Отговори
# 270
Класацийка.

# 271
# 272
Добро утро и хубав ден! Heart

Скрит текст:

"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен!" Алберт Айнщайн

# 273
# 274
Според Билял, мъжът, който беше в колата на Афра, е актьорът Баран Таха Йозбек и е новото й гадже. Дали е вярно, времето ще покаже. Та, Баран се познава с Берил Позам и е бил на сватбата й с Ерсин. Двамата се следват в инстаграм, както и с още някои известни имена на актьори, като Кубилай Ака, Исмаил Еге Шашмаз, Йълдъз Чааръ Атиксой, Бертан Аслани и други.

# 275

Запазената марка на Ферит Корхан от първи сезон

Започнала съм гифки от филма на Мерт от 2019-та.
Моля повече никога не пускай дълги коси Рамо! ;д

# 276
Здравейте, момичета!

Момичета, не открих нищо ново за Мерт.
Извинете ме!
Редувам ви, за да пуснете ако има някакво инфо. Чета ви с интерес. Любопитни неща споделяте.

Желая ви усмихнат следобед!

# 277
# 278
Мерт. Пуснал ги е в инстаграма си.

https://www.instagram.com/p/C_QVP8zSa4r/?img_index=10

# 279
Красотааа Heart

# 280

Хареса ми съпътстващия текст в IG на Мерт с новите снимки и видеа, които е публикувал.

mertramazandemir
Дишай Истината🧡

# 281
Еми, Диди, Heart Exl Heart Exl

Има книга с това заглавие, но дали е имал предвид нея, можем само да гадаем.

Скрит текст:

Резюмето е преведено с гугъл, но се разбира.

Цитат
Вдишайте истината, Меки корици – 5 януари 2022 г.
от д-р Ахмед Шалаби (автор)
Част от: Know How To (8 книги)

Вие сте тук, защото имате малко време или силна нужда да търсите нещо. Искате да имате нещо различно, да се почувствате живи за известно време. Вие всъщност търсите истината. Нищо не е по-истинско от истинската история, която рядко се среща в този свят, изпълнен с лицемерие.
Тази книга е история от реалния живот, истинско приключение, което вероятно можете да срещнете в собствената си среда. Става въпрос и за вас и вашата психика, като говорим за социална психология в реалния живот. Може също така да ви даде представа какво да правите, ако искате да подобрите себе си и условията си на живот за по-светло бъдеще. Нека усвоите приятно тази балансирана храна от всичко и намерите храна за душата и мозъка си, себе си и обществото както от миналото, така и за бъдещето си.

Бележникът е подарък от руски фенове през миналата година, специално е направен за него и е с инициалите му.

# 282
Невероятен пост всичко ми хареса а часта с ръцете ще си запазя моите момчета по това ги гледам.Всичките ми момчета имат ръце ала пианисти.

Нова на Афра

# 283
И Ознур. Красива е.

# 284
Продължавам с гифки от филма от 2019та

Общи условия

Активация на акаунт