Къде в Пловдив??? - 106

• 33 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Темата е в подфорум "На пазар". За доктори има здравен подфорум и съответните теми.

# 706
  • Пловдив
Трябва ми майстор за печка с газови котлони?

# 707
  • под тепетата
Знаете ли колко струва билетът за автобуса от Пловдив до Велинград?

# 708
  • Пловдив
Знаете ли колко струва билетът за автобуса от Пловдив до Велинград?

Тук билет за автобуса от Пловдив до Велинград!

# 709
  • под тепетата
Много благодаря, mimimibg!

# 710
По-добре с влак. Автобус реално няма, бусове са и лично аз втори път не бих пътувала с тях. С влак е към 10 лв., има увеличение.

# 711
  • Пловдив
Здравейте.Някой търсеше магически аудио приказки.Тази сутрин видях на будката на ул.Младежка.

# 712
  • Пловдив
За Велинград може и през Пазарджик с автбус:

https://www.avtogarapazardzhik.com/search-results/?dep=2024-11-0 … 37&d1=588&p2=&d2=

# 713
  • Пловдив
Продават ли се някъде само колела за пазарска количка ?

# 714
# 715
  • под тепетата
Благодаря! За Велинград ми трябваше ориентировъчна цена.

# 716
Продават ли се някъде само колела за пазарска количка ?
Да, купували сме от магазини тип "1 лев" и домашни потреби. Просто питайте направо дали имат, че понякога ги държат прибрани и не се виждат.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 17:10 от dolce miele

# 717
Здравейте, препоръчайте ми майстор за климатик, по възможност да отреагира веднага и да не иска една торба с пари?
Скрит текст:
Съжалявам за качеството на снимката.
Давам отзив за фирмата, за съжаление не положителен. Първо не успяхме да се свържем с тях, няколко пъти звъняхме по различно време и аз и мъжът ми. След като най-накрая се чухме, мъжът ми им обясни това което чуваме от климатика (нещо като щракане), не сме специалисти все пак, но от фирмата му казаха че нямало вече части за тези климатици (старичък е) и направо да сме го сменяли. Дори не благоволиха да дойдат на място и да го погледнат!
В крайна сметка това пък амбицира мъжът ми и с помощ от приятели, успя да го поправи (два датчика бяха за смяна, които намерих и закупих съвсем лесно за смешната цена от три лева).

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:19 от malinakupina

# 718
  • Пловдив
Malinakupina,
Значи да търсим мъжа ти и приятелите му в случай,че и у нас защрака нещо (чукам на дърво)
Blush

# 719
Търся читав PC магазин или сервиз, където да ми направят бюджетна конфигурация. Ако е и в Кючука, идеално.

Общи условия

Активация на акаунт