Не е вярно казаното. Само заради нея  мога да се окажа от контакт с всеки. Не плаша ,правя го, защото ми писна от лъжи.

# 620
Didia, стискам палци всичко да е наред!

На ММ след почивката му осигуриха работа - протекъл е таванът в банята в жилището на децата. От коляно на водосточната тръба при съседите.  В петък ще оправят проблема, а след това нов гипскартон, нови лунички. Накратко - чакат да се върнем от морето Simple Smile

# 621
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията към Ани.
Прочетох и ги, тя също ви благодари.
Дидиа, дано се оправят нещата при вас.
Тетка, дано съседа си оправи коляното или да ви даде достъп. Заради подобни ремонти при мене лунички е мръсна дума.
Фло, наместихте ли диваните?
За 11.09 - бяхме във В. Търново с малката Ани.  Слушахме новини, четохме вестници. Тогава нета беше не толкова достъпен.
За мене каквито и да са държавите  и политиката им накрая страдат обикновенните хора. Отиват на работа, летят на почивка или по работа и - край, няма ги за минути. Имали са планове, чакали са ги близки, но не са се върнали - който и да го е направил няма да се разбере в нашия живот. Не са виновни, поне да си ги спомним.

# 622
Диди, стискам палци
От няколко дни ме чакаха едни подарени патладжани и днес им дойде ред . Направих 9 бурканчета кьопоолу. Не ми е много по вкуса, но нека се намира.
Снощи малката щерка ми каза, че са изписали за цистит на едното им куче  Бисептол. Бях забравила, че съществува такова лекарство. Едно време с него лекувахме какво ли не. Докторите сега изписват нови и нови антибиотици, кой от кой по-скъп, а все още ги има добрите стари и евтини илачи. Ще проверя дали може да се купи без рецепта. Нали уж не е антибиотик.

# 623
  • Вила Великула
Дидия, стискам палци.
Доказано е, че стиснатите палчета на КГБ си е голяма сила.

# 624
Дидия, с теб сме!

# 625
Диди, стискам палци и се моля за благоприятно развитие на каквото и да било при вас! ❤️

# 626
  • София
ДИДИА, прегръщам те и яко стискам палците. Да се случи това, което искаш и то да е добро!
При мен има развитие, за сега временно отпуснете палчетата. Много  вярвам в силата на вашата психологическа подкрепа. Не веднъж сме се доказвали.
ПИПИ, имаш ли вести за майчето? Как е настроението? Много е важно да има бодър дух, да не се отчайва, ами да е боец, да изпълнява това, което трябва.
ТЕТКЕ, тия зетьове на рамо да си ги носим. Като гледам и у вас, и у нас, и май навсякъде все един десен са. Ето ние се пренасяме, подреждаме, зетко ще дойде след два дни, за да присъства на училищните празненства. Решили са с щерката да е изненада за децата. Веселба да става. А Ромео утре ще свързва печката със захранващия кабел. Сина ни в петък ще слага корнизи. Добре, че ММ го е научил на всичко. Зетко пък знае да майстори хубави деца. И това не е малко! Имаме красиви внучки. GrinningВ понеделник идва познат на племеника ми и за един ден ще боядиса хола. Цената е прилична, На този етап мисля да спрем с ремонтите. Нашата стая и кухнята ще останат за напролет.
АЙША, решението за диваните е следното. По принцип те са купени за вилата и за да не е на юруш работата, ще ги ползваме до пролетта и тогава на спокойствие ще ги закараме на село, а ние много внимателно ще си избираме бъдещите мебелите - с ролетката в ръка и без компромиси .Blush
ТАНУ, не съм предполагала, че все още съществува добрия стар Бисептол. Дано помогне на животинката.
ТАНИТКА, ожалих ви за наводнението. Ех тия наши половинки! как не проумеят, че вече са на години, та да се кротнат или поне да не се захващат с големи ремонти. Наистина са много вироглави!
КАГ, НИНКА и аз мисля като вас!
БОРЯНЧИЦЕ, не бих се разпознала с някого, защото не е от моята кръвна група. Blush Ценя хората по други качества. Всеки има право да си изкаже мнението, да си отстоява идеите и възгледите, нали? Simple Smile Даже много уважавам такива хора!
Аз свързвам днешната дата с рождения ден на сватята. Става на 70. Някои от вас я познават, Ема австрийска. Нали веднъж я доведох на среща при Дядото. Голям образ е! Преди много години все ме питаше дали ми пърхат пеперуди в стомаха? На нея определени й пърхаха. Аз от много работа, не ги усещах. Stuck Out Tongue Winking Eye Много харесва Чопската салата. Като я водехме на вилата и тя все се разхвърляше по бански и се разхождаше из двора. Веднага съседите се захващаха да поправят оградата или да плевят тревички. Харесваше й да ходи с Ромео до магазина за бира и все се издокарваше с полупрозрачни тоалети. Придаваше изискан вид на наше село. GrinningВпрочем, на младини е била модел - с тънко кръстче, с впечатляващ бюст и коса до талията. И сега си я бива! Жалко, че май започва да я налазва австриеца Алцхаймер. Дано да е по-бавно!
На неспоменатите изпращам въздушни целувки и ги гушкам! Kissing Heart Hug
Хайде лека и спокойна нощ

# 627
Фло, кеф ми е да те чета!
Лека нощ на всички и от мен!

# 628
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Днес пожелавам кафето да е придружено с хубави емоции и само положителни новини:
Тъй като има цензура от Бор-яна да не се пиша за политика аз СЛУШАМ И ИЗПЪЛНАВАМ!  /въпреки, че не съм политиканствала/
Сега ще споделя само нещо, което не е политика, но е  неприятна за мен тема - псувнята. Никак не харесвам някой да псува, особено грозно е това да е жена: 
  Първобитния Флинкстон,  обаче съветва:
Хубав ден и всичко добро.

# 629
Въобще не е цензура, опит е, защото ще се намеся аз и друг да кажем, че конспирации не са верни източници, ще се изясняваме и  караме и се свършва с  атмосферата в темата.
 А Боряна не е глезена от живота,  върши мъжка работа, не знае  дори крем за лице и ръце да ползва какво е  и до сега , едно червило на празник на млади години е слагала. та не е жена и може да псува. Битието определя съзнанието. Не съм ви псувала все пак вас поне.
 И няма да се закачам, не падам.
 Да имаш образование не означава  кой знае какво, от мен да знаете.
И не ме търсете, ще си почивам, имате възможност да пишете без забележки на селянки като мен колкото искате..
 Заяждане при мен не върви ,хлопвам вратата.

Общи условия

Активация на акаунт