"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 563
  • 778
  •   1
Отговори
# 300

4 тири дена закъснение,дали е положителен според вас

Виждам чертичка, но е бледичка.
Здравейте. От 2 години се опитвам да забременея.  Последния ми цикъл беше на 30.08. По принцип не е редовен. Идва ми на около 26-33 дни. Винаги съм имала болки в гърдите преди цикъл. От два дни ми се гади,вие ми се свят,но болка в гърдите нямам. Днес имах две,три капки кръв след тоалетна.Само като се избърша. Точно като капки съвсем малки седяха. Много ми се вие свят и направо залитам. Направих преди малко тест и е отрицателен. Може ли теста да не отчита още?

Възможно е, зависи какъв е тестът. Но 2 години са много време, отидете при специалист.

Здравейте! Миналия месец на 30 август имах 2 спонтанен аборт и двата бяха в 5 г.с.
Този месец си имахме полов акт но аз не исках да правим опити за бебе за да не се повтори отново това и да се чуствам тъжна. Но въпреки това мъжа ми един път свърши в мен,но аз веднага се изчистих и се изкъпах. Но днес си направих тест с втора видима трудно черта. Възможно ли е да съм бременна отново? И как да се предпазя? Благодаря предварително

Ами най-вероятно сте бременна. Изчистването и къпането след полов акт не е контрацепция, никакво влияние няма. Отидете на лекар, ако често имате аборти

# 301

Пети ден закъснение,вчера беше сякаш по-бледа и не знам дали е положителен или не е 🫥

# 302

Пети ден закъснение,вчера беше сякаш по-бледа и не знам дали е положителен или не е 🫥

Честито, бременна сте!

# 303
Положителен е, но чертата ми се струва бледичка за пети ден.

# 304
Наситеността на втората черта е без значение. Важно е колко е ЧХГ в кръвта и дали се удвоява правилно.

# 305
Здравейте. Нормално ли е при прием на антибиотици да подрани цикъла.
Имам точен цикъл, 24 дни. Последната ми менструация беше на 9ти този месец. След това се наложи да пия антибиотик (оспамокс 500). И хоп, днес пак ми дойде.... 5 дни по-рано. А трябваше на 3ти октомври
Питам т.к правим опити за дете и сега не знам как да нацеля овулацията...
Тест ленти е ясно. Но според вас ще има ли изменение в датата на овулация?

# 306
Здравейте! Последен МЦ на 01.09., продължителност на Ц 31 дни. Следващ Ц на 02.10. Предполагаема О на 18.09. Около овулация сме имали само един опит - на 16.09 и преди това на 14.09.
На 28.09 ми зацапа много слабо тъмно кафяво, като реших, че ще ми дойде по-рано този месец, тъй като бях и болна. На 28-ми и 29-ти съвсем леко зацапване, а днес вече няма и помен от цикъл.
Вчера реших да си направя един ден Presto, който си беше отрицателен.
Има ли някакъв шанс за бременност или по-скоро е някаква аномалия/ хормонален дисбаланс. Нямам и симптоми като болки в гърдите за идващ цикъл, само много леки болки ниско долу.

PS Реших да кача и теста направен в събота вечерта. Като се загледам може би има нещо като втора черта

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 07:56 от beyourself1101

# 307
Шанс винаги има, гаранция не. Преди закъснение, правете тестове с първа сутрешна урина, по-точни резултати ще имате

# 308
Здравейте нова съм в групата но искам да попитам нещо някоя ако знае отговора на това вчера ми беше втори ден от както трябваше да ми доиде  менструацията и си направих следобеден тест и имаше слаба бледа черта а днес сутринта на теста не видях нищо  какво означава бременност или фалшив тест .

# 309
Здравейте нова съм в групата но искам да попитам нещо някоя ако знае отговора на това вчера ми беше втори ден от както трябваше да ми доиде  менструацията и си направих следобеден тест и имаше слаба бледа черта а днес сутринта на теста не видях нищо  какво означава бременност или фалшив тест .

# 310
Направете кръвен тест.

# 311
Здравейте! Моля за съвети и отговори ! От седмица и повече имам болки в кръста и ниско долу в корема така.. направих си тест за бременност ,няколко теста по точно но 4 дни преди менструацията ми ето и снимка от тестовете ! 
Днес трябваше да ми дойде и все още имам подобни мунструални болки ама не точно не знам как да го обясня 😄. Бях и на генеколог днес и ми каза,че все още нищо не се вижда. Да вярвам ли на тестовете за бременност вече не знам.

# 312
Естествено, че нищо не се вижда, най-рано се вижда нещо в 5 гс, тоест една седмица закъснение и то само с вагинален ехограф. Да, вярвайте на тестовете

# 313
Здравейте!
Горният тест е от вчера, а другият - от днес. На живо чертичките са по-розови и се появиха почти веднага. Дали мога да се зарадвам?

# 314
Пуснете кръвен 🙂

Общи условия

Активация на акаунт