Къде в Пловдив??? - 106

• 33 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Съжалявам, при нас свършиха добра работа точно със стар климатик, монтиран преди 12 години ВУ. В най-голямата жега лятото.
Поне развръзката е добра при вас, malinakupina.

# 721
  • Пловдив
PC life имат добри неща, но са втора употреба. Могат да се намерят страхотни компютри. Мисля, че имат сайт (ние ходим на място). В Кършиака са, след болница Св. Иван Рилски.

# 722
  • Варна
Здравейте,търсим квартира/място за нощувка за задочничка от ПУ(нова сграда), за една нощ събота срещу неделя , и въобще периодично, когато има изпити.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:39 от Violina Valeva 620132

# 723
Здравейте,търсим квартира/място за нощувка за задочничка от ПУ(нова сграда), за една нощ събота срещу неделя , и въобще периодично, когато има изпити.
Разгледайте в  Airbnb.

# 724
Плаза е отсреща зад Алати но като гледам е от 100 лв нагоре стаята. На колелото на панаира е хотел boulevard7 - има транспорт до новата сграда, комуникативно място е. От 60 лв стая за 1 гост са цените в момента...

# 725
На Заимов има едно магазинче, където поправят компютри и правят конфигурации на добри цени. Пада се срещу фризьорския салон почти на изхода към бул Руски. Ето снимка на магазинчето.

Търся читав PC магазин или сервиз, където да ми направят бюджетна конфигурация. Ако е и в Кючука, идеално.

# 726
https://student-housing.bg/prices/
Това излиза в интернет, но нямам преки впечатления.
Може да потърсите в Гугъл стаи за задочници. Вероятно ще е по-евтино от хотелите.

# 727
Здравейте! За първи път ми се налага да стигна до София с автобус. В тази връзка питането ми е от къде тръгват автобусите и как се купуват билети? Възможно ли е това да се направи онлайн?

# 728
  • Пловдив
Много се промениха нещата с автобусите до София. Нека някой запознат да се включи, само да обърна внимание (някъде прочетох), че за навръщане са по-нарядко.

# 729
  • Пловдив
Не са по-нарядко и емного по-удобно София-Пловдив - можеш да си купиш билет директно от сайта на Централна автогара, че и разписанието е вярно.
Кушията е Пловдив-София, защото преди обяд се пътува от автогара Юг /не може да се купи билет предварително, но може да се запази по вайбър/. След обяд тръгват от Гарата, други фирми и там вече е тотално мазало.

# 730
  • Пловдив
След обяд пътува Карат - С и можеш да си купиш билет онлай, не е никаква мазало. Само че искат билетът да е разпечатан.

# 731
Благодаря на всички за изчерпателната информация!

# 732
  • Майничка
Дори при покупка онлайн на билет от Карат С, в офиса им на Централна гара може да се разпечата билета.

# 733
Къде в Кършияка могат да ми оправят телефона - изчезна му звукът? И по възможност да не ми режат главата.

# 734
На пешеходния мост има едно магазинче от ляво (посока към центъра), където продават калъфи и други принадлежности за телефони и лаптопи, сменят протектори. Там съм носила лаптоп за преинсталиране, може би поправят и телефони.
Къде в Кършияка могат да ми оправят телефона - изчезна му звукът? И по възможност да не ми режат главата.

Общи условия

Активация на акаунт