"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 578
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,последният ми цикъл беше на 09.09.2024,вчера трябваше да ми дойде и си направих тест!Какво мислите положителен ли е?

# 316
Здравейте,последният ми цикъл беше на 09.09.2024,вчера трябваше да ми дойде и си направих тест!Какво мислите положителен ли е?
. Повторете теста отново за да сте сигурна защото може да е испарителна ако се появила след 5-та минута успех 🍀🍀🍀

# 317
Здравейте, последен МЦ на 14.09, предполагаема О на 28.09. Имало е контакт около датата.
Следващ МЦ е за 12.10. Вчера си направих тест лентичка и се виждаше много бледа черта, на последвал тест я нямаше, както и от тази сутрин, с първа урина.

Смятате ли, че е възможна бременност?
Бледата втора черта розовееше и се появи веднага.

# 318
Положителни са

# 319
Горния е положителен. Долния е пренапоен. Пуснете кръвен, за да сте сигурна.

# 320
Мисля да пусна кръвен при евентуално закъснение, за да не съм разочарована.
Интересно ми е просто в случая защо първият  е положителен, а следващите два не са? Confused

Особено този със сутрешна урина, ако има евентуална бременност не би ли следвало да отчете, дори с много бледа черта?
Положителният е правен на предния ден, в късен следобед.

# 321
Възможно е да е било биохимична бременност. Или пък нещо да не е наред с теста

# 322

Здравейте момичета! Доста тестове съм правила преди но това не беше се случвало до сега не знам какво е на какво може да се дължи не мога да разбера какъв е резултата + или- моля за съвет?

# 323

Здравейте момичета! Доста тестове съм правила преди но това не беше се случвало до сега не знам какво е на какво може да се дължи не мога да разбера какъв е резултата + или- моля за съвет?

Пренапоен е теста, но сякаш сочи за положителен. Все пак, направете още един, за да сте сигурна! Успех! 🌷

# 324
Мнение за тестовете на престо

# 325
Здравейте имам въпрос последен цикъл на 21.09 , овулация на 03.10
Кръвен тест на 11.10 отрицателен
има ли вариант прекалено рано да е направен кръвният тест ? Прикачен снимки на лентичките от овулация понеже ги ползвам за първи път ,но мисля ,че на 03.10  последната лентичка трябва да е овулация ? И дали е рано за кръвен тест ?Благодаря за отговора

# 326
Тук няма положителен тест за О.

# 327
Последният тест не е положителен. Трябва втората черта да е същият цвят или по-тъмна от контролната. И тези тестове са за ПРЕДСТОЯЩА овулация, положителни са 12-48 часа преди овулацията и не може с тях да се потвърди овулация

# 328
Здравейте
Аз правя същите ,а какви препоръчвате ?
Последният тест не е положителен. Трябва втората черта да е същият цвят или по-тъмна от контролната. И тези тестове са за ПРЕДСТОЯЩА овулация, положителни са 12-48 часа преди овулацията и не може с тях да се потвърди овулация
[/quote]

# 329
Не разбирам въпроса

Общи условия

Активация на акаунт