Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 000
  • 761
  •   4
Отговори
# 540
  • София
А после имаше инструктаж със Симеон, когато Ирена отиде при Гош и Стиляна.

# 541
Аз си мисля, че тя може да е имала интерес, той да не й е обърнал внимание и тя да не го иска вече, друго което мисля е дали не са преспали и всичко да е свършило след нощта

# 542
И аз мисля, че може да са преспали. И вероятно той не я е потърсил повече. Защото тя е войнствена и определено афектирана от него.

# 543
Според мен е имал нещо с нейна приятелка.

# 544
Е "Варна е малка" по принцип, хахахаха
Симеон и Ирина определено се познават отпреди. Със самото и виждане, преди тя да се е представила, Симеон казва: "Иринче". Малко по-късно Гош пита: "К'во ста'а? Как сте?". Симо отговаря: "Леко съм в шок". Гош пита: "Защо?". Новата отговаря: "Той не очакваше да ме види." Симеон потвърждава: "Наистина не очаквах да те видя."
Мдаа, това обяснява много. "Леко съм в шок" може и да е многозначително... че идват нови участници. Ама "Той не очакваше да МЕ види" вече дава отговор на въпроса... познавали са се  и преди.

# 545
Днес очакваме ли някой подкаст по темата?

# 546
Днес има епизод.
Много обичам да чета коментари.
Скрит текст:

# 547
# 548
Той Гош е в предаването за всичко друго, но не и любов. Няколко пъти написа в стори на инста, че където може да участва, ще го прави. Лесна популярност

# 549
Добре, де, как може да се познават като той няколко пъти я скастри, че са говорили само две минути, а тя вече си е изградила негативно мнение?
Там сцената с влизането беше доста орязана и аз също в първия момент помислих, че влиза негова позната, но с репликите после...някак не ми се връзват нещата. Имаха и разговор в къщата, в който той предложи все пак да си дадат шанс да се опознаят, въпреки че няма вариант за романтични отношения при тях.

Е, ще чакаме подкастите, за да разберем.

Този Гош е „Мъжът мечта“ – обикаля форматите, представяйки се за разбивач на сърца, а той милия не знае, че жените търсят мъже с образование и прилична професионална реализация, да изповядват някакви семейни ценности и  поне да са мъже, които имат самоуважение.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 12:01 от LadyCharming

# 550
  • София
Може ли инстаграма на Ирена? Че ми е интересно колко няма общо с действителността Joy За мен визията й грам не отговаря на "изкустителка", даже бих казала, че е една от най-обикновените жени вътре, тип "селска девойка" Sweat Smile

# 551
# 552
Тук прилича на Невена Цонева.Изобщо не изглежда така в предаването.

# 553
И на мен ми е интересно ще има ли женски бой и между кои? Подозирам Теа, защото си личи, че физически не може да се сдържа. Но може и да бъдем изненадани. Scream Joy

# 554
Тея ще остане изиграна от Симо, дори може на следващата церемония. Другата, която може да изгърми е или Елена или новата наистина. мн се чудих защо като Георги е бил първия при кастингите, като първи участници влязоха Симона, Йоан и Йордан. Дали това не са трима от финалите

Общи условия

Активация на акаунт