Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 284
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Значи Йордан, че мн прибързваше с Ина правеше го, но точно и право си й каза че тя има явно травми и че тя се държи така, сякаш не иска друго освен приятелство. При Симона и Николай, тя не го пуска, щото той й е личното кученце, а пък Йоан го иска като тя каквото каза сексуално привличане. Йоан покрай тия фолк певици нормално и характера му да е елементарен. Стиляна и Ивайло някак не ги даваха, а и тя си е купонджийка, а той си е домошар. Отделно в анонсите на трейлъра Стиляна е с Данчо.

# 16
Дори да е права в преценката си за Стиляна, за мен Симона тотално пропадна в този епизод. Зарибява се с друг човек и като разбра, че има сигурен вариант, веднага започна да се прави на интересна пред Николай. Думите й към Стиляна също бяха нарочна провокация и очевидно искаше да я засегне - "Аз много отдавна съм надраснала подобен тип поведение...", "радвам се, че вече не съм като теб..." И ако някой не е съгласен с нея, превърта тотално. Жалко, че няколко дни се стискаше, за да се преструва на класна дама.

# 17
За мен ако има двойка от това предаване ще бъде Тея и Симеон. Напълно отдадени на забавлението и някак са еднакви като версии мъж-жена там. Дори да не се е получило, те ще останат най-доволни. Никой от останалите няма да се събере с други. Но поне приятелство ще остане

# 18
Нали трябваше накрая да има някаква дилема дали има истинска любов? Така ли е и в чуждестранните формати, всички си признават, че не се харесват и ще се мъчат да са заедно? Много забавна концепция. Astonished

# 19
Неприятна персона е тази Ина. В крайна сметка има уста и може да каже какво точно не ѝ харесва в Йордан, в поведението му. Личното пространство, че личното пространство. Недорасла си е...

# 20
Ами тя си каза.
Йордан: "Кога те отблъсквам?"
Ина: "Когато ми покажеш близост." Grinning

# 21
Напълно ще ви сразя, но шаврантия или не, Теа ми е най-красива от всички. На останалите, махни им грима и джуките - нищо не остана. Както и циците. Симончето, колкото и да ги вири тия цици, като ходи с шортички навсякъде, става пределно ясно, че не набляга много на спорта. На началните снимки бая е глътнала корема. Няма лошо, просто с това самочувствие се очаква някаква впечатляваща визия.

Иначе, още не съм гледала, ама Симона какво е надраснала, пиянството на Стиляна даже е по-зряло от нейните изцепки. Grinning

# 22
Нали трябваше накрая да има някаква дилема дали има истинска любов? Така ли е и в чуждестранните формати, всички си признават, че не се харесват и ще се мъчат да са заедно? Много забавна концепция. Astonished

Аз за perfect match мога да кажа - Винаги има и по някоя друга коалиционна двойка и стоят заедно, докато не се появи някой, който да им съответства на желанията в любовта. Иначе, общо взето всичките винаги изглежда, че има много химия помежду им, че са влюбени и т.н., но масово след формата се разделят - някои в рамките на дни след приключване на снимките, другите няколко месеца и така. Самите участници доста си коментират взаимоотношенията след формата в тикток Joy

# 23
Ами нека и нашите малко повече да си тренират актьорската игра тогава. Grinning

Пфф, тая Симона как набива канчето на Николай постоянно, на церемонията го нарежда като даскалица на родителска среща.

# 24
То и в онова реалити Женени от пръв поглед уж имаше двойки дето в епизодите всичко вървеше и после ние се разделихме

# 25
  • България
Умирам от смях с монтажа - змията след разговора на Йоан, Гошо и Стиляна. Турската музика озвучава героят на индийски сериал Йоан. Само че индийците повече си държат на думата от лекето с пилето.

Йордан на 26 разбрал, че не трябва да дава всичко от себе си, за да спечели жена. Честито. Напомня ми на гаджето ми, когато бях на 20, който прегаряше нонстоп емоционално и си изливаше емоциите върху мен.

Стиляна е една ниско интелигентна пияна гаменка и отговаря много грозно на Ивайло и Симона.
Едит: Симона е неадекватна и сбърка. След един ден ще се усети, че изпусна питомното, за да гони дивото. Много ми падна в очите.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:31 от ferencliszt

# 26
Какво става, кажете ми че изгониха някой най-сетне!
Не съм гледала още този и предишния епизод,

# 27
Много криндж епизод, но и доста забавен. Ина наистина изглежда така все едно помирисва нещо доста гадно, докато Йордан разговаря с нея. Струва ми се, че след този епизод Данчо ще се насочи към Стилияна, а Ивайло към Ина.

# 28
Тръгнаха си Коцето и Георги.
Да ви кажа олекна ми на мен, поне сложиха картите на масата. Няма да ни показват Ина как гледа като Капитонова ( помирисала нещо гнусно). Или пък Стелияна с Ивайло да се измъчва. Симона и тя много си повярва, обаче сякаш на Ники му стана неприятно от цялата ситуация. Аз и не гледах добре, но каквото  толкова направи Стелияна, че така се разфуча Симончето. Йоан пък горкия е толкова кух, само една фасада има, отвътре празен и самовлюбен.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:56 от ant

# 29
Той Йоан и със Симона няма да издържи. Ще преспат веднъж два пъти и всичко замина. Тя и на него ще му се сопне, или той на нея ще й каже няма да ти говоря и айдее. Да, Данчо го даваха със Стелияна, ама щом той отговаря в инстаграм, че е влюбен може и да е Ники. Мн е близък и с нея

Общи условия

Активация на акаунт