Къде в Пловдив??? - 106

• 33 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Копирайте си мнението в тази тема, за да не спамим тук.

https://m.bg-mamma.com/?topic=379850.12030

# 196
popovausmivka, препоръчвам ти д-р Шишкова от Луксор. Аз от години ходя при нея да се следя. Водя при нея и племенникът ми от 7 годишен, когато се наложи да сложи очила.

# 197
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате проверено място, от което сте останали доволни, за полиране на фарове в Пловдив? Много благодаря!

# 198
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате проверено място, от което сте останали доволни, за полиране на фарове в Пловдив? Много благодаря!
Аз мога да ти дам телефона на един пич, но работилницата му е в Първенец. Полирал е фаровете на 2 мои коли и съм направо изумена от резултата. Едните бяха толкова мътни и жълти, и гадни, че после като ги видях, реших, че е сложил нови.

# 199
Аз мога да ти дам телефона на един пич, но работилницата му е в Първенец. Полирал е фаровете на 2 мои коли и съм направо изумена от резултата. Едните бяха толкова мътни и жълти, и гадни, че после като ги видях, реших, че е сложил нови.

Да, моля. Blush

# 200
  • Наблизо
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате фирма за почистване по домовете?
Много благодаря!

# 201
  • Пловдив
В кои книжарници подвързват машинно учебници?

# 202
  • Пловдив
"Принц" до "Яворов".

# 203
  • Пловдив
Офис 1 в Аркадия, срещу Метро.

# 204
  • Пловдив
Много благодаря, момичета!

# 205
Книжарница Дивапо
На ул. Добротич 6

# 206
  • Пловдив
Къде мога да намеря такива торбички? За лакомства за рожден ден в градината? Щях да ги поръчвам от Тему, но май няма да дойдат навреме. В Джъмбо дали има?

# 207
Дами, можете ли да ми препоръчате магазини за бяла техника втора употреба?

# 208
Бих препоръчала Релакс техно, на ул. Нестор Абаджиев. Има нови, с транспортни дефекти и втора употреба.

# 209
  • Пловдив
Момичета, а около центъра някъде да знаете подвързване на учебници?

"Принц" до "Яворов".
Това една малка книжарничка под блока ли е?

Общи условия

Активация на акаунт