Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 007
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Аз харесвам Ина най-много. Не съм ѝ слушала песните. 😁

# 406
Може да се организираме да идем на участието й с Гош. Само за истинските фенове на Диви и красиви (и мазохисти). Joy

# 407
Толкова ли е зле положението? Нарочно не искам да ги пускам, че и нея няма да трая сигурно. 😃

# 408
Провокативни са песните на Ина. Клипът с мяу-мяу ми хареса.

# 409
Не, можеше да е по-зле. Просто рецитира някакъв безсмислен текст, пълен с уж скандални клиширани фрази. Според мен ще е по-добре да си намери друга работа.

# 410
  • София
Ще задълбая още малко – Ина му казва, че не разбира защо спи навън и че няма нужда от това, могат просто всеки да си спи в леглото. Той така си е решил – ОК. Но, после започва грижата за лекарството и заявлението, че тя дори да му се разсърди, че я буди, дори да се държи лошо, той жертвоготовно ще изтърпи всичко, за нейно добро. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Йордан е тоя тип мъже, дето се мисли, че като се лепнат до някоя и й демонстрират някакви негови си представи за грижа, другият ще бъде длъжен да им откликне. Това със спането навън и лекарствата (няма да правя реклама, че достатъчно продукти ни бутат във всеки кадър, но видях шишенцето какво е, и да, сироп за кашлица) наистина са детски изпълнения. Ина не я харесвам, но я разбирам. Права е да не иска още едно дете, а Данчето наистина се държи като такова. Не разбира нуждата й от лично пространство, не се съобразява с нейните желания, не чува какво му говори, не го интересува, като каже не на нещо. Не ми хареса, че след като уж я "заряза", тя му дава още "шансове" - ама явно й трябва неговия глас, за да е спокойна, че ще продължи. Той между другото в началото имаше доста навитачки, ама може и да са пооредели, понеже определено се представи в една бих казала жалка светлина. Е, Стиляна му се кефи, а и са на близък акъл, та там може и да стане работата.

# 411
Еее, много искам Данчо да се сдвои със Стилияна.  Тогава тя ще оцени Ивайло.

# 412
Не, по-добре Йордан да се събере с Теа. При нея нуждата някой да й дава лекарства е по-наложителна. Grinning

# 413
  • София
Йордан окончателно ме отблъсна с изказването си към Ина, че той ѝ давал внимание и грижи, които всяка друга в къщата искала да има.

# 414
Както казаха Ния-Косара и Неделчо в един подкаст, Мишо бил 22-23 год. Той предложил на Неделчо да правят заедно формата и той бил основният инвеститор. В интерес на истината и двамата нямат достатъчно житейски опит да преценяват какво да гледаме. Надеждата ми е, че са достатъчно интелигентни да се учат в движение.

# 415
  • София
Ще задълбая още малко – Ина му казва, че не разбира защо спи навън и че няма нужда от това, могат просто всеки да си спи в леглото. Той така си е решил – ОК. Но, после започва грижата за лекарството и заявлението, че тя дори да му се разсърди, че я буди, дори да се държи лошо, той жертвоготовно ще изтърпи всичко, за нейно добро. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Йордан е тоя тип мъже, дето се мисли, че като се лепнат до някоя и й демонстрират някакви негови си представи за грижа, другият ще бъде длъжен да им откликне. Това със спането навън и лекарствата (няма да правя реклама, че достатъчно продукти ни бутат във всеки кадър, но видях шишенцето какво е, и да, сироп за кашлица) наистина са детски изпълнения. Ина не я харесвам, но я разбирам. Права е да не иска още едно дете, а Данчето наистина се държи като такова. Не разбира нуждата й от лично пространство, не се съобразява с нейните желания, не чува какво му говори, не го интересува, като каже не на нещо. Не ми хареса, че след като уж я "заряза", тя му дава още "шансове" - ама явно й трябва неговия глас, за да е спокойна, че ще продължи. Той между другото в началото имаше доста навитачки, ама може и да са пооредели, понеже определено се представи в една бих казала жалка светлина. Е, Стиляна му се кефи, а и са на близък акъл, та там може и да стане работата.

Аз па продължавам да симпатизирам на Йордан.. Съгласна съм с всичко, което написахте за него - не умее да прочете нито Ина, нито ситуацията, камо ли да се съобрази с тях. Но ми е съвсем различен прочита на спането навън - не е вменяване на вина, нито манипулация, а е единственото, което му е възможно. Обяснявам защо мисля така - макар и необмислено и преждевременно, той се е предал изцяло в нейни ръце. Пък тя е стиснала здраво с ледената хватка и казва - повиси малко тука така.. не мърдай.. не дишай.. не прави нищо.. аз ще реша кога, какво и как.. А ще го реша, когато го реша.. Ина не иска да му даде нищо, но му дава точно толкова трохи надежда, колкото са необходими, за да продължи ситуацията. И той виси, опънат на едната надежда, не му се вижда края.. и това е мъчително за него. Тя пък си позволява и да му пише язвителни бележки тип БФФ, и нагло да му се хили, понеже по незнайна причина намира за уместно да му се подиграе с чувствата, които отказва да вземе насериозно. Но е важно да се отбележи, че в неговата глава тези чувства са неговата реалност, а тя му отрича реалността. 🙄

Който някога е изпитвал усещането да искаш силно нещо, което хем е под носа ти, хем е на хиляди километри разстояние, той ще разбере. Не е вменяване на вина спането отвън, самосъхранение е - дистанциране и опит да си възвърне контрола, от който сам се е отказал. И това с лекарството, дето щял да ѝ носи, не е манипулация или нелогично самоизтъкване, а е неговият начин да ѝ каже и покаже, че не я наказва, а го прави за себе си. Ето аз ще спя навън, защото от това имам нужда, но ти бъди спокойна - другото между нас няма да се промени, всичко ще продължи нормално, ще ти нося лекарствата, ще те будя (вероятно го е правил и досега).

Човекът обича да обгрижва и това личи от самото начало. А в нейната глава на хеви лууп звучи рефрена “твърде хубаво е, за да е истина” и това я сковава. Някои жени дават всичко мъж да ги разнася на ръце и да ги закриля, да ги гъделичка, да им прави масажи, да ги мята в басейна, да им носи лекарствата, да няма очи за друга.. Аа, и да застане отвън на колата, па лицето му да не трепне, докато го брулят него храстите. И не, това не го прави задължително лов бомбър - никой от нас не знае със сигурност, че това не е трайното му отношение към жената до него. Аз съм била с такъв партньор горе-долу на тая възраст, и изобщо не беше лошо.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:46 от Billie Eve

# 416
И пак не ѝ дава думата, какво го интересува нейното мнение... Типично. Странното е, че подобно поведение се приема положително и като израз на любов. След като я нахейти през деня, силно обиден защо не му приела вечерта букета с радост?! За този човек няма "ти" или "ние", всичко е "аз".
Странно тълкуване. Напротив, той не може да вземе думата от нея. Започва да казва нещо и тя го пресича 10 пъти. И това с букета.. да го подариш демонстративно на друга участничка пред него, така че той да види.. да го унижиш... яко ли е? Тя и на съвета го унизи пред всички...
Между другото Коцето в подкаста с Мишо и Неделчо каза, че само с Ина имал интересни разговори и била интелигентна. Питам : Ние защо не го видяхме?
Колко е "интелигентна" можем да чуем и от песните ѝ.

# 417
Йордан е от най-токсичния тип мъже. Агресивните тъпаци са предвидими, такива като Йордан използват манипулация и вменяване на вина, после те плюят до десето коляно.

Най-елементарното нещо, което показва екстремно ниско ниво на емоционална интелигентност, е фактът, че той мисли загрижеността за нещо, което трябва да му бъде платено от Ина. Той напълно доброволно се прави на шут, ама такива мъже си мислят, че някой трябва да ги тупа по гърба по този повод.

Ей такива после обясняват, че никой не иска 'доброто момче'. Никой не иска прилепчиви хора, които те карат да се чувстваш длъжен.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:47 от savii_

# 418
Новото момиче - груба и невъзпитана, но според мен също може би имат някаква предистория с този фъфлещия.
Аз тук също мисля, че има нещо, което не са излъчили или просто не са заснели. Тези двамата са общували или преди предаването, или при кастингите нещо са се спречкали или на лодката той в самото начало е казал нещо накриво, неджентълменско примерно... и първото й впечатление от него е лошо, но... да речем, че не са го заснели и затова не ни го показват.  Често се случва в това предаване Grinning Току виж някой разкаже историята им. Иначе тя няма логика да го нарежда така, ако не го познава. Той не е известно тв лице като Теа, да си е изградил човек мнение, макар и от екрана.
Аз харесвам Ина най-много. Не съм ѝ слушала песните. 😁
Чуй една и ще ти оглави антикласацията веднага Grinning Дъно на дъната.

# 419
Може би има резон в нещата, които обясняваше Филип Буков в подкаста за ефектите от спирането на химията при Йордан. Аз гледах епизода със срещата им с Ина с един приятел, който не беше гледал формата и не знаеше абсолютно нищо за Йордан, но направи сходни коментари за него, каза, че има такива индикации. С това започвам да си обяснявам емоционалната му нестабилност.
Иначе е супер някой да е мил и грижовен, но когато виждаш, че поведението ти е нежелано, казваш край и се отдръпваш. Тази жена нито му е съпруга, нито му е гадже, дори приятели не са, нищо не делят, че да не може да се отдели от нея. Просто му е нужно да се отдръпне и да види нещата отстрани. Сигурна съм, че в момента му е неудобно да си гледа реакциите и емоционалните изблици.

Общи условия

Активация на акаунт