Модни консултации - 77

• 73 841
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета, пак с въпрос идвам. Влюбих се в една рокля, но както обикновено чак като я купих се замислих, че нямам с какво подходящо да я нося. Прилагам снимка (води се фини плетиво, хубава е, удобна, тежко си пада надолу), но нямам идея с какви обувки да я съчетая. Най-много с лоуфъри ми върви сякаш в главата, но някак аз пък не мога да се възприема с тях, имате ли други идеи?

Искам основно есента да си я нося, връхна дреха също ще се радвам да ми препоръчате. Simple Smile

За връхна дреха бих я съчетала с тренч. Обувки лоуфър, мери Джейн, маратонки?

# 136
Хубава рокля, бих я носила със сникърси и дънково яке

# 137
Велурени боти/ботуши и кожено яке

# 138
  • в Кошера
Скрит текст:
Здравейте, момичета, пак с въпрос идвам. Влюбих се в една рокля, но както обикновено чак като я купих се замислих, че нямам с какво подходящо да я нося. Прилагам снимка (води се фини плетиво, хубава е, удобна, тежко си пада надолу), но нямам идея с какви обувки да я съчетая. Най-много с лоуфъри ми върви сякаш в главата, но някак аз пък не мога да се възприема с тях, имате ли други идеи?

Искам основно есента да си я нося, връхна дреха също ще се радвам да ми препоръчате. Simple Smile

Зависи от търсената визия.
Опции има.
Черни лоуфъри, мери джейн, оксфордки, кубинки, кецове + кожено яке, тренч, кроп тренч, парка, дънково яке...

Скрит текст:

# 139
Моите лоуфъри от пролетта вече са ми станали големи! Чудя се, смалявам ли се, какво става...И от к'ъв зор уголемяват номерата баш на този тип обувка. Аз като съм с хлопащи 36-ти номер сега без лоуфъри ли да остана, да му се не види!

# 140
Моите лоуфъри от пролетта вече са ми станали големи! Чудя се, смалявам ли се, какво става...И от к'ъв зор уголемяват номерата баш на този тип обувка. Аз като съм с хлопащи 36-ти номер сега без лоуфъри ли да остана, да му се не види!
Не си сама, сестро, и аз я карам без лоуфъри с моят 35№. Обувки с връзки криво-ляво стягам някак и със стелка бива, но лоуфърите няма как да задържа на крака. Grinning

# 141
Това и на мен ми се е случвало, бях си взела едни боти естествена кожа, аз съм 37 номер, страшно много се отпуснаха и хлопах ужасно😹 а бяха почти чисто нови

# 142
С допълнителна стелка пробвайте:

# 143
С.,
Роклята, ако искаш да я носиш през есента, може да понесе и елегантна, и бунтарска визия. Стига да е с хубав и добре избран чорапогащник.
С някакви Dr. Martens, равни ботуши или с високи такива на ток. Връхна дреха и овърсайз блейзър, и късо кожено яке. Зависи какъв е твоят стил.
Скрит текст:

Само да не е с кецове. 100 пъти по-добре с боти, отколкото със спортни чепици. Роклята изглежда от по-плътна материя, ще го понесе.
Скрит текст:

# 144
Имам рокля плетиво и я нося с високи велурени ботуши.

# 145
Много благодаря! Heart

Роклята е тежка, да, и си пада добре надолу, много ми напомня израза old money, който е популярен отскоро и ми се иска хем да я съчетая хубаво, хем да си остане акцент, че поне на мен ми допада много.

Имам май всички изредени от вас неща като обувки и връхни, ще я пробвам с различните и ще се преценя. Благодаря ви!

# 146
  • София
Велурени ботуши и от мен.

# 147
Шик си е роклята, с френски почерк. Ще заспи и с лачени обувки.
Скрит текст:

# 148
За модели есенни връхни дрехи и есенни обувки вече са ви дали чудесни идеи, аз се включвам с идея за цветове, тази рокля ще стои жестоко с червени чанта и обувки (или с други червени аксесоари като на снимката, за по-смелите).

# 149
Роклята би могла да се носи с тънко черно поло или блуза и плътен чоропогащник с цвета на обувките дори в по-хладно време.

Общи условия

Активация на акаунт