Отговори
# 690
Уж петък щяхме да имаме фрагман, а те едва тогава почват снимките. 😄

# 691
  • София
А Онур Акай продължава да пише, че Мерт е по работа на Бали ...

# 692

Аз днес рових в ИГ. Пак ме бяха блокирали и нямах достъп известно време 😂
На пръв поглед ми се стори, че две от девойките, дето ги свързват с Мерт, са на Бали от доста време и нещо снимат, май даже и общо имат. Али също ми се струва да е намесен в снимките. Мерт може да го е придружил, нали му е било мечта да иде на Бали.  А какъв хейт отнася едната, заради Мерт, на другата не четох коментари под постовете.

# 693
  • София

Аз днес рових в ИГ. Пак ме бяха блокирали и нямах достъп известно време 😂
На пръв поглед ми се стори, че две от девойките, дето ги свързват с Мерт, са на Бали от доста време и нещо снимат, май даже и общо имат. Али също ми се струва да е намесен в снимките. Мерт може да го е придружил, нали му е било мечта да иде на Бали.  А какъв хейт отнася едната, заради Мерт, на другата не четох коментари под постовете.

Тези са инфлуенсърки и явно живеят там. А едната специално, дето яде хейт според мен има защо, но не ми се коментира тук.
Важното е Мерт да си почине и да излезе от образ, защото никак не е лесно с тези тежки драми.

# 694
Промо снимката за сезон 3 каква щяла да бъде🤣

# 695
  • Яко в Матрицата...
Бирсен го е написала в инстаграм това
Мерт поради героят изигран във филма и претърпял тежък емоционален товар 😀 отпочива на Бали Той ще започне снимките в понеделник
Значи Мерт ще отпочива около 10-11дни  По малко щеше да е лудост
Наистина щеше да е лудост да се вдигне на другия край на света за по-малко от 10 дни. Нормално е да е натоварен психически и емоционално, нали филмът бил тежка драма...

ОГМ проточиха нещата и с филма на Мерт, сега и със старта на снимките за новия сезон. Дано имат идея и сценарий не само за първата серия. Чувствам, че отново ще има снимки по нощите и шев и кройка на всяка серия в зависимост от рейтингите.

# 696
Промо снимката за сезон 3 каква щяла да бъде🤣

Партньорското селфи, което заслужаваме Joy

Добро утро, дружки Kissing Heart
Снощи фандома нацяло изтрещя и го удари на веселие в Х. Колкото повече пише Бирсо за кризи с раздели, нови лица в живота на Сейран и Ферит, толкова по-забавно става. Усеща се ръката на ОГМ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 697
  • София
Ако започват наистина на 13-ти явно ще си снимат серия за серия според рейтингите, както беше миналият сезон.
Бирсен за кой път я пише тази статия за отделните животи като добавя по едно ново изречение? Сега в петък по нощите трябва да напише за новите актьори, а в неделя кога ще започне сетът на Мерт. И в двете статии отново ще подчертае, че СейФер ще да разделени.

# 698
Добро утро!🍀❤️
Е дочаках си партньорската снимка 🤣🤣🤣.
Онур Акай е пуснал нова статия снощи. Пише интересни неща за социалните медии. Естествено е споменал и АфРам. Заедно са, влюбени, няма нови гаджета 😁🫣. Мерт е донесъл подарък на Афи от Бали...Демек според  него Мерт се е прибрал.
Рускините не знаят това и пишат, че Мерт се прибира в неделя. Имат теория, че Сейран ще бъде с различна визия (включително коса) и затова Афи се е покрила преди снимките.

# 699
Добро утро и от мен! 🫶

🧿🤍🪬

# 700
  • Пловдив
Добро утро, момичета и прекрасен ден!:heart:!

# 701
Тате явно не одобрява "новите снахи" и продължава да държи на АфРам. 😜

https://x.com/ForeverAfRam/status/1829046156690690298?t=PaJkbgRX … kqdg9Ge5jjWg&s=19

# 702
  • София
Аууу, слуховете за Мелиса са се засилили, да ме прощават колежките, но от трън та на глог. Тази няма да издържи психически.

# 703
  • Яко в Матрицата...
Аууу, слуховете за Мелиса са се засилили, да ме прощават колежките, но от трън та на глог. Тази няма да издържи психически.
JoyJoy

# 704
Мистери, може и да издържи, доста е "дебелоока" ахахаха

Heart

Общи условия

Активация на акаунт