"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 461
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Теста не е положителен,защото // черта не трябва да е много в края.
За 7 дни закъснение кръвния ще ти покаже най-точно.

# 151
Здравейте, дами. Имам един въпрос, който ме тормози в момента. На 3ти ден предполагаемо закъснение направих 4 уринарни теста и 4те положителни. Но все още имам предменструален синдром, тоест болки в корема, доста отчетливи, все едно ще ми дойде всеки момент. Утре ще пускам кръвен, но не знам, притеснено ми е да не ми дойде до утре и цялото щастие да е напразно! Sad Имате ли опит по тази тема, съвет или нещо, което да ме успокои?

# 152
Като пикливите тестове са положителни не знам защо ти е успокоение?
Моите тестове бяха след 5 дни закъснение,като си имах леки до умерени придърпвания ниско долу.

# 153
Като пикливите тестове са положителни не знам защо ти е успокоение?
Моите тестове бяха след 5 дни закъснение,като си имах леки до умерени придърпвания ниско долу.

Ами защото по принцип имахме проблем с забременяването, дори сме с издадена заповед от фонда заради мъжки фактор и въобще не очаквах, всичко ме притеснява, защото много искам всичко да е наред! А и ме боли едно такова, всякаш точно след малко ще ми дойде, не са леки, а доста силни болки.. за това си го мисля. Надявам се да отмине. Благодаря ви за отговора!

# 154
Направи кръвен за да си сигурна,искрено се надявам да си бременна!

# 155
Направи кръвен за да си сигурна,искрено се надявам да си бременна!

Благодаря! ❤

# 156

Някой вижда ли нещо. Хмммм. Има сякаш много бледа, появи се в указанието време.
 5-6 дни преди менструация съм. Ще ме изяде нетърпението уффф.

# 157
Всяка трета тема във форума е, закъснява ми, страх ме е да си направя тест. Има ли бременност. Бременна ли съм. Хора, майки ще ставате, а такива глупости пишете. Я се стени малко. Лигавщини.

# 158
Аз отидох на лекар точно защото ми закъсняваше и имах доста силни менструални болки , мислех си какво ли не , но че съм бременна -не допусках, а доктора видя 5+2
Желая ти и на тебе такава развръзка !

# 159

Някой вижда ли нещо. Хмммм. Има сякаш много бледа, появи се в указанието време.
 5-6 дни преди менструация съм. Ще ме изяде нетърпението уффф.
здравей преди седмица и аз си направих 6 дни преди менструацията и ми показа мн слаба ивица и на следващият ден си взех от най ранните тестове и излезе положителен дори по-назад може да го намериш качих снимка от тогава всеки ден правя тест от обикновените  и излизат положителни а има още два дни до цикала ми  успех ти желая ай между другото на снимка не се показват толкова добре мн бледите линии както ги виждаме реално

# 160
Всяка трета тема във форума е, закъснява ми, страх ме е да си направя тест. Има ли бременност. Бременна ли съм. Хора, майки ще ставате, а такива глупости пишете. Я се стени малко. Лигавщини.

Какви лигавщини госпожо, за пръв път ми е, не съм била бременна 100 пъти, че да съм наясно с всичко. Съвсем нормално е да се притеснявам, при наличието на болки и особено, когато е имало проблемно зачеване.  Просто такова име на темата съм задала, иначе въпроса ми е дали някоя друга е имала подобен проблем, а не някой да ми каже дали съм бременна. Успокойте се вие и по-леко с агресивните изказвания. Ако ви дразни нещо във въпроса ми, никой не ви задължава да ми отговаряте, подминете.

# 161
  • София
Кое е проблемът? Болките ли?
Във всяка една тема за бременност и във всяка една статия се започва с това, че в начална бременност са напълно в реда на нещата
болки като тези при ПМС.
Ако те притеснява, че сте имали проблеми, ние сме и двамата с диагнози в областта на репродуктивното здраве. 2 от 5-те ни деца са естествено заченати, едното съвсем неочаквано, а другото непланирано.
Две еднакви бременности няма и няма как някой да знае дали е ок усещането ти.
Желая ти кръвният тест да е положителен, което няма как да е след 4 теста, от които той е в пъти по-чувствителен.
Лека бременност и не се шашкай от всичко, защото ще ти трябват здрави нерви поне през следващите 18 години.

# 162

Какви лигавщини госпожо, за пръв път ми е, не съм била бременна 100 пъти, че да съм наясно с всичко. Съвсем нормално е да се притеснявам, при наличието на болки и особено, когато е имало проблемно зачеване.  Просто такова име на темата съм задала, иначе въпроса ми е дали някоя друга е имала подобен проблем, а не някой да ми каже дали съм бременна. Успокойте се вие и по-леко с агресивните изказвания. Ако ви дразни нещо във въпроса ми, никой не ви задължава да ми отговаряте, подминете.

Нищо нередно няма във въпроса ви, спокойно. В бг мама задължително трябва да начукат канчето, нормално е, но не се притеснявайте да питате

# 163
Здравейте , всеки месец ми идва на 26 или 27 ден, днес ми е 27 ден и не ми е дошло а с приятеля ми правим опити за бебе.  Дали ако направя тест днес или утре ще отчете

# 164
Направете си тест ще отчете

Общи условия

Активация на акаунт