Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 055
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Гош е едно недоразумение в родния ютуб. Ауткаст има цяло видео посветено на неговите опити да стане известен.
Иначе нашумя покрай Къщата на инфуенсърите, където беше придатък на Анджела.

# 361
Нещо като мъжкия вариант на Ина - wanna be инфлуенсър и рапър, без да има никакви качества и талант.

Чухте ли какво каза Симеон на синхрон за Ники и Симона - че Ники е чист, но Симона била казала на някои от жените, че изобщо не го харесва.

# 362
Епизода ми хареса, кадрите от Морска гара и разходката супер, но съм пристрасна 😁. Гош не ме кефи, слаб, висок, като папагал облечен. И Ирена за съжаление не ми е много изкусителна визуално, лошо държание със Симеон от самото начало. Или се познават или просто си мисли, че така е много интересна, но не е.

# 363
Интересен епизод. Стилияна приятно ме изненада – оказза се, че изобщо не е толкова празноглава, за каквато я мислех. Освен това сподели инфо за Ина и Йордан. Винаги е интересно да се чуе мнението на човек, който е вътре, докато ние виждаме частично какво се случва.

Новата как нарита гларуса - умрях от смях. Симеон има нужда малко да се приземи. Но, тази Теа като започне да му мели, чак ми дожалява за него.

Николета как си награби Ивайло... Само да не го уплаши и той да избяга. Иначе с тази прическа е много по-хубава, отколкото с плитките.

Гош ще ни забавлява със самочувствието си. Яко си е повервАл, че е неустоим за дамите.

# 364
  • София
Симона, дето искаше от Ники да покаже някаква страст , си гледаше настрани герданчето, докато той се беше сгушил в нея и ...  не се виждаше точно какво прави от завивките.
Като някаква отегчена съпруга, дето озвучава рутинен кекс с "Ох!" накрая.

Тея получи цял епизод внимание. Ужас, ужас! Тая  жена може да произведе скандал от всяка невинна ситуация. Много лабилно същество.

Новата се държа със Симеон крайно невъзпитано и грубо от първата минута. Непревокирана от нищо. Човек има право само на едно първо впечатление - на мен тя не ми хареса и не знам дали това ще се промени. Била изкусителка.... ЖДНБ! Не знам изкусителките да се държат така. Ама то вече не знам кой какъв смисъл влага в тази дума.

Гош  не съм го гледала никъде досега. Не съм обременена с вече съставено мнение и ми е любопитно как ще се представии. На първите снимки с част от  участниците ми заприлича на иринкиния СпасИ , дето сега влезе в Къщата на инфлуенсърите.

Стилияна и трезва заваля думите. Явно така си говори. Не е перманентно пияна. Simple Smile

# 365
Теа, докато ревеше първия път, как обаче реши да не си сваля бутафорните очила и само леко забърсваше сълзички под тях. Grinning

# 366
Николай явно е говорил с някого, щото си каза давам й последна възможност и ако пак отиде при Коан няма повече да й прищавам. Не обичам да съм втори избор

# 367
Николай явно е говорил с някого, щото си каза давам й последна възможност и ако пак отиде при Коан няма повече да й прищавам. Не обичам да съм втори избор

Той хубаво го каза, ама дали ще прояви мъжество и да го направи...

# 368
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В повече ми дойдоха на Теа филмите. Не знам дали си вярва или просто си разиграва някакви некадърни артистични етюди, но това цялото просто не е нормално. Лъже и тя като за световно, чудно се бяха мачнали с Коцето.
Новата е супер невъзпитано, заблудено и тъпо парче. Кога дойде, кога прецени кой какъв е. Не че защитавам Симеон, но как пък реши какъв човек е само по един поглед и без да е разменила и дума с него.
А това с "изкусителката" е смях в залата.
Данчо колкото бързо се увлече по Ина, толкова бързо и охладня.
Йоан като първа клюкарка гледаше да не изпусне нищо от скандала между Теа и Симеон и се подсмихваше противно, че се разправят. Но въпреки всичко му остана време да се наяде и да се ожали, че ще изгуби форма. Joy
Гош не го харесвам, но ми направи приятно впечатление колко бързо и точно прецени Теа.
Хареса ми и че Николай е на лимита на търпението си. Grinning

# 369
Гош направо си е Клош. Обидно е за сетивата какви хора са вкарали …
Галош Joy

# 370
  • София
Изумяват ме хората вътре колко нереалистична представа имат за себе си.
Напъните за рев на Теа са нелепи, тя цялата си е такава всъщност.

Реакцията на новото момиче беше все едно имат минало със Симеон.

# 371
Той може да е кофти човек, ама няма от 1 двн да се прояви като някакъв конфликтен. Нормално да я прецени, то тя е изключителна интригантка

# 372
Ъгхгхх, този Гош все пак го вкараха...
Не ми допадат нито той, нито новото момиче.

Честно казано, въпреки че са натоварващи единственото интересно в този епизод ми бяха отношенията на Ина и Йордан. Тяхната динамика всеки епизод е някаква странна и ту единият не ми харесва, ту другият. Например, тука в някои моменти тя беше ненужно студена, груба и заядлива. Миналия път пък той се държа тъпо...
М/д съквартирантката ми днес ми го показа и другаде (в началото и след 11мин.). Та, явно и той е пообиколил някакви предавания и тн. По-обран изглежда там, може би и не е харесал момичето много.

Николета и Ивайло са ми малко странни, но определено са по-добре от Стиляна и той.

Имам чувството, че до края на формата ще се наложи да звънят на 112, ако не заради Ина и Йордан, то със сигурност заради Теа, която е много вероятно да счупи някоя бутилка в главата на Симеон. Просто вече ми е трудно да си го представя оцелял 😱🤕😵

Йоан си е най-добре... вече му минаха любовните мъки и е отдаден отново безрезервно на себе си. Пак търси да яде... направо не мога 😅

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 22:35 от Geri2000

# 373
Теа, както се жалва, че няма сериозна връзка от 5 години, с това безкрайно монотонно говорене ще си остане сама. Не знам какви нерви трябва да има партньорът ѝ.

А новата е доста брутална. Не че Симеон не е дразнещ, но чак така да го отреже беше прекалено. Ще видим дали ще приеме предложението му. Ако опознае Йоан, може и да приеме Симо.

# 374
Новата няма общо с инстаграма си, стил Андреа. :д

Общи условия

Активация на акаунт