Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 630
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Не го очаквах да има и той гадже

# 166
Наистина ми е странно да имаш гадже и да влезеш в такъв формат, както и не разбирам въпросните партньори, които са окей. Самоуважение?

# 167
Не вярвам за гаджетата ни на Коце ни на Жоре. Но ако им помага да си закърпят егото , да си го говорят , не ми пречи

# 168
Пфф, тея формати са абсолютна пародия. Започвам да се чувствам все по-тъпо, че понякога малко се вживявам. И тъй като Коцето беше отговорил в инстаграм, че изпитва съжаление към Теа, аз пък да кажа, че съжалявам хора, които обвързани влизат в такива предавания, за да може да ги забележи някой, че съществуват.

# 169
Още не съм изгледала до края, но БРАВО на Мишо и Неделчо, след сумати време доживях интересен подкаст. Вземете да разкарате Ния и ще сте перфектни. Все ви се обясява, че чаршафите и работата не е хубаво да се смесват, вземете се вслушайте.

Иначе, Коцето е мноооооого токсичен. Ужас. Аз не мога да повярвам какво слушам. От най-гнилите ябълки, лъже, маже, заеква, извърта, прави се на умен, като е в задънена улица започва да разказва коя жена как се излагала, коя пиела, коя как се държала...Коце, казваш, че четеш БГ мама - много си долен. Grinning

# 170
Възможно ли е Йоан да е в Биг Брадър? Затова да липсва на разни снимки.

# 171
Възможно ли е Йоан да е в Биг Брадър? Затова да липсва на разни снимки.
Ще ударят голяма греда с него, аз по-скучен участник и човек рядко съм виждала. Много еднопластов човек.

# 172
..Коце, казваш, че четеш БГ мама - много си долен. Grinning
Е това е вярно, той е писал тук (в предната тема. Или в тема 1, не помня).
Не съм гледал подкаста, Неделчо ли води? Нали нямало да води, “за да не повлияе на зрителите”? Какво стана с Мия Косата?

# 173
Ох, хора, не мога... Grinning
Коцето: Аз се държах с Теа, както се държа с племенницата ми.
Неделчо: Всичките опити да я целунеш и тя, дето ти се дърпа...?

# 174
Неделчо води, заедно с Мишо, но е супер. Малко свеж въздух.

Ааааа, наистина, сега се сетих, е беше писал. Ами, супер. Grinning

# 175
хахахаха този подкаст е най-добрия момент от началото до дега 🤣 🤣 🤣

Коцангелес как им го “тропна” това хахаххаха

Донякъде го рвзбирам, защото каза че са се запознали между двата кастинга и ако нещо не бяха станали нещата с това момиче и щеше да е както се казва от двата стола на земята, а сега направо си е разпънал дивана 🤪

Има един стереотип че такива арт стандарт персони им е голямо сърцето 😂

# 176
  • България
Изкривяването на истината не било лъжа.

А защо Коцко реши да си признае за гаджето от преди предаването?

Неделчо много се ядоса, иска да излъчи всички интимности с Теа и Коцко в интернет. Голям автогол си вкара момчето... Имах го за умен.

Кога са започнали да снимат предаването?

# 177
Този Коце е голям смешник. Да си беше останал с образа от предаването. Взе да се прави на мъж и се изложи.

# 178
Какъв хубав монтаж му направиха, почти мъченик излезе, трябваше ли да се о@ка? Joy

# 179
Подкастът е като разпит на заподозрян, когато са намерили неговото ДНК на местопрестъплението.

Общи условия

Активация на акаунт