Отговори
# 255
Честно казано не знам. Аз много рядко чета вече коментари. Няма смисъл да си тровиш нервата с глупости. Но навремето да, не само на него, но и на сестра му пишеха простотии.
Всъщност най зле са "корабните фенове", които живеят в свой измислен свят и стоят на едно място години наред...🤷 там е най голямото лицемерие.
Скрит текст:
Коментар от рода на: "Да не си посмял да прегръщаш друга освен Еда" или "как смееш да прегръщам друга освен Еда" 🤦 Чак аз се запитах коя е тази еда 😂

# 256
Диде, не знам какво да кажа и аз. Момчето се забавлява с мацки в Бали и излезе черен, а повечето факти сочат, че вече е свободен. И какво като са разделени с Афра... все едно я е оставил с четири деца и бременна с пето, или я е зарязал пред олтара. Баси истериите. И ако се съберат... какво - пак ли ще им стане мил?

# 257
Подкрепям ви и двете! Господ да им връчи акъл на нас търпение.

Джихан и Шахсу Wink - За клуб преклонна възраст Пенсиото Heart

Той не би ми направил нищо.Той ми е приятел!
- Не съм!
Такъв си!

В душата ми има само обич към теб.Просто не е обичта която ти очакваш.

Това лоша ли ме прави? Но позицията която си заел те прави лош Джихан.

- Аз съм лошия ,а той който е до теб е добрия? Така ли?
Питай го тогава.Защо е убил баща ми?

- Ела!

# 258
# 259
Емре Алту направи забележително предложение на продуцентите; „Нека заснемем сериал, да го наречем „Женкаря на острова “. Интересува ме главната роля. Тук ще се снимат много добри сериали. Трябва да запознаем всички с природните красоти, история и култура на Кипър. „Това е открит музей.“

# 260
Цитат
📍 Мерт Рамазан Демир играе Ferit Korhan, но не е Ферит Корхан… ОКЕЙЙЙЙ ✌🏻

# 261
Есе Heart

Този филм мога да го гледам хиляда пъти и все не ми писва.

И както се казва да ни върна отново в Париж докато си чакаме Бали Wink

Еми Heart

# 262
Mert in black 🔥

# 263
Шокирано / Зомбираната целувка от Джихан както се казва от Устните към сърцето в нашия случай - impossible Heart

# 264
Токио е пуснал яхтата на снимката и по този повод някакъв фен - Серкан Андъч, си е писал с Емрулах.

С: Г-н Емрулах, може ли да ни дадете някакви спойлери?
Е: #СейФер.
С: Тази яхта не я дават в сериала повече, освен Ферит, който си играе на мафиот и неизвестна болест, която трае 48 месеца.
Е: Какво, мафия, болести и други... Хммм... Кой сериал е този? Скоро идваме, ще бъде хубаво.

# 265

Няма да навреди нито на дядо ти нито на теб.
Обещавам.Ела!

# 266
Eмрулах се прави на утрепан - кой бил този сериал. Ами, вашият, Емро бей. Ще гледаме и сега колко хубаво ще бъде.

Буче се находи това лято - далеч от драмите, вече не я и плюят толкова. Въобще, ларж е положението. Другите да се пържат.

# 267
Рахим с панталон на Мона Лиза

# 268
Хахаха, тоя Рахимджан... много ми прилича на Джансап в младостта му. Laughing

Гърците много обичат ОГМ и го представят като хлебарка. Laughing

https://x.com/i/status/1828860745255399804

Снимките на Чапкъна започват в петък, 30 август, но Мерт ще се включи следващата седмица. Първите сцени ще са на Афра и Берил.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkini-dizisi-cuma-gun … te-cikiyor/48647/

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 23:14 от ·٠•Snejka•٠·

# 269

Общи условия

Активация на акаунт