"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 480
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Аз също направих няколко Лейди тест и то ми показа първия положителен. Но на мен вашите тестове ми изглеждат, извинявам се за израза - мръсни. Потапяли ли сте ти по-нагоре от маркировката? И отваряни ли са непосредствено преди използване? За сравнение моя тест, който е правен вечер, на следващия ден в 14 часа кръвния е бил 43, така че според мен чувствителността му е поне 20:

На камерата се вижда само петно. На живо се виждаше много леко оцветяване.

Ясно. Не съм потапяла повече от маркировката, даже по-малко беше. А мръсен изглежда защото бях го оставила в банята.

# 181
Jajamslsk8990,теста е невалиден,направи друг на друга марка.

FBID1813085835,бих се обзаложила,че ако направиш друг пак няма да излезне нищо. 8-9 дни от овулацията е рано за тестове.

# 182
Jajamslsk8990,теста е невалиден,направи друг на друга марка.

FBID1813085835,бих се обзаложила,че ако направиш друг пак няма да излезне нищо. 8-9 дни от овулацията е рано за тестове.

Ще направя след 2 дни, не сега. Рано е

# 183
Не гледайте чертички след час. Не са валидни. Само в указаното време. След два дни пробвайте пак тест

Теста без стрелката, която съм маркирала е от вчера ... Аз знам, че след час не се гледа, но и съм чела, че ако хормона е в много ниски нива бавно отчита... Или вече откачам, не знам хахах. Току що поръчах тест със висока чувствителност, като дойде веднага ще го направя.. надеждата умира последна

Аз съм в същото положение имам още един тест, който не съм казвала и той с бледа чертичка но на друга марка. Днес ми излязоха кръвните и няма нищо. Което е супер странни защото всичко е оправено в един ден а в кръвта няма нищо. Все пак имам малка надежда, че може да се случи чудо ново. Цикъла ми трябва да дойде като на вас, та и симптомите ми бяха същите. Дано чудото стане и при всички, които го искат.

# 184
Здравейте, момичета. Не знам дали пускам въпрос в правилната тема. Извинявам се, ако не е така. Накратко- започнахме опити за бебе от този месец, исках да видя дали наистина овулацията ми е, когато предполагам аз и започнах тестове още от 10-11-ти ден, като на 13 и 14 имах много цервикалната слуз от типа белтък. Но до 18/19-ти ден в нито един момент линията, която показва овулация не беше по-тъмна от контролната. Правих дори по няколко теста на ден, защото бях сигурна, че след тази слуз настъпва овулацията съвсем скоро или в момента е ( поне такава е информацията от всичко, което изчетох). Максимум като оцветяване, което видях беше малко по-светла от контролнатата. Правихме опити и двата дни, когато имаше от ЦС тип белтък, както и няколко дни след това, но днес ми дойде на 28-и ден точно. Чудя се дали е възможно да не е имало въобще овулация въпреки обилната ЦС. По нея винаги съм си мислела, че знам кога ми е овулацията, но за първи път пробвам да засичам с лентички и честно казано малко се уплаших. Някой има ли такъв опит? Преди месец бях на 2-ма гинеколози и уж всичко беше наред... Днес ми е втори ден от цикъла, можете ли да ме посъветвате какви хормони да пусна утре, на 3-ти ден?

# 185
Сега видях по-горе, че тези тестове са на 5-ти ден преди цикъл.  На този ден само кръвен тест може да хване бременност и пак стойността няма да е висока. За лентичка трябва да мине още поне 2-3 дни минимум.

Не е вярно, хващали сме тук 5 дни преди цикъл с чувствителни тестове. Просто не винаги става, но си е възможно

# 186
  • София
Изключенията не потвърждават правилото!

# 187
Не са изключения, затова и има тестове специално 5 дни преди цикъл

# 188
  • София
И тестове има, и засечени рано бременности има, но овулацията, имплантацията и отделянето на чхг, вкл.размерът му, се развиват с индивидуални темпове.
При едни може да отчете, при други не. Това не означава, че при всички ще отчете.

При доказана бременност след ин витро съм си правила експеримент - кръвният тест почна да нараства 5 дни след трансфера на 5 дневен ембрион (т.е. 10 дни след овулация и 4 преди закъснение), положителен (т.е.над 25) стана на 7 ден (12 дни след О и 2 преди закъснение), лентичката за ранна бременност (пишеше, че уж ще покаже 7 дни след О) показа много бледа черта на 9 ден от трансфера (14 дни след О и в деня на закъснението).
И двата вида тестове правих едновременно.
Какво доказва това? Нищо.

При нея видимо не показват, но пък и закъснение няма. Нима можеш на база тестовете да ѝ гарантираш наличие или твърдо отсъствие на бременност?

# 189
Естествено, че не може да е гарантира нищо. При 67% от бременните може да се види 5 дни преди цикъла с ранен тест. Не при всички става, но не е някакво изключение

# 190
  • София
Може ли цитат от статистиката?
И точната марка на теста, че има всякакви и с различна чувствителност.
Пък и какъв е смисълът, освен да се увеличи продажбата на тестове, а много жени да изживяват биохимични бременности като СА.

# 191
Подкрепям zimk, с изключение на процентите, защото не съм наясно. От личен опит: Лейди тест с 10miU чувствителност ми отчете бледа черта 10 дни след О или 4-5 дни преди цикъл, тъй като лутеалната ми фаза е 14-15 дни.

# 192
  • София
И на мен ми е отчитало 6-7 дни преди закъснението, но на това момиче тестовете в момента са отрицателни.
Не разбирам защо е спорът!

Това, че има ранни тестове не виждам някой да го оспорва, но дали е 100 процента верен един отрицателен тест толкова рано е абсолютно относително. Точно толкова колкото щеше да е и ако беше положителен, а не се закрепи.

# 193
Може ли цитат от статистиката?
И точната марка на теста, че има всякакви и с различна чувствителност.
Пък и какъв е смисълът, освен да се увеличи продажбата на тестове, а много жени да изживяват биохимични бременности като СА.

Това пишеше на листовката на wondfo

# 194
  • София
Т.е. не 67% по принцип с всички тестове и всички жени, а при 67% конкретно от бременните жени, които са се тествали с конкретно тази марка.
Дяволът е в детайлите и категоричността следва винаги да е подкрепена с цялостна информация.

Общи условия

Активация на акаунт