Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 019
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Доведеният баща на предишното гадже на Симеон бил по-големият му брат? Падам от тия истории, хахаха. Отделно дето спал и с братовчедка си...

# 331
Diziler не съм съгласна, Ина въобще не ме кефи, но Йордан сам се изложи, нулева емоционална интелигентност.

Започвам да гледам

# 332
Гледах Коцето. Щото чета тук за въпросните подкасти.
Не разбирам какви бяха тези нападки, пък излъгал бил, пък щели да му вадят кадри. Чудо голямо.

Някой може ли да ми разясни защо Неделчо и Туджаров се считат за големи авторитети? Какви са по образование, с какво се занимават освен с коментари на предавания и големи претенции. Мен не ме впечатлява нито единият, нито другият. Тези подкасти са толкова празни, че не ми се коментират.

Друго си мисля, гледайки Константин. Този човек, имам чувството, е самото спокойствие и не мога да си представя да се издразни на някого. И някаква невиждана душица, чак невъзможно добър, не го виждам да може да обиди някого.

# 333
Голям смях с тия кръвосмесителни истории на Симеон

# 334
curly sue, значи просто не си срещала хора, като Коцето, в реалния живот. Видимо изпитва задоволство от това да изтъква другите колко са зле, за да защото себе си. Отделно е патологичен лъжец, една истина нямаше в цялата история. И всъщност всички много щяха да го харесват ако не си беше отворил устата.

# 335
Diziler не съм съгласна, Ина въобще не ме кефи, но Йордан сам се изложи, нулева емоционална интелигентност.
Йордан като й подарил букета, тя демонстративно го подарила на друго от момичетата... пред него. Демонстрации на неуважение. Вижда се колко е "възпитана".

# 336
НеделчУ като сложи крак връз крак и почне да си роши козината ме гади много.
Жалко, че Коци се разкри, можеше да ползва готиния образ, който монтажа му създаде и "да се развие в нещо" * по Теа.

# 337
И как Стиляна и Симеон спечелиха никой не разбра. На Тея не й стана добре

# 338
"Защо изобщо му дадох гривна на тоя помияр"... леле, леле... скандалите на Теа. Да не ти е вкъщи това истерично чудовище.

# 339
Аз съм по-назад, има нещо симпатично в Ивайло и Николета. :д Може пък да стане.

# 340
Нормално никой мъж да не иска с нея дълга връзка. Тя може да е лесна и визуално хубава, но характера й има нужда от голяма промяна

# 341
А "Изкусителката" (да не издавам името), казва "Влизам в Джъви и красиви", "няма да съм негаЧЪвна"!
Новият мъж, дето влиза ми е мега, мега, мега противен... от друг формат още.
"Аз съм fuck boy, но се имам за lover boy", хахаха... нямам думи. Самочувствие до небесата, ама никаква връзка с реалността.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 19:47 от diziler

# 342
Не ги знам кои са, не следя къщата на инфлуенсърите, но тоя Гош е близък с Елена, според мен ще се сближи с нея, а Ирена с кого ли ще се залюби ще е интересно

# 343
  • България
Ивка нарича боите от акрил - "цветни боички". Ниделчу, не я ли научи какво е? Тези боички не са подходящи за рисуване върху човешка кожа. Яко мирише на пластмаса.

# 344
Тая Стелияна защо им казва всичко, трябваше да каже ще видите, а тя като типична клюкарка си им разказа. Сега новите ще си изградят стратегии

Общи условия

Активация на акаунт