Отговори
# 285
Има книга с това заглавие, но дали е имал предвид нея, можем само да гадаем.

Скрит текст:

Резюмето е преведено с гугъл, но се разбира.

Цитат
Вдишайте истината, Меки корици – 5 януари 2022 г.
от д-р Ахмед Шалаби (автор)
Част от: Know How To (8 книги)

Вие сте тук, защото имате малко време или силна нужда да търсите нещо. Искате да имате нещо различно, да се почувствате живи за известно време. Вие всъщност търсите истината. Нищо не е по-истинско от истинската история, която рядко се среща в този свят, изпълнен с лицемерие.
Тази книга е история от реалния живот, истинско приключение, което вероятно можете да срещнете в собствената си среда. Става въпрос и за вас и вашата психика, като говорим за социална психология в реалния живот. Може също така да ви даде представа какво да правите, ако искате да подобрите себе си и условията си на живот за по-светло бъдеще. Нека усвоите приятно тази балансирана храна от всичко и намерите храна за душата и мозъка си, себе си и обществото както от миналото, така и за бъдещето си.
Снежи, не зная защо, но свързвам резюмето на книгата с душевните преживявания на Мерт.
Склонна съм да си мисля, че Мерт чете точно тази книга.

# 286
# 287

Аз днес съм много изморена и ви пожелавам лека нощ! Heart

62

# 288
Дидкооо Blush знаем за ръцетееее ,знаем..

Снежи 🌼, Еми 🌼

# 289
Заспала съм и се събудих от велик шум от болницата до нас не разбирам
в 3 и половина посред нощ камъни ли носеха?

Мердо е харесал поста на Бурак Алтъндаa

https://www.instagram.com/p/C_QRDektNEB/?hl=en

Джихан и Шахсу

Шахсу:Моля те! Не смей да вършиш глупости.
Джихан:Няма да ти направи нищо.Нито на теб.Нито на дядо ти.Обещавам!
Остави ни насаме! Ела!

https://x.com/cansumor/status/1828869649775374596

Джихан Heart

# 290
Привет петъчно усеща се прохлада вече и се спи по спокойно и поносимо.
Нека има дъжд че иначе режим на водата и сушата не е добре и наводненията също , няма угодия!    

Днес комшиите имат празник Денят на Победата да им е Честит!

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 12:36 от femmi2

# 291
Джихан Wink

Филма от 2019

Ще оставя удоволствието от статията на испанците на някой друг. Heart

Честит празник на всички комший!

# 292

От остров Бали

Шахмаран

# 293
Джиханче Heart

2019

Феми Heart

# 294
Феми, къде се губиш?

Антена 3 представя Мерт и новият сериал "Нов живот".

https://www.antena3.com/series/una-nueva-vida/personajes/conoce- … tPOKHijoCjr0URIpQ

Превод с гугъл - разбира се.

Цитат
Запознайте се с Мерт Рамазан Демир, актьорът, който играе Ферит в „Нов живот“.
Актьорът, който покори половината свят, пристига в Испания с „Нов живот“, новият турски сериал, който ще се излъчи по Антена  3.

Мерт Рамазан Демир, един от най-обещаващите актьори на новото турско поколение, е роден в Шиле, квартал на Истанбул. На 26 години той е изиграл повече от тринадесет роли в киното, стрийминг платформи и телевизия. Неговата актьорска кариера започва случайно, като се изявява на сцената на училищен театър. Точно в този момент той открива истинската си страст и решава да се обучава в една от най-престижните школи по актьорско майсторство. Той дебютира като актьор през 2016 г., изигравайки малки роли в няколко турски филма, а през 2019 г. идва големият му пробив, когато участва във филма „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, заедно с Дамла Сьонмез. Мерт също е участвал в сериалите "Голота", "Учител" и "Време за смърт". Във филма „НЛО“ той споделя главната роля с Ипек Филиз Язъджъ, а в момента е главният герой на „Нов живот“, заедно с Афра Сарачоулу, която играе Сейран.
С обещаващо бъдеще, Мерт вече е удостоен с наградата за най-добър актьор ("Златно момче") на латиноамериканските награди. Освен това не си губи времето и се изявява като самоуверен човек, който споделя ежедневието си с последователите си в социалните мрежи. Това лято успяхме да видим актьора да демонстрира ефектната си физика по плажовете на Марбея. Актьорът се наслади на няколко идилични ваканционни дни, случайно съвпадащи с колежката му Афра Сарачоулу. В сериала те играят семейна двойка, което ни кара да се чудим дали ще се влюбят в реалния живот?
Без съмнение Мерт Рамазан Демир има много да ни разкаже и това ни харесва. Не пропускайте следващото му появяване по Антена 3.

Това със случайно съвпадащите ваканционни дни плюс дали ще се влюбят в реалния живот... ме разби. Тези накрая малко са като здравни.ком. Laughing

На 26 август са започнали и в Коста Рика под името "Наследникът".

Дядо милионер търси жена за внука си, пише на снимката, отдолу е заглавието.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 17:49 от ·٠•Snejka•٠·

# 295
Сета днес е бил в Шиле - родното място на Мерт Рамазан Демир и са започнали снимки вече. Както каза Бирсен сета на Мерт ще започне идната седмица
Младоженците Берил и Ерсин заедно с Афра

Сериала се готви да се завърне с третия си сезон. Екипът на сериала на снимачната площадка от днес.
Планира се сериалът да започне третия си сезон на 13 септември с  74-тия от поредицата епизод. Третия сезон ще започне със скок във  времето. Изминали са 2 години от болестта на Сейран и през тези изминали години са настъпили драматични промени в живота на жителите на вилата.
 нови и контрастни герои и вълнуващи разработки, които да придружават историята му. Той ще развълнува публиката на екран и по време на сезона си.

# 296
# 297
# 298
ОГМ е подарил цветя и картичка на Афра във връзка със старта на 3 сезон. Предполагам за всички има, щото пожеланието не е персонализирано.

Надявамe се сезонът да донесе хубави спомени, успехи и много радост. Нека сетът ни от все сърце върви по вода. От семейството на ОГМ

Наги и той е на сета.

Мелик и Енес, предполагам, са ходили при Афра, или поне такива са мислите, които се въртят в главите на АфРам фандома. Wink

# 299
В момента по Стар ТВ тече първи епизод на Чапкъна след което ще излъчат и финала на първия сезон.

Я да припомня малко как започна всичко в гифки Wink

Общи условия

Активация на акаунт