Къде в Пловдив??? - 106

• 33 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, от къде в Пловдив може да се купи баница/банички със сирене, не със заместващи продукти или извара? Няма значение квартала.
Знам, че най-добре да се направи вкъщи. Не е вариант.
Мазна, вкусна баница Grinning

# 76
Момичета, от къде в Пловдив може да се купи баница/банички със сирене, не със заместващи продукти или извара? Няма значение квартала.
В офиса сме фенове на Tart Bakery. Да не се счете за реклама, не давам линк. Напиши го в Гугъл. Тея хора правят извънземни неща. Баницата им е с масло, домашни яйца и сирене. "Къпана баница" е най-големия фаворит сред колегите.

# 77
  • Пловдив
В офиса сме фенове на Tart Bakery. Да не се счете за реклама, не давам линк. Напиши го в Гугъл. Тея хора правят извънземни неща. Баницата им е с масло, домашни яйца и сирене. "Къпана баница" е най-големия фаворит сред колегите.
Във ваканция са до 02.09

# 78
  • Пловдив
Баничарницата срещу училище Яворов,на редицата,където са Виваком,Йетел, Мед.център Хипократ.
Страшно вкусни са там баничките.

# 79
Здравейте! Не знам дали е подходящо да попитам тук относно ресторант, ако не е- изтрийте го.
Търся ресторант в Пловдив с вкусна храна за отпразнуване на първи рожден ден (зимата) , като се очертават ~ 30 гости + няколко деца. Предпочитам да има и детски кът + място за украсата.
Преди години съм ходила на детски рожден ден в Le Petit Nicolas, който май отваряше само за такива събития, но скоро разбрах, че не работи от години.
Някой сеща ли се за подобно място или дори да не е за "частни" събития, някой друг?

# 80
Само за Специале се сещам...

# 81
  • Пловдив
Там пък е такава лудница.

Онзи ден искахме да хапнем там, един такъв никакъв делничен ден, сравнително рано.
Без резервация, апсурд. Ако ще навън да е 40 градуса, и пак беше пълно (и навън). А вътре имаше 3! събития.

# 82
Веднъж съм ходила в Специале, не бих отишла втори път за нищо на света. Не знам какво му харесват.

# 83
  • Пловдив
Може ли да кажете от какво се разочаровахте ?

# 84
За мен е адски шумно. Тип закусвалня. Не обичам такива заведения. Но аз и пици не ям, та изобщо не е за мен там.

# 85
  • Пловдив
На мен на Специале най-много ми хареса Nak Market, който е до него Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Онзи Ноте де Вино беше ок преди, проверете.
В Смирненски има едно заведение с кът, зад комплекс Корона, но мисля е за по-големи деца.

Аз пък полека, лека ще трябва да търся ресторант за бъдещ абитуриент Simple Smile Пак трудна мисия...

# 87
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча рентакар в града?

# 88
Аз знам само до 1вата била на паркинга.
https://toprentacar.bg/en/office-plovdiv

# 89
На открития паркинг пред панаира. Не мога да препоръчам, но преди всеки ден виждах колите им.

https://vivorent.bg/

Общи условия

Активация на акаунт