Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 028
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Йоан 100 про ще се опита да я "спечели". Но Николай скоро ще остане сам, вижда се края. Симона загледа Гошо

# 376
Ивайло и Николета ми харесват, като двойка. Получи им се разговора, забавляваха си се. Може пък да им се получи. Йордан и Ина продължават с драмата, това са токсични отношения, само напрежение между тях, поне което виждаме.

# 377
  • Paris
Според мен тази новата познава Симеон от преди, иначе няма как да започне директно така рязко.
Ина как може да даде букета на някой друг? Изобщо не е дамско поведение, а на малко детенце от детската градина. Йордан си е супер, мен ме кефи. Дано не и се върже на номерата на Ина, защото съм сигурна, че тя сега ще му прави мили очи само и само да не си тръгне от играта.
Бих се изкефила ако Николета се мачне с Ивайло. Тя е готина, той също.

# 378
Новата е супер невъзпитано, заблудено и тъпо парче. Кога дойде, кога прецени кой какъв е. Не че защитавам Симеон, но как пък реши какъв човек е само по един поглед и без да е разменила и дума с него.
Може и да е имало някакво спречкване преди това, което не са ни дали, защото не са го заснели. Сефте.
Да очакваме някой да го разкаже в синхроните.

# 379
Не е лош сигурно е това. Щом й каза, ще идвам да ти давам лекарствата, човека е загрижен за състоянието на жена, която показва голямо его.
Това е снимка от премиерата, виждат се още непизнати лица, сигурно други, които ще влязат

# 380
Тази, която е на реда зад Йоан, мисля, че е Кристина от Ергенът, която е от близките приятелки на Капитонова. Защото зад нея са точно Капитонова и Дениз. Според мен участниците просто са смесени с поканените гости.

# 381
Гош не го харесвам, но ми направи впечатление колко бързо и точно прецени Теа.
Според мен тази нова участничка познава Симеон от преди, иначе няма как да започне да се държи така спрямо него. Може или да е някоя от бившите му, или близка приятелка на някоя от бившите на Симеон.
Едно непопулярно мнение, но много тъпо натресоха новите участници на двойката, която спечели наградата от "този workshop". И те някак трябваше да излязат от сконфузната ситуация.

# 382
Теа всички я познават от Ергенът и са си съставили предварителна преценка за нея. Освен това я познават и други популярни хора. Филип Буков по време на подкаста на Диви и красиви разказа история с нея на снимки на филм, в който са участвали заедно дори. Много надценявате преценката на Гош.

# 383
много тъпо натресоха новите участници на двойката, която спечели наградата от "този workshop". И те някак трябваше да излязат от сконфузната ситуация.
Да, те не можаха да си изживеят своето "романтично преживяване", защото им натресоха новите още веднага щом се качиха на лодката. Нямаха и минута насаме.
Гош не го харесвам, но ми направи впечатление колко бързо и точно прецени Теа.
Е, той е гледал телевизия и знае какво кречетало е Теа от "Ергенът", каква логорея е...

# 384
  • софия
Интересно ми е. Реални, кринджави, забавни и някак реалистични ми изглеждат наистина. Всички вътре са луди. Joy В добрия смисъл де.

Симеон и новата се познават - какво правиш тука и не те очаквах - изтърси Симето. И къде беше сумати време, докато тримата говореха на лодката. На продуцентски инструктаж?

Гош не го познавам и аз непредубедено го почвам. Нелош поведение за сега, но вайбът кърти. Grinning В муцунката е като анимационен герой, а и висок като Йоан (демек голЕм минус искам да кажа Joy   )

Харесвам Николета и Ивайло като двойка.
Даже мисля, че може наистина да им се получи. Хубав разговор имаха.Grinning
 Георги каза, че Иво се насочил към Николета в първия ден, но чул че тя по-харесва Гошо.

Новата хубавица  е странна. Неприятно първо впечатление и при мен.

Гош за сега ми е ок.
А, сетих се, прилича на близнака на Сид (ледена епоха) ..... JoyJoyJoy

# 385
Много навързани всички.
Йордан и Коцето работят в една фирма.
Георги и Николета тренирали в един фитнес.
Симеон евентуално се познава с новата Изкусителка.
А за колко ли отношения между участниците не знаем...

# 386
В инстаграм стори тоя Гош писал писнало ви е да ме гледате  ще ме гледате навсякъде, това ако не е жажда за още внимание и последователи здраве му кажи

# 387
@sunseto3, няма драма. А този Гош е пълно перде... ужас

# 388
  • София
Дизилер, да, не ме бива много с форумните публикации. Пуснах го така по навик, а и защото е линк към конкретно време от видеото, не в началото. Сори, ще знам занапред.

Няма правило как да се показват видеа в темите. И само с линк пак става. Simple Smile
Има функционалност, която позволявада вмъкнеш видеото, но не си длъжен да я използваш.

Може би само на Благо Джизъса татуировките са по-грозни от тези на Гошето.

# 389
  • софия
Аааа, разбирам за новия младеж...леле....
Изкусително, наистина. Trollface , супер, и чорапите е оставил...... Joy
Това почти ме кара да забравя Йоан и устните....Joy

Общи условия

Активация на акаунт