С какво ви дразнят свекървите? - 158

• 24 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Ама Янтра има трима сина,ако може да осигури на всеки жилище-прекрасно.Ама ако не може,другите няма ли да се почувсват засегнати?
Аз смятам,че до второто дете,вече трябва да са се изнесли в свое жилище.

# 676
  • София
Е, ами хубаво, имайте си навици, те са явно по-важни от детето ви, всеки с приоритетите си
Детето е отгледано. Не е нейно задължение да осигурява жилище за младите. Това е тяхно задължение – на двамата.

# 677
Е, ами хубаво, имайте си навици, те са явно по-важни от детето ви, всеки с приоритетите си
Лоша услуга правиш на детето си, ако вместо да го мотивираш да е самостоятелен, го обгрижваш, отказвайки се от себе си.
По казуса - сега е моментът снахата да навие мъжа си за собствен дом, мотивирайки се с натрапването на свекърите. Само дето не усещам да мисли в тази посока. Иска ѝ се да получи ползите без тежести. Ами... човек винаги си плаща, безплатен обяд няма.

# 678
Както казах, всеки с приоритетите си. Някои си обичат децата, даже след като са ги отгледали, за други навиците и правата са най-важните

# 679
  • Пловдив
Детето ми ще има предоставен покрив. И за него, и за внуците. От там нататък ... да се погрижи за себе си.

# 680
  • при късмета
Аз съм сигурна, че същата снаха с името, ако беше в тази тема и имота не беше неин, щеше да е изкарана неблагодарница, готованка, меркантилна и каква ли още не. Но според мен свекърва няма право да обсъжда дори име на внучето, какво остава да настоява. Дори в нейно жилище да живеят. Да определят такова нещо имат право само майката и бащата и този изор не зависи от това къде живеят.

# 681
  • София
Както казах, всеки с приоритетите си. Някои си обичат децата, даже след като са ги отгледали, за други навиците и правата са най-важните
Е, детето ѝ има дом, никой не му го е отнел. На другото дете родителите не го ли обичат?

П.П. Опитваш се да манипулираш като свекървата с името от другата тема.

# 682
  • Пловдив
Е, детето ѝ има дом, никой не му го е отнел. На другото дете родителите не го ли обичат?

П.П. Опитваш се да манипулираш като свекървата с името от другата тема.
Опитва се. Ама аз съм дебелокожо говедо и не се връзвам.

Наздраве, петък е!

# 683
Другото дете с другите родители няма връзка. Там си е тяхна работа, техни приоритети, техни възможности. Както казах, въпрос на приоритети - навици и имоти срещу щастието на детето.

# 684

Хайде като си отгледаш децата до възраст за женене, тогава да даваш акъли, става ли? То иначе много лесно - тате носи, мама меси.

# 685
  • Пловдив
Големия ми съвсем скоро става на 18. Почва да ми наближава да ставам свекърва. Скоро да ме очаквате в темата като описвана свекърва.

# 686
  • София
Е, родителите на жената на детето, ако я обичат, ще са се погрижили да е щастлива и да ѝ осигурят дом, в който свекървата няма да ходи когато реши. Следователно и детето е щастливо. А то също ще има дом от неговите родители. Двойно щастие.

# 687
Това дали я обичат или не ме оправдава липсата на грижа към своето дете.

За протокола, аз жилище сама съм си купила, не съм чакала нищо от нашите. Но съм имала късмет. Нашите никога не биха досаждали, даже да бях в техен апартамент. Защото за тях има по-важни неща от навиците. Но всеки сам си решава

# 688
  • София
Това дали я обичат или не ме оправдава липсата на грижа към своето дете.

Скрит текст:
За протокола, аз жилище сама съм си купила, не съм чакала нищо от нашите. Но съм имала късмет. Нашите никога не биха досаждали, даже да бях в техен апартамент. Защото за тях има по-важни неща от навиците. Но всеки сам си решава
Не, но ако я обичат, ще ѝ осигурят жилище, за да я правят щастлива. А тя като е щастлива и детето е щастливо.

# 689
Ами като не са, това не е оправдание

Общи условия

Активация на акаунт