Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 120
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Лелеле,още не мога да им запомня имената на тези "звезди", пък вие така фамилиарно - Никито, Симонка... Grinning
Кога излизат новите епизоди?

# 316
Йоан по цял ден е в Слънчев бряг, Симона е на море поне от седмица. Възможно ли е те да са едната събрана двойка и да са си там двама. Елена определено спечели като бързо се отдръпна от Йоан, дано Николай и той разбере Симона по скоро. То си личи, че няма приятелка след предаването

# 317
дано Николай и той разбере Симона по скоро. То си личи, че няма приятелка след предаването
Може да си има приятел, отде знаеш? Wink

# 318
В инстаграм, Ния-Косара не следва Неделчо, Мишо или профила на Диви и красиви, както и те не я следват 🤔👀

# 319
Йоан по цял ден е в Слънчев бряг, Симона е на море поне от седмица. Възможно ли е те да са едната събрана двойка и да са си там двама. Елена определено спечели като бързо се отдръпна от Йоан, дано Николай и той разбере Симона по скоро. То си личи, че няма приятелка след предаването

Йоан май е викач на Слънчава, явно от много години, не я виждам Симона до него. Ама аз и нея до никой не я виждам. Grinning

# 320
В инстаграм, Ния-Косара не следва Неделчо, Мишо или профила на Диви и красиви, както и те не я следват 🤔👀
Ния и Неделчо отдавна не се следват, коментираха го веднъж в подкаста. За предаването и Мишо не знам.

# 321
Обаче наистина са махнали общите си снимки. Grinning

# 322
  • България

Пълни филмари

# 323
Неделчо и Персиян

# 324

Йоан май е викач на Слънчава, явно от много години, не я виждам Симона до него. Ама аз и нея до никой не я виждам. Grinning
Викач е да на един бийч бар. Вече 4то година го виждам.

# 325
Ама показва ли бицепси и рамене? Grinning
Не ходя в Слънчев бряг (опазил ме Бог) и няма как да го видя Grinning
Страхотна професия има... сигурно много е учил за нея Grinning

# 326
Онази вечер като излизаха в диското, нямаше я Ния. Неделчо беше с Мишо, Гош, Георги, Елена, Николайчо

# 327
Ама показва ли бицепси и рамене? Grinning
Не ходя в Слънчев бряг (опазил ме Бог) и няма как да го видя Grinning
Страхотна професия има... сигурно много е учил за нея Grinning
Ама моля ви се, как няма да показва бицепси 😂 Аз и назад някъде бях писала и се чудих как успява да яде по 6 пъти пиле, като е по 12 часа на работа, горкичкия🥲

# 328
ЕП.10

Оле, Ивайло с Николета? Падам!
А Йорданчо е прав, че.. унижение пред другите не трябва да се прощава. Газ до дупка за такива като Ина. Малката лигла го унижи пред всички Sad

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 19:07 от diziler

# 329
Май тук ще влязат участници

Общи условия

Активация на акаунт