Къде в Пловдив??? - 106

• 33 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Баш. 😂  Че и розов. 😱

# 451
Вещи, прави са колежките според мен. Проблем е прането, а и съхранението. И без това докато са малки децата има толкова допълнителни вещи като камиончета, уокъри, столчета и т.н.  освен, ако не искаш да ядосаш снахата 😅
Иначе в Амек на карловско няма как да не може да се купи директно.

# 452
Беля е чистенето. Имаме си един вкъщи, който е 180 см и най-големият ужас беше като се роди детето... От мъжа ми е мечето. Не сме се разделили с него (нито с мъжа, нито с мечока 🤭). От химическо са ни връщали, защото бил прекалено обемен и ни казаха, че принципът на почистване на матраци е по-добър вариант за Грамаданчо.
Та, от моята камбанарийка-с едно наум. Особено ако жената е чела и се е информирала за прахови алергии в ранна детска възраст, е много възможно да не стигне до детето изобщо.

# 453
Не бих причинила на снахата подобен подарък ,непрактичен ,заема място и най- вече задържа прах ( и аз от гледна точка на алергии  не съм давала такива играчки до определена възраст) . Вие си знаете,но и аз като една бъдеща във времето свекърва да се изкажа с непоискано мнение. 😀
По практичните подаръци съм  аз.💵💶🎁
Леко раждане и здраво и щастливо семейство ! 🧚

# 454
  • Пловдив
Дъщеря ми също има огромен мечок. И моето мнение е да се замислите дали е разумно да се подарява такъв Simple Smile Заема супер много място,постоянно прашасва,а прането е проблем. Нашият не е пран. Мисля,че е от Лекси (гаджето й го подари).

# 455
И ние имахме грамадански мечок, вдвамрахоснукирах го чат-пат и след две години замина на казана...
Синът беше бебе/ около годината го разкарах. изобщо не му се впечатляваше.

# 456
  • Пловдив
Днес видях в Метро такъв мечок, 180см,179лв.

# 457
Ужас! Не бих дала толкова много пари, за играчка.

# 458
Тези мечоци май са най-подходящи само за декорация на магазин.

# 459
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубави и пресни дребни сладки и соленки? От тези, които се продават на килограм.

# 460
  • Майничка
Точно днес или по принцип? За днес се сещам само за пекарните на "Мария Луиза", "Гладстон", "Цар Асен" (до Максимум) и до Дома на модата и красотата, в началото на пешеходния мост. Соленките им са хубави, но сладките не са от най-дребните като размер.
Иначе хубави дребни сладки правят в една сладкарница на "Богомил", по диагонал спрямо игрището на училище "Св.Паисий Хилендарски".
Има и едно магазинче на "Васил Априлов", някъде срещу "Торо булевард" се пада, обслужва сладкарски цех и нещата са пресни.

# 461
  • Пловдив
Лекси

# 462
В голямото Лекси има богат асортимент от сладки и соленки. Ореховките им са един път.

# 463
  • Пловдив
Момичета, благодаря! За днес ги търся.

# 464
Момичета, благодаря! За днес ги търся.
Купувам от едно малко магазинче зад четвъртък пазара. Когато излезете от задния вход на пазара, тръгнете по улицата към бензиностанцията. Слиза се по 2-3 стълби надолу. Имат голям избор и винаги са пресни.

Общи условия

Активация на акаунт