Модни консултации - 77

• 72 089
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Обичам много новия цвят и ще го нося ежедневно.

# 631
Оуу ще съм като мъртвец с този нюанс.

# 632
Харесвам този цвят и го нося с удоволствие. Това е един от "скъпите" цветове, навяващ асоциация за лукс и класа.
Не знам защо не го харесвате, той има стотици нюанси, както всеки друг цвят. Не е задължително да се барне човек в цвета от снимката на Пантон.

# 633
Прекрасен, уютен цвят, много нежен, мек и изискан. За палта и чанти е топ. И не само. Шалове, ръкавици, пуловери, плисирани поли… + това е гъвкав за комбинации.

# 634
  • Ямбол
2/3 от кухненските ми хавлии са в този цвят. За там ми е идеален.

# 635
Точно в оригиналния си вариант този цвят ми е идеален. Това е един от малкото бежови цветове, които ми отиват, защото има съвсем лек розовеещ оттенък, заради доминацията на червения подтон.

Интериор, изцяло решен в този цвят, иначе не ми харесва. Дори в комбинация с други цветове не ми допада толкова, предпочитам по-топли нюанси.

# 636
Ето го и в "топъл" вариант. С по-малко какао и няколко капки кафе повече в млякото Simple Smile:

За мен е прекрасен!

# 637
Точно този цвят с моя студен тон,като го сложаи все едно съм пребледняла слива се.

# 638
Точно този цвят с моя студен тон,като го сложаи все едно съм пребледняла слива се.
И аз съм студен тип, особено зимата, когато контрастите в естествените ми цветове особено се изострят.

Току-що с изненада забелязах, че цветът на зимното ми яке, взето преди около месец, е точно в тази гама, много си ми отива и съвсем не ме прави по-бледа.

По принцип кафяво-бежовите цветове, които не се връзват много с мен, са жълтеещите и оранжевеещите, но пак си зависи.

# 639
Имам въпрос не точно за мода, но не знам къде му е мястото.  Поръчах онлайн боти GOE нова за мен марка, уж естествена кожа, с добро намаление. Визуално много ги харесах, номерът мисля е ОК, но на места ги усещам твърди. Водят се с подсилен връх и там макар че почти не опирам леко ми дразнят. Също над глезена хем не са ми стегнати хем леко убиват дори като поотпусна връзките, самата кожа "твърдее", малко необичайно за естествени. Дали след разносване ще се поочупят и омекнат, нали естествената кожа е така, или рискувам. Имам от предната зима подобен тип кубинки, които са супер меки и удобни по крака, но са носени и малко по-ниски. Тях още при проба помня ги усетих ОК.
Приемам съвети задържане или връщане, че много трудно ги намерих и избрах и съм в яка дилема.

# 640
  • София
Разкошен цвят за мен. Присъства в гардероба ми и нямам против да му засиля присъствието. Много е благодатен и за цветови комбинации.

# 641
Точно в оригиналния си вариант този цвят ми е идеален. Това е един от малкото бежови цветове, които ми отиват, защото има съвсем лек розовеещ оттенък, заради доминацията на червения подтон.
^^^ точно това си помислих и аз "слава богу, че подтона е червен и е толкова различен от тазгодишния л*** цвят!"

Много красив, умерен, спокоен и елегантен цвят! И благодатен за съчетания както със други неутрали, така и с цвят!
Ще поровя за инспо при първа възможност!

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:55 от Agent Provocateur

# 642
Agent Provocateur, много полезно мнение, мерси! Особено относно цветовете, които се съчетават с него.

Вече забелязах, че якето ми чудесно се връзва със светлосини дънки, а третият цвят от split-complementary scheme ми е любим и ме освежава както никой друг.

# 643
  • Mediterraneo
Аз съм взимала от Лидл, с банел и предно закопчаване с цип. Не ги намирам онлайн да покажа.

Този, който носи до припадък и се пере 4 пъти седмично след тренировка, е точно лидълски. Не е с цип, но е с банели. Но го няма и няма същия и е голяма драма.
Благодаря за предложенията.

# 644
Agent Provocateur, много полезно мнение, мерси! Особено относно цветовете, които се съчетават с него.

... а третият цвят от split-complementary scheme ми е любим и ме освежава както никой друг.
Няма за какво Simple Smile
Подобно бутилково зелено (teal(ish) green) ми е много любимо и на мен и много ми отива (аз съм Тъмна Есен с неутрален подтон), защото e комбинация от зелено и синьо и се връзва изключително лесно със всичко - и по-топли и с по-студени и и с неутрали. Чанти, якета, пуловери, кожен панталон, спортни дрехи... любим цвят във всичките му оттенъци! Аз го третирам като неутрал!

https://flourishstyling.co/2023/02/11/our-favorite-teals-blue-gr … -for-each-season/

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:50 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт