Къде в Пловдив??? - 106

• 33 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Не съм се изразила правилно,  не могат да посещават МОЛ-овете сами, без пълнолетен придружител.
В кой МОЛ се в случило?

# 46
  • Пловдив
МОЛ Пловдив,  днес са ги върнали. Като са попитали това от кога е , охранителят им е казал "хайде не се правете на луди"

# 47
Заинтригува ме, има ли въобще нещо вярно в това?🤔 Дъщеря ми ходи с приятелки от време на време точно в този мол и никой нищо не им е казвал...

# 48
  • Пловдив
Заинтригува ме, има ли въобще нещо вярно в това?🤔 Дъщеря ми ходи с приятелки от време на време точно в този мол и никой нищо не им е казвал...
Какво значи дали има нещо вярно? Не са ги пуснали в МОЛ-а. И те са ходели преди и не е имало проблем досега.

# 49
*Милена*, съжалявам, ако е прозвучало все едно се съмнявам в думите ти, че не са ги пуснали!🙂 Имах предвид дали наистина е вярно, че има такава забрана или просто охранителят се е направил на интересен...Честно казано, допускам и такъв вариант.🤔

# 50
  • Пловдив
Обадих се в МОЛ-а, имало временна забрана от вчера и не знаят до кога ще продължи. Имало оплаквания от клиенти и от наематели на магазини, че правят поразии децата. Оплаках се от поведението на охранителя и обещаха да ми съдействат поне да пуснат в сайта си и фейсбук страницата си съобщение.

# 51
Благодаря за информацията!

# 52
  • Пловдив
Обадих се в МОЛ-а, имало временна забрана от вчера и не знаят до кога ще продължи. Имало оплаквания от клиенти и от наематели на магазини, че правят поразии децата. Оплаках се от поведението на охранителя и обещаха да ми съдействат поне да пуснат в сайта си и фейсбук страницата си съобщение.
Аз бих пуснала жалба за дискриминация по възраст.
Че има вандалчета--има, но да намерят начин да се справят с тях, не с нормалните деца.

# 53
  • Пловдив
Има вандалчета, ама има и такива като моето, които харчат в магазините и консумират в заведенията. Та добре дошло. За мен. 😜

# 54
  • Пловдив
Купих бански. От Триумф в Марково тепе. Има страхотно намаление до 50%. Все още има избор и на повечето модели има и номера,макар че не е пълната номерация. Не е баш каквото търсих (със свалящи се презрамки), но много ми хареса качеството и взех друг вид.

Някой назад търсеше ученически раници. Видях в едно магазинче на бул.България, на редицата на Йетел и Виваком (може и А1 да е било). Намира се до аптека Марешки. Раниците бяха на смешни пари -нещо от рода на 10-20лв. Едва ли ще са нещо качествено,но който се интересува,може да погледне.

# 55
  • Euskal Herria
Момичета,спешно ми трябва бански. Вчера на Главната имаше само в магазин За-За, но на доста високи цени. Миналата година взех от там, миналият месец едва изкарах в Гърция- раздърпа се,ластиците не държат. За тази цена качеството е под всякаква критика.
Има един магазин до Халите,но в 11ч сутринта не работеше.
На Пешеходния мост също има,но 3-4 варианта,които за нищо не стават.
Нямам възможност да обикалям в крайните квартали. В МОЛ Марково тепе дали има някакви магазини за бански?
В Кючука на кръстовището до църквата "Света Троица" има магазин за бельо и бански (до магазин Зара). Може и там да се провери.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 21:20 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 56
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фирма за ВИК услуги.Става дума за смяна на щрангове
в  осем етажен блок.Благодаря!

# 57
Аз бих пуснала жалба за дискриминация по възраст.
Че има вандалчета--има, но да намерят начин да се справят с тях, не с нормалните деца.
Каква дискриминация? Повечето деца са безобразни по моловете. Аз на културни и възпитани деца до сега не съм поподала. Редовно някой от персонала им прави забележки за нещо.

# 58
  • Пловдив
Ами моята дъщеря е, както някой писа по-горе, от тези, дето харчат пари за парцалки, козметика и в зоната за хранене. Не тича, не вика и не прави мизерии. Трябва ли да е потърпевша, защото няма 18? Ако го бях установила аз, щях да пусна жалба за дискриминация по възраст.
Правилата за поведение важат за всички.

# 59
Ами моята дъщеря е, както някой писа по-горе, от тези, дето харчат пари за парцалки, козметика и в зоната за хранене. Не тича, не вика и не прави мизерии. Трябва ли да е потърпевша, защото няма 18? Ако го бях установила аз, щях да пусна жалба за дискриминация по възраст.
Правилата за поведение важат за всички.
Пуснете жалба и към държава, защото хората нямащи 18 години имат безброй много забрани и ограничения.
В града има още 2 Мола за парцали, парцали има на всяка крачка, същото важи и за козметиката и за хранене и за веене на крачоли. Има и онлайн магазини, а и вие също може да я придружите. Никакъв проблем не виждам в това решение.
А да не казвам и колко родителите гордо заявят моето дете това не го прави и дрън дрън, а зад гърба им си правят каквото искат децата им.
Ама темата не е за тук.

Общи условия

Активация на акаунт