Къде в Пловдив??? - 106

• 33 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Държава /закон/ е различно от МОЛ.
Но изобщо не смятам да влизам в други теми, особено с лица, които са в невъзможност да разберат проблема и си дрънкат по клавиатурите за спорта

# 61
По време на ковид имаше такава забрана за всички молове.
+ Има хотели adults only, защо да няма и такива търговски обекти? Не виждам нищо дискриминационно, просто трябва да го обявят малко по-достъпно, за да се знае, а не на входа да ти го съобщават.

# 62
  • Пловдив
МОЛ-а е частен и може да си определя правилата , проблемът е с отношението на охранителя и това, че никъде не е обявена тази забрана.

# 63
  • Пловдив
smarfietka, благодаря!
Моята чуденка беше дали да купя бански или такова бельо, под обикновените бански да го слага?
Значи сте доволни от GR, аз гледах във Емаг на Фемиеко, малко по-ниска цена, но предполагам вършат същата работа Simple Smile
Да върна темата с менструлните бикини. Станах веща и аз покрай дъщеря ми. Бикините и банските са две различни неща. За девойки, които още не знаят какво и как да правят бикините са супер избор. Моята ги използва над бельото и не може без тях. Има от скъпи из БГ до такива от 4-5лв из Али, Тему… Тази година и взех и менструални бански на Green Revolucion - уникално попадение също.

# 64
МОЛ-а е частен и може да си определя правилата , проблемът е с отношението на охранителя и това, че никъде не е обявена тази забрана.
Точно така. И аз мисля, че е било редно да бъде обявено на видно място. Днес бях в мола- сякаш охранителите доста оглеждаха по-младите момичета и момчета...

# 65
Къде в Гагарин мога да си купя (или поръчам от утре за неделя) малка вкусна тортичка, или някакви по-интересни на вкус и вид къпкейкчета/други десертчета. В минимално количество - 4-5 кексчета/тарталетки или  малка тортичка за буквално 5-6 парчета. Mомичето с бенто тортите е в отпуска до септември, иначе исках от там да взема...

Някакви примерни изображения - като размери или декорации.
Скрит текст:

# 66
В Гагарин- Бисквитката. Изключително вкусни и различни!

# 67
  • Пловдив
Сладкопекарна Каприз правят страхотни неща.

# 68
На щанд за щампиране, ако отида с едно мое боди, ще могат ли да ми направят подобно на тези.
Скрит текст:

От последните снимки май повече ми харесват от другите две.Та нещо такова искам,че да стане бързо и да не поръчвам онлайн.

# 69
Да. Аз съм правила така. Занесох бодитата, показах картинката и ми казаха да мина след 1 час да ги взема.

# 70
Здравейте,имаше тапицер в Капана,до Стария Пловдив. Дали работи ателието ?
Или друг да препоръчате?

# 71
  • под тепетата
Довечера мога да проверя, само да не забравя

# 72
  • Пловдив
Претапицирах един стол миналата седмица при Марин - Марио софа е фирмата. Обаче се намира в Беломорски, където аз никога не съм стъпвала - такива къщи има там, едва намерихме цеха му. Минахме през някакви царевичаци, черни пътища, ужас.

Има още неща за претапициране, ако някой препоръча някой друг на по-прилично място, че отново там не ми се ходи.

# 73
Момичета, случайно да ходи някой с кола на концерта на Ед Шийрън, на 31?
Важно ми е да се прибера максимално бързо обратно към Пловдив, на отиване съм с влак, няма да го ангажирам.

# 74
Здравейте,имаше тапицер в Капана,до Стария Пловдив. Дали работи ателието ?
Или друг да препоръчате?
Ателието е преместено на отсрещния тротоар,двайсетина метра по- надолу след лявото завойче( посоката е ако идвате от Халите)
Имат бус и вероятно вземат мебели от домовете. Ако някой се интересува,взех телефон за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт