Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 038
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Много ми беше кринджав подкаста. От една страна Мишо и най-вече Неделчо се държаха адски агресивно за домакини и отдруга Коцето, приклещен в ъгъла отрича тъпо и упорито.

Да видим Неделчо дали ще намери време да изрови непоказаните кадри, в които Коце налита на Теа. Или моментите, в които я гледа с влажен кравешки поглед. Сега стана думата на единия срещу думата на другия.

Неделчо би трябвало вече да знае, че не бива да се мачка нечие мъжко его, докато другия не се предаде. Достатъчно интелигентни сме, за да разберем каква е ситуацията и без едночасово шокане на канчето.

А за Коце ще кажа, че се оплете яко в лъжите си. Срина се тотално в класацията на харесваните. Но все пак, личи си че няма опит с жените и се залепи като пеперуда на лампа като видя Теа-изкусителката. Явно тежко е преживял отхвърлянето. Ако беше пича, за който се мисли щеше с усмивка да си признае, че се е пробвал.

# 271
Според мен Коцето въобще не беше влюбен в Теа, НО съм на 100% сигурна, че искаше да топне чушлето. Ще кажете - точно в Теа ли? Ами, Коцето не изглежда като секс гуру, ако пък и 2 месеца е живял с жена без да я пипне (това беше много странно уточнение) - смятайте колко го бива в тези неща. Пък Теа е жена на фетишите, на по-така нещата, със сигурност е искал да ѝ влезе в гащите. Уви, станаха му кофти, че даже “лесната” Теа, която сега плюе, не му е вързала.

# 272
Просто си спечели повече хейт след подкаста. Николай вече съм на 200 процента сигурна, че е човек на продукцията, той навсякъде е с Мишо и другите. А пък снощи след клуба, са ходили на чалга и там вече Елена и Георги, ама не този Георги от диви и красиви, друг ги няма. Може би те са гаджета в реала и ще бъдат обявени като влюбихме се по време на предаването. Аз не разбирам как може Стиляна също да се снима с гаджето си още като не е приключил форматът. Или и тя ще обяви, че има гадже навън и те всъщност знаят

# 273
Явно не ги е страх от Туджаров и Неделчо (Мишо и Неделчо) – нямат ресурсите на големите телевизии с адвокати-акули.

# 274
Аз не разбирам как може Стиляна също да се снима с гаджето си още като не е приключил форматът.
Това е абсурдно, наистина. Поне да изчакат излъчването на последния епизод. Това е пълна нелепица, да не говорим, че е и спойлер. И всички с тия инстаграм публикации издават реално какво се случва и как им се е развила "връзката" след формата. Мега тъпо.

# 275
Неделчо в последния подкаст, в който коментират Къщата на инфлуенсърите, уж каза, че те много следят за спойлери от тяхната продукция и постоянно се карат на участниците.

# 276
Може ли някой да направи статия в Уикипедия за "Диви и красиви"? Всички риалитита, излъчвани у нас по ТВ имат, само тези, дето са онлайн нямат. Аз не се оправям с шаблоните, иначе мога да допълвам и редактирам текст.  Самото създаване на страница ме затруднява.

Неделчо в последния подкаст, в който коментират Къщата на инфлуенсърите, уж каза, че те много следят за спойлери от тяхната продукция и постоянно се карат на участниците.
Карат се, ама файда йок. Тези участници си имат приятели и роднини, а те си дрънкат наляво и надясно сред колеги ... после някой напише нещо по форумите и най-накрая всичко се разбира рано или късно Grinning

# 277
Като пилотен сезон, според мен са го направили точно с кастинг през познати и познати на познати. Отделно, че не са искали да набримчат бруталните договори към участниците, защото малко ще се навият на супер строги клаузи с неустойки за риалити, което е изцяло онлайн, с малък награден фонд и с първи сезон.

Той Ергенът, който е в национален ефир  направен с жълти стотинки - то личи колко е бедно всичко, наливно вино, все по разни чукари ги разкарват и евтини ресторантчета. Но мащабът на зрителите е различно, а Тупарев е хем алчен, хем скрънзав. Ще се радвам нови продуценти да разбият хегемонията му в телевизиите, така че стискам палци да задобреят с още няколко сезона и после да са в телевизиите.

# 278
Някой да разкаже, ако Гошо казва нещо интересно в подкаста, че не ми се гледа. Simple Smile

# 279
# 280
Доста скучен подкаст, но това е заради скучния статист, който им беше на гости.
Хубавото е, че Неделчо вече води, Мия Косата е в сянка. Ако може и Мишето да махнат, ще му потръгне на този подкаст Wink

# 281
Неделчо най-вероятно я замества само на срещите с участниците..

# 282
Аз само началото пуснах на подкаста с Георги, но ми се стори, че като цяло ще си води той вече, не само за епизодите с напусналите участници.

# 283
Започвам:
– Георги имал 4-годишна връзка, скарали се за два месеца, понеже подписал договор влязъл; На 2-рия ден си признал и Неделчо казал -  „каквото такова“
– според Недечо ДиК е експеримент;
– Георги познавал Николета от фитнеса;
–Йоан е на 31, Николета на 33, Симона 29;
– хванал се за Николета, защото има силен характер и мислел, че ще обработва другите жени;
– Симеон - играе си играта;
– Йоан работи в Слънчака и затова не идва на събитията;
– Първоначално си харесал Ина;
– Имали уговорка (понеже мъжете и жените са били в различни хотели и имат нулев ден, в който мъжете и съответно жените са се запознали предварително), ако някой си хареса някоя да не пречи. Като уговорката е била да оставят жените да избират.
– Чисто първично Георги си харесал Стилияна, но видял, че тя не мели с другите жени и решил да се закрепи към Николета;
– Казал си ѝ на Николета, че единствено стратегически може да са двамата.
– Николета си е харесала Георги, а Ивайло е харесал Николета, и така е попаднал на Стилияна
– Неделчо и Мишо имали стратегия да оставят един играч по-малко в един от отборите. Чудели се, чудели се и решили да е една жена по-малко. Напускането на Арина им било добре-дошло. Тогава вместо да изгонят жена измислили Коцето да е роб на Теа.
– Георги казва, че имали тройна коалиция Николета, Йоан и Георги. Имало вариант да вкарат и Теа, но била трудна за обработване.
– Симеон :  „Дай да пробваме всички жени“
– Теа казала, че първо ще е е вгрупата на Стилияна, но после – че ще е със Симеон;
– Георги не искал да играе с Елена, защото не можело да се разчита на нея;
– Йоан звънна на Неделчо и той се оплака, че непрекъснато му звъни
– Как работи ДиК –имат уъркшопове за двойките да останат няколко часа сами; уъркшоповете за личностно развитие – колко ще издържат заедно?
– Шотовете били 27, те ги изрязали на 20
– Имало 10-мин. пререкание между Елена и продуцентите, че не може да изпие такова количество, това в полза на продуцентите, те не са искали и накая Йоан се е жетрвал. В началото са мислели за 3-6 шота, два месеца преди началото, но нещо се е изродило и не са го домислили.
– Георги няма какво да си каже с Елена
– Стриптийзът е предложен от Теа и било изненада за продуцентите
– В добри отношения е с всички, много добри и с продуцентите и много доволен от изживяването си.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 17:12 от LadyCharming

# 284
Благодаря, че го преразказа. Не мога да издържам дълги подкасти

Общи условия

Активация на акаунт