С какво ви дразнят свекървите? - 158

• 24 192
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Личният ми кеф не застрашава моето дете. А ако говорим за снахата, която спря да пише - детето на свекървата искаше свекървата да ходи там.

# 751
  • Варна
Ние разбрахме, но ти явно не. Спри да бълваш постове на конвейер и се опитай да осмислиш какво наистина пише Янтра.  Не е толкова трудно.

# 752
На всички - да стане ясно, че аз го мисля от много години, но вече съм абсолютно твърдо убедена да не допускам никой от синовете да почва да живее на семейни начала в някой от семейните имоти. По никакъв начин няма да допусна подобно нещо.
Точно, грешката си е изцяло твоя да предоставяш жилище на здрав и прав мъж, щом имаш намерение да си ходиш, когато си поискаш и да не се съобразяваш с никого.
Бих предоставила, ако ми е в повече имотът и ако нямам намерение да го ползвам, ама в тази ситуация свекървата се чуди кой, какво и защо, след като сама се е поставила в тази ситуация и вече явно и е светнала лампичката, но - късно е либе за китка…

# 753
Само не знам какъв ще е кефа да ида във ваканционния си имот за седмица и там вече да са се разположили сина и снахата плюс дете и едно на път.  Ясно, че тоя апартамент е вече зает и няма да е както когато си е бил само мой да си се ширя, а ще трябва да обитавам, примерно, само една стая и в кухнята ще има неща на друга жена, която ще ми е разместила оцета.

Ако ще пускаш някого да живее в твое жилище,  нещата много се променят, няма как да си ходиш когато ти скимне.

# 754
  • София
Всеки сам решава на кого и при какви условия да предостави свой имот. Ако получателят не го устройва, да не приема.
Нова тема - https://bg-mam.ma/t/1687998

Общи условия

Активация на акаунт