Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 043
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм много назад, но по това, което съм виждала от двамата, между Гош и Елена няма никакъв шанс да има нещо, те нямат абсолютно нищо общо.
Имаше пост последните дни, че участието на Ина в Арена София е съвместно с Гош и Анджела (от Къщата на инфлуенсърите), така че с нея също са се сближили.
Иначе на мен Николета и Ивайло ми харесват, и двамата са много искрени и открити хора (поне така изглежда), готини са.

# 346
Щом Ина ще иска пак разговор с Йордан, значи нещата съвсем не приключват там. Абе вижте я Тея каква интригантка е , а пък Симона също загледа Гош. Йоан като клюкарка ходи след всеки скандал и иска да му дават да яде.

# 347
Теа разкара Симеон ,и Симеон се ориентира към новото момиче.

# 348
Те май се познават Симеон и Ирена. Може да са бивши. Тя не го понася

# 349
Да не му е пак братовчедка? Grinning

# 350
Теа е тотал щета. Псува като каруцарка.. удря, вика.. за пореден път удари шамар на Симеон. Никакво възпитание, никакво търпение, никаква съобразителност, никакъв подход към нищо. Ще си остане сама цял живот с това поведение.

# 351
Аз още съм на появата на Гош. JoyJoy
Какъв е тоя стайлинг, зелено сако и гол отдолу и ланец от Али експрес. "Хубав, висок, с татуси". Grinning

# 352
Теа е тотал щета. Псува като каруцарка.. удря, вика.. за пореден път удари шамар на Симеон. Никакво възпитание, никакво търпение, никаква съобразителност, никакъв подход към нищо. Ще си остане сама цял живот с това поведение.
Или ще попадне на някой батка да ѝ надуе главата. Теа много ми напомня на фолкпевицата Дебора, която участваше във ВИП Брадър All stars варианта. Пиеше по цял ден, натискаше се с рапъра Ди.

# 353
Интересен епизод, наистина.  Но.. много калпав монтаж, много. За първи път виждам толкова много рязани кадри, без пресечки, без зуум или просто смяна на кадъра, а директно се вижда как са рязали безобразно. Доста, ама доста непрофесионално. В една телевизия например абсолютно е забранено това, да се вижда как се мести тялото/главата на човек, да прескачат кадрите, когато се режат секунди, просто се дава друг кадър в това време или се приближава/раздалечава кадър. Невероятна аматьорщина.

А какво да кажа за това Плашило?
Скрит текст:
Смях в залата!

# 354
Гош поне си е измил косата, че изглеждаше още по-зле в Къщата.
Скрит текст:

# 355
Гош направо си е Клош. Обидно е за сетивата какви хора са вкарали …

# 356
Гош ми е, както обикновено, напълно безразличен. Grinning

Новата, Ирена, не ми вдъхва доверие. Най-вероятно ще ме дразни.

# 357
Много ми е интересно, защо тази новата, подходи толкова негативно към Симеон.... Той, че верно си е яко повярвал си филмар, ама пък може ли да му кажеш всичко, което си мислиш в момента на запознанството ви.... малко странна работа

# 358
Всички се карат.
Междувременно Йоан: "Дойдех целия на фибри, бате, вече съм почти изгубил преса."

# 359
А какъв е този Гош? Прилича ми на Джъстин Бийбър от Али експрес

Общи условия

Активация на акаунт