Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 038
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Този Мишо ме напряга, а и той май се напряга също,докато се опитва да скалъпи две изречения .Някой знае ли откъде изпълзя? Чух,че е брат на Нора Недкова. Ако е така -лоша реклама за него.
Той е супер надменен, а и с огромно самочувствие. Не са проблем толкова говорните дефекти и че едва вързва изречение, а че се държи нагло и надменно. След грозните подмятания по адрес на Туджаров, тотално ми падна в очите.

# 301
А като видяхте Неделчо в действие вчера, не си ли представихте какво ще се случи, ако е гадже със Симона и й противоречи. Май ще стъпи накриво... Confused

# 302
Ооо, да – челен сблъсък.

# 303
  • София
То със Симона изобщо има ли някой, който може да е гадже?? Аз такова чудо не бях виждала досега!

# 304
Под подкаста с Георги един човек е написал, че явно не му е провървяло с приятелката, защото има активен профил в Тиндър, а друг е добавил, че е видял и Николай там.

# 305
Би могло, ако е супер богата и партньорът ѝ е изцяло зависим от нея.

Би било интересно в комбинация с Туджаров – той не понася повЕрвАли си моми. Съдя по видяното в сутрешния блок на Гала.

# 306
И още една клюка от коментарите, сигурно са спекулации, но все пак да кажа - някой е написал, че Ния - Косара си е изтрила снимки с Неделчо от профила. Аз не съм й разглеждала профила и не знам дали изобщо е поствала снимки с него.

# 307
На кого му се проверява? 😁
Ния няма скорошни снимки в Инстаграм с Неделчо, поне доколкото видях.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 00:29 от Alucard

# 308
Под подкаста с Георги един човек е написал, че явно не му е провървяло с приятелката, защото има активен профил в Тиндър, а друг е добавил, че е видял и Николай там.
А Николай жена ли търси във въпросния профил? Или "няма значение" Grinning

# 309
  • София
Имаше снимки с него, ако вече ги няма значи са премахнати. Може и да е с цел повече внимание към тях, съответно към предаването.

# 310
Дам, няма ги снимките. Но те наистина непрекъснато се карат и сдобряват. Просто си мислих, че участието му в подкаста е, защото са преценили, че ще е по-добре за качественото съдържание, а не, че е свързано с личните им отношения.
Сигурно сте коментирали, но Ния има снимки през юли месец от рождения ден на Гош, на които е с Ина. На нашите звезди им е толкова важно да покажат, че водят активен социален живот, че не им пука, че постоянно спойлват на поразия.

# 311
Ти пък не можа ли на ушенце да ми го прошепнеш, сега докато намеря какво е тук Тиндър, ще ми отнесат Никито Cry

# 312
Никито гради straight image в това предаване (също като Антонио в "Къщата" и Георги Бачорски в "Златната ябълка"), така че...

# 313
След участието си Ники е занижил значително критериите си и сега единствено търси партньор, който да му позволява да си изрази свободно мнението.

# 314
  • България
Мъжете в къщата се разбират по-добре отколкото жените една с друга. Трябва да има мачове по приятелство с който и да е пол.

Общи условия

Активация на акаунт