"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 559
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте ,правим опити за бебе. Имам 8 дни до следващия цикъл ,но усещам много странно една болка ниско долу в дясно и като придърпване...

# 286
Болката може да е всичко. Може да е станало, може да не е. Още е рано за тест, но след няколко дни може да си направите от ранните

# 287
Здравейте
Дами тъй като правя опити за първо бебче и не съм много наясно. Закъснява ми 5ден, направих още на втория ден закъснение уринарен тест и беше отр(-). Според вас има ли възможност да съм бременна ?

# 288
За най точен резултат си направи кръвен тест

# 289
Възможност има, може да е била късна овулация. Редовен ли ви е цикълът?

# 290
Да като часовник,обаче откакто правим опити ми закъснява 2,3дни или идва с 1ден по-рано.Но 5дни никога

# 291
Да като часовник,обаче откакто правим опити ми закъснява 2,3дни или идва с 1ден по-рано.Но 5дни никога
Знаеш ли кога ти е била овулацията? Направи пак тест, нали са минали 3 дни от последния..?

# 292
Знаеш ли кога ти е била овулацията? Направи пак тест, нали са минали 3 дни от последния..?
Да,по календар 31.08-06.09 като и отавих тестове за овулация странно за първи път ми бяха доста бледи в този период

# 293
Здравейте момичета, имам едно питане. Какъв е шанса тест да покаже, 6 дни след Ову?

# 294
Как е потвърдена овулацията? Тестовете обикновено са положителни преди овулацията.

6 дни след овулацията е много малък шансът да се види положителен тест. Изчакайте поне 8, и то със сутрешна урина с чувствителен тест

# 295
Как е потвърдена овулацията? Тестовете обикновено са положителни преди овулацията.

6 дни след овулацията е много малък шансът да се види положителен тест. Изчакайте поне 8, и то със сутрешна урина с чувствителен тест
[/quote]

С тестове около 6 месеца , както и фоликулометрия. За овулацията съм сигурна, но лутеалната фаза ме притеснява,че става около 10 дни.

# 296
10 дни са си напълно достатъчни, моята също беше 10-11 дни.

# 297

4 тири дена закъснение,дали е положителен според вас

# 298
Здравейте. От 2 години се опитвам да забременея.  Последния ми цикъл беше на 30.08. По принцип не е редовен. Идва ми на около 26-33 дни. Винаги съм имала болки в гърдите преди цикъл. От два дни ми се гади,вие ми се свят,но болка в гърдите нямам. Днес имах две,три капки кръв след тоалетна.Само като се избърша. Точно като капки съвсем малки седяха. Много ми се вие свят и направо залитам. Направих преди малко тест и е отрицателен. Може ли теста да не отчита още?

# 299
Здравейте! Миналия месец на 30 август имах 2 спонтанен аборт и двата бяха в 5 г.с.
Този месец си имахме полов акт но аз не исках да правим опити за бебе за да не се повтори отново това и да се чуствам тъжна. Но въпреки това мъжа ми един път свърши в мен,но аз веднага се изчистих и се изкъпах. Но днес си направих тест с втора видима трудно черта. Възможно ли е да съм бременна отново? И как да се предпазя? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт