Отговори
# 240
# 241
Цитат
Adba.tv
Станаха ясни кои са най-обсъжданите продукции на екрана през седмицата 19-25 август! (Данните са изчистени от ретуитове и бот акаунти.)

# 242
# 243

Style MRD 😎❤️‍🔥

# 244
Е голяма борба водим с това спамене на тагове и профили.
Нейсе един архив

# 245
Цитат
#Teammy_Mert_Ramazan_Demir
💫📸 Мерт Рамазан Демир, който често споменаваше, че е израснал в голямо семейство, привлече вниманието в социалните мрежи, като публикува снимка с брат си доктор Мелик Демир. Потребителите бяха изумени от приликата им.
Известно е, че Мерт Рамазан Демир е най-малкото от шест деца в семейството.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 22:34 от Emiliya

# 246
60 Heart

Последно за сега от мен от Чъплака Wink

# 247

Сладки сънища, момичета!

# 248

Лека нощ! Heart

# 249
Здравейте, момичета!

Позволявам си да постна една статия на Oya Doğan, която ми допада като обективен журналист и познавач на турските дизита. (лично мнение)
Предварително се извинявам ако има грешки, защото превода е автоматичен.

Каква е тайната на Мерт Рамазан Демир?

28.08.2024 г., 08:15 ч
Напоследък където и да отида и когото и да видя, всички ме питат един и същи въпрос. Дори не споменавам съобщенията, идващи от социалните медии... Но повечето от тях се сближават на един и същи въпрос.  „Как Мерт Рамазан Демир стана млад? Каква е неговата тайна?  Освен младежките стереотипи, с които се сблъскахме през последните години, всички се притесняват как някой с дебели вежди и по-малко мускули може да е млад, а грешките, които смяташе за правилни, бяха ударени като плесница. Не мога да бъда най-младият , защото Мерт Рамазан Демир направи извиненията „не съм мускулест, не съм Кен на Барби, черен съм, имам недостатъци“ безполезни за цялата индустрия.  И така, какво направи той, за да стане млад? Ела по-близо, казвам ти.

ТЕ РАСТАТ И МАГИЯ НА КАМЕРАТА
Мерт Рамазан Демир не направи нищо, за да бъде млад, приятели...  Някои хора имат светлина на екрана. И тази светлина не гледа на вид, стил, боя или тегло.  Има хора със светлина на лицата, това са хората, върху които е слязла светлината на сцената и камерата.  Тези хора, за които обикновено си мислите, че няма да привлекат внимание, ако ги погледнете, стават по-големи и по-очаровани в момента, в който погледнат камерата.  Няма начин това да се рационализира. Защото талантът е нещо, което е вродено, като таланта.  Но само това не е достатъчно. В Турция  има установен и утвърден прототип за младост .  Същата формула се прилага от Yeşilçam. Ако отговаряте на този прототип в очите на вземащите решения в индустрията, ще се озовете пред екрана.

ПРОТОТИП НА KADİR İNANIR И TARIK AKAN
Когато прочетете какво съм написала сега, ще кажете "Няма начин", но аз просто искам да помислите за няколко секунди.  Младите хора в Yeşilçam трябваше да приличат или на Kadir Inanır, или на Tarık Akan. Докато единият е мургав, мъжествен, избухлив и с недостатъци, другият е със светла кожа, цветни очи, почти съвършен...  Припомнете си миналото. Вижте какви са младите в сравнение с двамата! Сега да погледнем турските сериали и киноиндустрията... Можем да разберем, че който и филм да гледаме на екрана днес, е базиран на един и същ прототип.  Млади хора като Kadir İnanır и Tarık Akan са избрани за екрана... Защото те все още представляват концепцията за младите хора в съзнанието ни.  Например, докато Kenan İmirzalığlu напомня за младия прототип на Kadir İnanır, Kıvanç Tatlıtuğ е точното копие на прототипа Tarık Akan.

И МЛАДИТЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ГРОЗНИ
Да поговорим за Мерт Рамазан Демир...  В момента, в който го видях в сериала Çıplak, казах: "Той има странна светлина на екрана, той ще бъде млад много скоро."  Не след дълго той се появи в Netflix с филма UFO. Когато го видях в сериала „Учител в пандемията“,  казах „Грешен проект, можеше да е млад“. Сериалът приключи с 4 епизода и той се завърна на екрана като млад с Yalı Çapkını.  Той изведе и Мерт Рамазан Демир до върха.
Всички са изненадани от успеха на Мерт!
Защото Мерт е обикновен човек... Израснал е в село в Шиле, няма бебешка красота, веждите му са като самостоятелен характер, има недостатъци,  витае някъде между срамежливостта и прекалената самоувереност, става грозен, когато се смее и изобщо не му пука. Накратко, казва той, младите хора също могат да станат грозни.  Това го прави истинско. Освен това, Kadir İnanır несъмнено среща своя прототип на екрана.

ГЛЕДАТЕ ЛИ ПРИЛИКАТА?
Бихте ли погледнали тази снимка?  Kadir İnanır е на 25 години в Uyanık Kardeşler, застрелян през 1974 г. Така че той беше на същата възраст като Мерт Рамазан Демир. Може би не сте забелязали приликата между двамата, както физически, така и в енергията им.  Помислете за това, Kadir İnanır дори още не е застрелял Selvi Boylum Al Yazımalı...
Надявам се Мерт Рамазан Демир да изгради кариерата си като Kadir İnanır, с правилния избор.
Докато е талантлив, симпатичен и има тази светлина и прави правилните ходове, за Мерт Рамазан Демир ще говорим дълги години...

https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/mert-ramazan-demirin-sirri-ne-h44211.html

Прекрасен ден ви пожелавам!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:03 от Emiliya

# 250
Добро утро и хубав ден! Heart Exl

Скрит текст:

Еми, благодаря.Flowers Hibiscus

Мерт е много по-симпатичен от Кадир Инанир, а за мен точно усмивката му го разхубавява. Но с някои неща съм съгласна. Точно на тази снимка Кадир ми прилича на Сарп Джан Короулу. Laughing

Нови от Емре.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:49 от ·٠•Snejka•٠·

# 251
Оя Ханъм ме ядоса но ще си свиркам

Просто от снощи

# 252
В туитър пак драма - Уразбулбенито обвинила някаква си рускиня Сабина, че от Телеграм канала си плюла Мерт в живо предаване, а другата се оправдава, че тя много обича Афра и Мерт и никога не би направила подобно нещо. Доказателство нямам. На Уразката и писал някой за Сабинчето, а тя нали е последна инстанция и фенка номер 1 на АфРам побързала да напише непроверената информация, а някои и вярват, нали е голям фактор в турския шоубизнес, особено в частта - житие и битие на Афра и Мерт. Пък може и Сабината да е сгафила, знам ли, но това не отменя останалите ми разсъждения за Уразбулбени.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 253
Край няма ни лицемерие ни нищо но не ми се говори по темата.Кучетата лаят кервана да върви.В крайна сметка времето е хубав часовник за всички действия.Всеки да си получи заслуженото аз такова хейтърство сефте виждам.Толкова години съм в тази мрежа имало е но чак така не е било.
Не знам Мира да каже дали спамеха акаунта на Керем или пишеха на родата му навремето аз бях на други вълни в онзи период или Джес за Алп и Айча 🤨
Кешке да бяха им спряли инстаграма за цял живот колкото и да е полезен толкова и вреден не знаят някои хора как да я ползват тази социална мрежа и не само нея.
Края на света идва но от хората не от бедствията човешката злоба ще унищожи света.
И после всичко е от любов и обич
Както се казваше в едно предаване с Роси Кирилова
За животните с любов…🫢

А по въпроса за анкетата все забравям да се изкажа
-рали състезател
-тенесист
-пианист
-ветеринар

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:46 от x BlackRose x the guardian team :)

# 254

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 15:08 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт