Отговори
# 300
Първите серии бяха много хубави, гледах ги една след друга с интерес и бяха топ някъде до 20-22 епизод. В началото дори Афра не ми пречеше, помъчих се да я харесам, нея и нейната Сейран... но не се получи.

# 301
36 Simple Smile

Снеже за всичко те подкрепям и не само затова всичко ми се уби гледам дюз - направо без никаква емоция. Като изключа стрелбата на Орхан и ,че го мислех за умрял ,че той изхърка.
Най-накрая стигам до извода ,че продукцията най-много не ми харесва не уважава гледащите им проекта и най-вече не уважава и тези с които работи дори да им праща китки и посланийца , но хората продължават да работят с тях въпреки всичките им мизерии.

# 302
Буче.

E, имаше и проблясъци в някои епизоди и след това, например сцената на Мерт след интервюто, някои сцени в 66 епизод...

# 303

63

Джиханче Heart

И това ще го повторя отново не мога да му се нагледам.

Не ме интересува толкова сериала в момента колкото че оспамиха света с
мръсотията си в профила му в Инстаграм ако е перука е сполучлива на пръв вид.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 00:54 от x BlackRose x the guardian team :)

# 304
Според Бирсен, Афра е с перука, тъй като не може да си подстриже косата, заради договора с Елидор. Пише, че 74 епизод ще започне с 2 години скок, Сейран е преодоляла болестта и се е възстановила, Сейран и Ферит са разведени и заживяват нов живот. И така, голямата любов превърна ли се в пепел или ще се възроди от пепелта?

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/afra-saracoglunun-kisa-sacla … eruk-cikti/48759/

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 07:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 305
Да мина с златния архив на 2019та и да го свърша вече.

https://www.instagram.com/stories/emrealtug/3446324189267728939/?hl=en

Емре с концерт и развяващ знаме по случай празника.

Браво на нашата малка страна. Heart

Лека нощ! Heart

# 306
Добро утро и хубав ден! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Да видим нашият отпускар кога ще се прибере. Heart

Синан - Джем Сьокют.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkininin-sinani-cem-sokut-oldu/48795/

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:56 от ·٠•Snejka•٠·

# 307
Тъкмо щях да пиша за новото инфо от  Бирсен и видях че Снежи е редактирала.  Има ново попълнение младеж в Чапкъна.

# 308
Привет 🫶🏻🌻

# 309
Феми, Диди, Kissing Heart Kissing Heart

Ей го Синанчо. Ми... Къде е играл досега?

# 310
Интересният факт зад напускането на Ерсин Аръджъ от мениджъра му
Оказа се, че има причина за напускането на Ерсин Аръджъ, който се ожени за Берил Позам, негова колежка в сериала "Yalı Çapkını" на 19 август, от мениджърската агенция, с която работи дълго време.

За сватбата на Берил Позам и Ерсин Аръджъ, актьорите от сериала "Yalı Çapkını", на 19 август се говореше много. От известно време обаче много се говори за тази изненадваща сватба, както и за ситуацията, довела до напускането на Ерсин Аръджъ от мениджърската агенция. Причината за инцидента, който не прилича на сценария на сериала, е, че мениджърът на Ерсин Аръджъ Айшегюл е и бившa на бившия любовник на Берил Позам - Ердем Кайнарджа, с която той седна на сватбената маса на 19 август.

А именно; Берил Позам имаше връзка с колегата си Ердем Кайнарджа, с когото се сближи на снимачната площадка на телевизионния сериал "Ada Masalı", преди да стане гадже със съпруга си Ерсин Аръджъ. Ердем Кайнарджа също беше влюбен в мениджъра на Ерсин , преди да се влюби в Берил Позам. И преди тази връзка Ердем Кайнарджа също беше приятел с Ерсин Аръджъ, защото беше актьор на гаджето си Айшегюл. Четиримата се срещаха от време на време в социални среди.

Ердем Кайнарджа скъса с мениджъра на Ерсин Аръджъ и стана гадже на Берил Позам. Миналото лято Берил Позам се раздели с Ердем Кайнарджа и започна романс с колегата си Ерсин Ариджъ. Тази връзка, която първоначално се пазеше в тайна, се премести на сватбената маса предишната седмица. Тази ситуация доведе до напускането на Ерсин Аръджъ при неговия мениджър.

# 311
Джем Сьокют е участвал в Kopuk, Чукур и Duran. От тези, само Чукур ми е познат. Вече е имал снимки за Чапкъна.

Цитат
...мениджърът на Ерсин Аръджъ Айшегюл е и бившa на бившия любовник на Берил Позам - Ердем Кайнарджа...

Бивша на бившия... Страшна причина.

# 312
64

Лека нощ!

# 313
Привет ,ето че и септември дойде Flowers Fallen Leaf

Снежи 🌻 Диди 🌻

Новият младеж е симпатяга ,хубав е.
Но не съм го гледала никъде и в Чукур не се сещам ,но аз целият сериал не съм гледала внимателно.  Доколкото разбрах ще е лекарят на Сейран ,но не е ли много млад затова?
Новата й прическа подкъсена ми харесва отива й на лицето перука или не е много професионално.

# 314
Феми абсолютно съм съгласна сега още повече ще и изпъкнат очите дано стайлинга този сезон и той да е на ниво.

https://www.instagram.com/p/CgZTQPzI-5b/
https://www.instagram.com/theirishspirit/

И да се върнем из архивите Heart

Общи условия

Активация на акаунт