Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 011
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • Paris
Мен пък Гош не ме дразни. Добродушен ми се струва и добре постъпи спрямо Симеон.
Аз сега върнах да видя отново реакцията на Симеон и още преди тя да се е представила той казва: “Иренче?!” Така чееее определено е играл и там 😀

# 391
Ох, претоплена манджа, извинявайте, ама сега гледам.
Тоя Коцето сам не си вярва и нон стоп плюе всички други, а уж много добър човек. Не мога.

Коце, разбрахме, че четеш. Добронамерено го казвам. Имаш бая какво да поработил като лични качества, преди да се опитваш да помагаш на другите и да се държиш добре и какво беше…
На мен Теа и Симеон ми допадат заедно, Николета и Ивайло също. Ина е отвратителна. Не че Данчо Симпът е много добре.

Другият път продуцьентите да ме поканят мен да водя уъркшопите - лечебни сесии - ритрийти. Имам опит и се самопоканвам.

# 392
Теа защо реве така фалшиво 😂

# 393
НеделчУ като сложи крак връз крак и почне да си роши козината ме гади много.
Жалко, че Коци се разкри, можеше да ползва готиния образ, който монтажа му създаде и "да се развие в нещо" * по Теа.
На мен ми е симпатичен. Смешен ми е Туджаров, като си глади брадата, когато точи лиги по някоя гостенка или се опитва да прикрие изчервяването си. 😁

# 394
Този епизод ми беше интересен. Радвам се, че все пак си влизат нови хора и Гош не е само "по заместване", както предполагах в началото. Предвид, че ще отпадат по двама, предполагам, че ще има още една или две нови двойки.
Теа е много куку, ако няма визуално и сексуално привличане с някого, абсурд да го задържи с тези истерии.
Гош тук ми харесва, но си имам едно наум за него. Интересно как ще се разбъркат двойките сега.

# 395
  • Варна
Тея, ходИ се лекувай, момиче ‼️

# 396
Много навързани всички.
Йордан и Коцето работят в една фирма.
Георги и Николета тренирали в един фитнес.
Симеон евентуално се познава с новата Изкусителка.
А за колко ли отношения между участниците не знаем...

Като пилотен сезон, според мен са го направили точно с кастинг през познати и познати на познати.

# 397
Много навързани всички.
Йордан и Коцето работят в една фирма.
Георги и Николета тренирали в един фитнес.
Симеон евентуално се познава с новата Изкусителка.
А за колко ли отношения между участниците не знаем...

Като пилотен сезон, според мен са го направили точно с кастинг през познати и познати на познати.
Това обяснява как на кастинг влиза първи Жорката и от продукцията решават, да ни го натресат, 'щото тоя е мнооо як и интересен персонаШ и ще му се изкефим мноу на схемите Rolling Eyes

Добре, че се умиха в басейна Joy

Симеон: "Никой не чисти, никой не готви, всеки взима момичетата на всеки" - за себе си ли говори, от готвене ли избяга, та Теа му се разсърди, че се е нахилил Sweat Smile

Йоан дойде, потърси пилето в скандала на Симеон и Теа, завъртя се и си излЕзнА.
Знае ли се коя ферма за щастливи пилета го спонсорира?

Гошето ще натрупа мускулна маса като му умре глиста.

# 398
Йордан не щял да спи до Ина, но ще идва да ѝ дава хапчетата. В превод: свърши тя тая, ама да видиш какъв готин пич си изпуснала и да ти е гадно. И пак не ѝ дава думата, какво го интересува нейното мнение... Типично. Странното е, че подобно поведение се приема положително и като израз на любов. След като я нахейти през деня, силно обиден защо не му приела вечерта букета с радост?! За този човек няма "ти" или "ние", всичко е "аз".
Новите - момчето беше толкова хейтено тук и очаквах да е толкова зян, че чак ми хареса. Ще видим нататък. Момичето влезе с бутонките, отделно, че са ѝ лепнали това "изкусителката", на което на първо впечатление хич не отговаря, та не ми хареса. Времето ще покаже.
Николета направо изнасили емоционално Ивайло, хич не подозираше той как се възприема вниманието, което ѝ обръща. Ако реши да играе на сигурно, ще се задържат, пък може и чувства да възникнат, за в момента към друга се беше насочил, явно.
Теа ме разсмя с рева си, съжалявам, хич не ме трогна. Толкова объркани ценности рядко се виждат. За това ѝ съчувствам.
Николай малко късно се сети за достойнството си. Можел да има всяко момиче... Верно ли? 😁
Все повече ми се затвърждава усещането за режисура. Гош точно към Теа да се насочи... Не ми е достоверно.

# 399
Аз искам просто Ина и Йордан да спрат да комуникират. 10 епизода постоянно водят един и същи разговор, само сменят мястото в къщата. Не разбирам как може да се забатачиш в такива отношения с човек, който познаваш от няколко дни.

# 400
Това с лекарството беше много криндж. Ина и тя какви разговори иска да води, нямам думи. Иначе, Йордан да не ти е в къщата, би ме подлудил. На такива им трябва някоя еднакво влюбчива, която да ив ходи по задника и да им се кланя.

# 401
Всъщност вчера видяхме и гледната точка на Ина. Да показвали са техни разговори, но сега чухме нещо което да обяснява отношението ѝ. Досега беше – Какво иска от доброто момче? Да де, ама то си имало причина. Тя му казва „ Ти като направиш нещо мен ме остави аз да направя нещо за теб и чак тогава пак ти." Ама не, сега лично той ще я обгрижва да ѝ дава лекарствата, все едно е малоумна и не може сама да се събуди. Драмата със спането навън също е вменяване на вина, че Ина не го харесва. На повърхността виждаме един мил и грижовен мъж, а то емоционален вампир.

Между другото Коцето в подкаста с Мишо и Неделчо каза, че само с Ина имал интересни разговори и била интелигентна. Питам : Ние защо не го видяхме?

# 402
Да, Данчо може и да е пич в живота, не знам, обаче тука се показа като голяма drama queen.

# 403
Ще задълбая още малко – Ина му казва, че не разбира защо спи навън и че няма нужда от това, могат просто всеки да си спи в леглото. Той така си е решил – ОК. Но, после започва грижата за лекарството и заявлението, че тя дори да му се разсърди, че я буди, дори да се държи лошо, той жертвоготовно ще изтърпи всичко, за нейно добро. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

На пръв поглед е много мило, но опитът показва, че точно такива мъже които нямат чувство за мярка, след като ги отхвърлят започват едно плюене по бившата им избраница...

Да допълня – може Теа и Гош да са еквивалента на Валерия и Янков от КнИ.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 08:58 от LadyCharming

# 404
Гледам с превъртане на места, че не ми се изтрайва минута по минута. Но ето и моите 50 стотинки по темата Simple Smile

Йордан и Ина - абе какви са тези лекарства, които пие - тя не спира с алкохола и цигарите. Това прилича на сироп за кашлица едното, което не знам как помага, ако забиваш по 10 вейпа на ден. И защо той трябва да й дава лекарствата, тя да не е на 5?
Отношнията им са смешни, но не са приключили, ще се мъчат още.

Николета и Ивайло, май така се казваше - според мен, той хич не й се кефи. Да, би спал с нея сигурно, но до там. Затова той така се изказваше - уклончиво и все я питаше тя какво би направила, за да се ориентира какво да каже.

Тея - момичето е емоционално нестабилно с явни дефицити от детството, които яко избиват. Плюс че се налива като бъчва - тя и в Ергена беше така, чашката от сутрин до вечер. При нея е една постоянна логорея, не спира да мели - няма значение какво, важното е устата й да не спира. Лично за мен такива хора са натоварващи и абсолютно нежелана компания. От мухата-слон - сигурно й е любимият спорт, да вървят драмите и толкова.

Новото момиче - груба и невъзпитана, но според мен също може би имат някаква предистория с този фъфлещия.
И като казах за фъфлене - абе тая Ивка Бейбе е с ужасен, ужасен говор. Направила гърди и устни, но не отишла да си оправи захапката. То това не се търпи - съска, шъшка, абсолютен кошмар. Моля който чете тук от продукцията да й каже, че ортодонт може да помогне за зъбитие, а логопет за говора. Така или иначе ще се изявява в ефир и в бъдеще, поне да си оправи говорния апарат.

Общи условия

Активация на акаунт