"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 547
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Вероятността никак не е малка – цели 50%. А дали е шанс, или малшанс...

Между другото с „пазене“ много бебета са се появили на този свят, особено ако пазенето на практика е „пай се“.

# 256
Гаденето може и много рано да почне, но по него не се определя бременност

# 257
Направи си тест. И другият път като не искаш да забременяваш ползвай предпазни средства.

# 258
Тя май всъщност иска да е бременна. Или поне така аз разбрах. Малко е объркано, но като хванеш нишката излиза, че се надява да е бременна, но се пази. Joy Може и да греша де.
Ако те е страх да направиш тест изчакай още 7 месеца и то само ще си/се покаже.

# 259
Иронични отговори.🙄 Ще си направя тест естествено.  Просто исках да чуя и чуждо мнение,но уви. Може и аз да съм го написала така,че да звучи смешно,не знам.😃

# 260
Нашето ,,пазене" е почти на 6 месеца номер 4 🤣, желая ти успех и дано да си бременна .

# 261
  • София
С такова закъснение всеки тест ще покаже и то по всяко време. И щом сте имали менструация август месец, не е от юли.

# 262
Аз бях иронична и се извинявам. Понякога е по-силно от мен.
Всъщност понякога може да има кървене на самата дата, първите месеци, но би трябвало да е по-оскъдно.
Тест е ясно, че ще покаже, може би момичето се страхува и пише за кураж.

# 263
А какво ще кажете за прием на оспамокс 500 и опити за бебе? Днес ми е овулацията, а антибиотика го пия от вчера на 8 часа заради зъб. След това в петък се очаква премахване на зъба, естествено упойка ...
Ще повлияе ли това на плода или яйцеклетката по някакъв начин? Или да изчакаме с опитите другия месец?

# 264
Виждам, че това е амоксицилин, нали така? По принцип той даже по време на бременност може да се пие. Не бих спряла опитите заради него.

# 265
А какво ще кажете за прием на оспамокс 500 и опити за бебе? Днес ми е овулацията, а антибиотика го пия от вчера на 8 часа заради зъб. След това в петък се очаква премахване на зъба, естествено упойка ...
Ще повлияе ли това на плода или яйцеклетката по някакъв начин? Или да изчакаме с опитите другия месец?
Това е извадка от листовката на Оспамокс 500
"Бременност и кърмене
Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство."

Съвет от такова естество не се търси по форуми, а тези, които си позволяват да дават понякога прекаляват.

# 266
Виждам, че това е амоксицилин, нали така? По принцип той даже по време на бременност може да се пие. Не бих спряла опитите заради него.
Амоксициклин е, да. Благодаря за отговора. Даже, четох някъде, че понякога влияе благоприятно и увеличава шансовете, т.к е широкоспектърен и убива разни бактерийки.

# 267
Е, не знам дали повишава шансовете, аз лично го мразя този антибиотик заради страничните ефекти, но повечето хора нямат такива от него. Пийте го и не се притеснявайте.

# 268
.   Няма проблем,дори по време на бременност могат да се приемат.аз съм бременна и ми изписаха амиксигама (той също е пеницилниов)

# 269
Добро утро. Отново пиша Simple Smile на 22.08 беше последния ми менструален цикъл и до сега все още няма следващия преди няколко дни правих кръвен тест а вчера и уринарен и двата са отрицателни. Дали не избързвам?

Общи условия

Активация на акаунт