Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 585
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Николай и той се прави на ударен, заради играта. Извън такъв формат никога не би търпял такава жена.
Но стана забавно как Йордан и Ина се бяха ядосали на Ники, че им бил казал, че са токсични, нямат бъдеще заедно и трябва да се разделят и днес влизат и съобщават същото нещо на всички.

# 46
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-накрая интересен епизод, доживяхме! Раздвижиха се нещата - всички двойки се разпаднаха. Joy
Като изключим прибързаните приказки за влюбване, агресивното "ухажване" и емоционалната нестабилност на Йордан, за първи път го харесах днес. Държеше се добре с Ина, с внимание и уважение, а и говореше съвсем разумно.
Хареса ми и реакцията на Николай в конфликта между Симона и Стиляна, просто не трябваше да й се извинява после. Не знам как не му писна от тая комплексарка и изнудвачка. Значи тя е безгрешна и никой няма право да има собствено мнение и да й казва нещо на въпреки. Ай сиктир! Страшно тъпо и  токсично парче!
А Йоан като го гледам, направо изпитвам физическа болка от усилията му да протече някаква мисъл в тая куха глава и да сглоби някое простичко изречение. И каква изненада - пак е обиден на Елена, че си е позволила да се разочарова от него, не я е срам! Той заради нея /забележете!/ трябвало да изпие 13 шота. Абе льольо, нали ти посочи бройката и очевидно си смятал, че тя трябва да се справи?
Големи стратези с Гошето, обикаляха като цветарки и се коалираха с всички. Толкова ме е яд, че не си тръгнаха и двамата тази вечер!
Сцената със Симона беше най-кринджавото нещо, което съм виждала от много време насам.

П.П.: Сафари с крави? Joy

# 47
За мен Ина иска да остане в играта и да има екранно време, но не иска конкретно Йордан да я гони. Притесни се, че се е прецакала. Езикът на тялото й е достатъчно красноречив. Изражението на лицето, реакциите, тя дори не му се усмихна, не се отнесе с него приятелски, изтръпва, като я докосне, има даже известно отвращение. Изпитваше задоволство само когато му поднесе вазата с надпис "BFF", защото знаеше, че ще го нарани.
Според мен пък Йордан й влияе доста на либидото, но яко се потиска, харесва го, но слага преграда, ако й е неприятно щеше да търси някой друг, а тя кротува

# 48
  • България
До потребителя с гифчетата: може да се създаде гиф с индийската мимика на Йоан и с мимиките на Евгени ерген номер две.

# 49
Кой да търси Ина? Тя изобщо не е желана партия за мъжете в къщата и го осъзнава. Той Ники още в началото й го каза. Закачи се за този, който я хареса и си каза, че ще върти и ще суче, докато може. Държа си на мнението, че или е обвързана, или още е влюбена в бившия си (ако съдим по информацията от днес).
А Симона как реши, че предпочита да има дете от Йоан? Само на база външен вид, нали...Само да не му наследи интелекта.

# 50
Преди средата съм. Ами не ме дразни Йоан. Ето на, може да съм единствена, ама не разбирам защо е чак толкова хейтван.

Продължавам да си гледам на скорост 1,5 - вече втори епизод - мога само да препоръчам. 😌

# 51
Продължавам да си гледам на скорост 1,5 - вече втори епизод - мога само да препоръчам. 😌
Аз на 1.25, да е разбираемо.
Хубав епизод. Браво на екипа този път!

# 52
Преди средата съм. Ами не ме дразни Йоан. Ето на, може да съм единствена, ама не разбирам защо е чак толкова хейтван.

И мен не ме дразни, даже ще се изкефя Лена да си тръгне преди него.

# 53
"Съдби на кръстопът". Абсолютна режисура лъхаше от почти всички драми. Допускам, че Йордан и Ина бяха естествени и това е подтикнало "режисьорите" да вдигнат съспенса за церемонията с още няколко гривни под въпрос. Факт, че накрая всичко свърши без промени.
Изкефи ме Елена как изпързаля Симона и тя веднага скочи в кръгова отбрана. И там беше крайно нелогично както сърденето ѝ и тръшването в другата стая, така и посещението и разговорът с Йоан. Буквално актьорски напъни с криндж сценарий.
Вярвам, че Ивайло наистина се чувства кофти със Стиляна, но точно преди гривните да хукне да се изясняват... Та и тя - хоп при не кой да е, а масово недолюбвания от зрителя Йоанчо, силно афектирана от Ивайло се кара със Симона и после с широка усмивка все пак на него даде гривната. Логика? Няма. Толкова родили режисьорските глави, съспенс да има.
За обърканата ценностна система на Теа ми е жал. Госпожата от БАН се е старала повече професионално, отколкото семейно. Та Симеон освен, че я нахейти абсолютно немъжествено първия път, я и ритна! Какво още трябваше да направи, за да я отблъсне?!
Николай, ако това не му е стратегия за оставане, е направо жалък.
Йордан ми беше много симпатичен в началото, сега вече не. Пълно пренебрегване на чувствата и думите на Ина, насилствена и инатлива демонстрация на обожание, роля на жертва, вменяване на вина, внушена и на околните и после рязък завой, като разбра, че няма да се приеме така поднесено. И пак драматичен - заради нея се отровил, а тя бутилка вода нямало да му даде. Не разбрах абревиатурата на вазата, нещо в приятелската зона ли го пращаше, та така подпали?!

# 54
До потребителя с гифчетата: може да се създаде гиф с индийската мимика на Йоан и с мимиките на Евгени ерген номер две.

Ще сънувам тази вечер кошмари с Йоан, видяло се е... 😂🫣
Скрит текст:
Не съм гледала Ергенът и набързо намерих само това. Иначе има прилика, но Евгени ми изглежда по-скоро бавен, отколкото позиращ.

Не разбрах абревиатурата на вазата, нещо в приятелската зона ли го пращаше, та така подпали?!
BFF беше абревиатурата на вазата, което ще рече Best friends forever.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 01:27 от BerryBoo

# 55
Хахахах, е, нее!! Те са като братя близнаци! Joy

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 01:40 от Meddyy

# 56
  • софия
Чудя се сега коя от двете моми по- не ми хареса днес. Стиляна или Симона. Thinking Че досега и двете ми бяха симпатични.
То "каквото почукало- такова се обадило" е май между тях. Но Симона ми се видя по-наглата от двете днес.
Но пък какъв хубав повод да се изнесе у Йоанови....  Честно,  в шок съм Joy, че Симона изобщо брои Йоан за мъж.  Smiling Imp
Ленчето на гривните - късо изречение, баш на място.... Браво Grinning

Днес Ина за пръв път ми хареса. Погледа 'и на масата - пълно разочарование и съжаление. Сори за феновете на Данчо, ама напълно я разбирам.  Надявам сега се и на  двамата да им тръгне играта по-добре. Още не съм им фен.

Теа и Симето - и аз мисля, че са чудесен тандем. Ще се разпадат при всяко новопоявило се изкушение и после пак ще се събират.

Йоан - скри ми шапката......
Значи аз толкоз години да го тренирам пред огледалото това с облизването на  устните и погледа изпод перчем Stuck Out Tongue Winking Eye..... а наш Йоан да ме тури у малкия си джоб, разбираш ли ......... JoyJoyJoy

Ивайло харесвам отначалото.
 Ники също.
Дали може да им се получат нови двойки? Ама нямам аз подходящи моми за тях сякаш?
Елена с Ники? 
Браво на Ленчето, тя май играе играта. Даде си заявката малката и аз съм доволна от нея днес.

Продукцията, хубав епизод. Hands Wave
Все по-добре са нещата, браво на вас Hands V

# 57
  • България

Благодаря! Чакам от първия ден на предаването някой да направи такова меме. Въпреки всичко Евгени има интелигентнен поглед, една одухотворена личност.

# 58
Наистина интересен епизод...само малко странно, че всички тръгнаха да се разделят...сякаш не е възможно да е съвпадение точно в този момент, но интересно беше. Забелязахте ли усмивката на Ники, когато Ина и Йордан казаха, че се разделят...
Радвам се, че Йордан приключи с Ина. То граници, то условия, то чудо,.. сигурно е имала основание, но беше прекалено.
Най смешната двойка биха били Йоан и Симона. Симона как ще преживее факта, че ще е втора след пилешкото филе:).
Елена и Ивайло засега са най в център. Сълзите на Ивайло бяха силен момент.
Ще се раздвижат нещата и ако Николай излезе от ролята на Антонио и се обърне към друго момиче...

# 59
Интересен епизод. Дали това е новата концепция на Мишо и Неделчо? – Разджуркване на двойките.

Ивайло си плачеше истински, но де да знаем дали не са му навряли нарязан лук в лицето за по-голям драматизъм. Стилияна пък, пак беше на черешата и не разбра, че всичко е театър, та му се обиди.

Ина вместо да настоява Йордан да приеме нейната позиция в спора за единствено правилната, можеше просто да му изпее една от двете си песни и той сам щеше да избяга.

Симона явно се подразни, че Стилияна го играе лигавата прицеса и се прояви като злата кралица. С лекота си намери повод да  се премести при Йоан. Ама и Никито е едно безгръбначно...

Стилияна направо ме побърква с това пиянско фъфлене.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 09:02 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт