Къде в Пловдив??? - 106

• 33 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Надявам се после ако не видите мечока да не питате къде е .

# 481
Изместихме темата, но може да купите от тези комплекти, които се прави отпечатък от ръка/крак или сребърни кутийки за коса, зъби, кръщелно. Това са единствените неща, които не са в мазето от подарените и пазя на децата.
За бижу за снахата, не зная. Там е до човек. За фотосесия - също. Аз качих 40кг . Ако някой ми беше подарил фотосесия, щях да реша, че ми се подиграва.

# 482
На Пешеходния мост има едно магазинче за ръчно направени играчки от прежда много сладки , може да видите имаше малки и средни размери

# 483
Фотосесията е за бебето, не за цялото семейство. За мен това е най-добрият подарък и спомен, който ще остане. Като горд притежател на такава зла гад-огромна мечка, мога да кажа, че наистина ми остана спомен-неприятен. Толкова място заема, събира прах, никакво внимание и интерес от страна на детето, а някак неудобно да го изхвърля.
Даже и нескъпо бижу, ако се познава вкуса остава спомен от този ден.
Торта от памперси могат да направят и за ден в цветарски магазин, ако се разберете с тях. Само им носите памперисте, малка играчка и няколко бодита или подобни.

# 484
  • Пловдив
Да питам къде мога да намеря издания на Бг закони втора ръка?
Напр. ДОПК, ЗДДС и т.н...?

# 485
  • Майничка
Вещи, вземи някоя по-мъничка плюшка за гушкане, но с кауза, примерно от WWF. Малката щерка и племенникът имат от баба им (майка ми), още си ги пазят.

# 486
  • Пловдив
Мистик,на хартия ли ти трябват? Защото в lex.bg има всичко.

# 487
  • Пловдив
Вещичке, за бебето колежка беше купила много хубави гребен и биба от Сара Трейд.
Може и нещо тип обещание на хартия, как ще гледаш бебето, за да може мама и тате да отидат на почивка примерно, създай емоция - ще се помни вечно. И адмирации, че си се сетила и на майката да вземеш нещо /без значение от стойността/.
Това е нещото, което първо ще направя живот и здраве някой ден за моите снахи.
Личи си предполагам, че аз нищо не съм получила, след родилното.

# 488
  • Пловдив
Взех мече, средно голямо, да видим колко време ще го траят Grinning Естествено и дрешки съм купила, абе да сме живи и здрави, всичко ще е наред.
Скрит текст:
На снахата съм взела комплект медальон и обици, със зелени камъни, че зеленото е любимия и цвят, а няма такива, циркони, за смарагди не ми стигнаха парите. Надявам се да и харесат, имам и уговорка със златаря ако иска да го смени. Смятам за задължително на майката да се даде подарък, най-вече от свекървата Nerd
Момичета, благодаря ви за съдействието. Ще ползвам идеите ви и за по-нататък - погачи, рожденни дни и подобни празници Simple Smile

# 489
В Тавекс продават и международни златни кюлчета и монетки по 24 карата чисто злато. За раждане на бебе е най-добрия подарък за бебето според мен или ако вече сте взели, може за кръщенето. Ако нямате възможност за 5 или 10 грамово, има кюлчета по 1 грам международни по 195лв и Тавексовите са по 175лв. Особено пък ако Ви и Ви се дават повече пари има едни Фортуна и Фортуната е със вързани очи в знак на справедливост от съдбата. Да е късметлия. Simple Smile

# 490
  • Пловдив
Мистик,на хартия ли ти трябват? Защото в lex.bg има всичко.
да, на хартия.

# 491
Търся магазин за платове, по-конкретно подплата / хастар. Този до пршеходния не работи.

# 492
  • Майничка
"Мазияр" ли? Те имат и на "Иван Вазов".

# 493
ЗлаВещица, да сте живи и здрави цялата фамилия! И все повече такива свекърви- вещици да има 🤗

# 494
"Мазияр" ли? Те имат и на "Иван Вазов".
Да, Мазияр. Къде точно на Вазов имат? Оказа се, че е супер трудно да си намериш черна подплата, ходих в два магазина и в двата имаха всякакви цветове освен черна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт