Модни консултации - 77

• 72 012
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте. Как "виждате" облеклото на жена- overweight, за мн.топло време? Аз си представям панталон( за да и е удобно) с някаква ...ризка, блузка, но тя се вижда повече в рокля. Според мен, ще се претриват краката,а ако сложи оформящо бельо ще и става топло. Елементарен въпрос, знам, но се чудя- това ли наистина са вариантите? Затова реших да поискам и вашето мнение, като рефер Simple Smile

# 751
Аз съм за макси рокля от “дишаща” материя с късо безшевно клинче под роклята против триене на краката .

# 752
И аз ако бях с наднормено тегло, щях да нося само дълги рокли от хубава материя. С интересни шарки ала Хавана стил. И нямаше да слизам от сандали на дебел ток вероятно.
Скрит текст:

# 753
тези дълги безформени рокли, не подчертават ли ище повече ширините в таза?
колкото по- обемна фигурата, толкова по- малко фигурални елементи носи, в долната част
има много идеи в нета
Скрит текст:

# 754
За мен подчертават. Направо като ходеща палатка би изглеждала едра пълна жена с такава рокля.

# 755
Първото нещо, което трябва да облече, е самочувствие. Всички форми са красиви Grinning

Относно как виждам конкретно облеклото на жена, която е overweight, мисля, че всичко си зависи как точно са разпределени тези килограми.

Ако например има повече бюст, едно по-голямо деколте би стояло перфектно. Всъщност, рокли и ризи с малко по-дълбоки V-образно деколтета мисля, че по принцип биха стояли много добре.

Ако пък прасците са относително слаби, бих препоръчала рокли, които стигат до коляното, за да подчертае този по-фин елемент от тялото си.

Ако пък има сравнително малко кръстче, бих заложила на широка дълга риза с дебел колан или отново леко сводобна рокля пак с дебел колан.

Обаче във всички случаи бих избягвала големите шарки, те винаги придават обем.

# 756
За Overweight и plus size жени, мисля че каре - деколтета и не толкова дълбоки V образни изглеждат добре.  Плисираните поли придават допълнителен обем. Ето моите предложения:

Аз бих ги комбинирала със сандали и чехли на равна подметка за удобство.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:47 от •MERA•

# 757
И аз съм за рокля. Просто има по-голямо разнообразие от модели спрямо панталон и блуза.
И най-вече да не се хлъзне по тази летва да слага широки безформени неща. Винаги да показва някаква талия. Дали посредствам широк колан или леко подпъхване на блузата, а също и с роклите модел "Прегърни ме" (много благосклонни към по-едра фигура), но да се старае да показва талия или да си "прави" такава.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 13:59 от Рошличката

# 758
Благодаря ви момичета🤗

# 759
  • Mediterraneo
И да вметна за крема на Декатлон( предполагам има и други марки) против изпотяване и търкане на бедрата( не е само за там, разбира се).

# 760
И да вметна за крема на Декатлон( предполагам има и други марки) против изпотяване и търкане на бедрата( не е само за там, разбира се).

Какъв е този крем? Дайте малко повече инфо. Аз против търкане ползвам ето това от H&M, изглажда и целулита:

# 761
Абсолютно не бих носила дълги до земята рокли- за мен дамата ще изглежда още по- едра.
Много повече ми допада туника с панталон ако е тип ябълка и е едра в горната част и подчертана талия при по- едра долна част, като тук може да се скрие с пола до средата на прасеца.
Да види кои са хубавите черти- деколте, талия, глезен о да подчертае тях.
Едно нещо , колкото повече го прикриваш и покриваш, ефектът става обратен.
Лично аз комбинацията клин/ туника я свързвам с по- едра дама, естествено при добре оформени и пропорционални крака.

# 762
аз ги ползвам, и при риск от прозрачност/ прозирност

# 763
  • Mediterraneo
еха, какви новатори! Гащи, които изглаждат целулита Simple Smile Simple Smile

# 764
За търкането на краката много ми помагаше бебешката пудра, докато бях бременна.

Също съм на мнение, че всяка дама има прекрасни черти за подчертаване. Преди години имах колежка, която беше доста пухкава, но имаше прекрасен стил и мога да кажа, че това беше една от най-секси жените, които съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт