Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 056
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Чик- чирик, бау-мяу е готова да се хване за ГалОШ, само и само за да не отпадне Joy
Ако следващите изгонени са жени ,дано са Инка и Елена

# 466
Аз не знам това малко и объркано момиче Ина, как видяхте да е зряло и да има някакви резерви, защото е майка. Като цяло подозирам, че си е с бившия. Тоест с мъжа си.

Наистина е субективно усещането за красота. На мен ми харесват Стелияна и Теа (тя може да обере малко стила). Още се чудя защо всички лъцнаха по Симона и Елена.

Аь пстанах с впечатлението, че новото момиче остана с това впечатление от Симеон, заради разказите на Стелиана.

# 467
В един коментар под един от епизодите прочетох , че първата изгонена жена е
Скрит текст:
Теа. Йордан и Стиляна започват да играят заедно. Ина се хваща за играта с Гош.

# 468
  • София
Леле, слушах днес докато работя подкаста с Коцето. Той може да лъже и маже както си иска, ама за пръв път чувам водещи толкова непрофесионално да спорят и да атакуват гост. Много отблъскващо за мен.

# 469
Ето че е загледал Мона

# 470
# 471
Явно тия са се сдушили за популярност

# 472
Да, красотата често е субективна, но аз пък така в Стилиянчето нищо специално не намирам... тя повече ми влиза в кифленския стереотип. Криви устни и се прави на фатална. Вади его, но и тя не знае защо. Сладка и до там, разбира се, това е лично мнение. В миналия спор Симона прекали към Николай, но пък с аргументи разруши Стилияна. Тя не знаеше какво да отговори.
Симона го раздава тежко, но има някаква класа, не мога да опиша, но е красива, магнетична, има тежест, но повечето мъже имаме респект на такива жени. Независимо колко тежък характер, а и май умее да манипулира и е начетена. Има и най-хубавото тяло за мен, лице също. Аз следя и инстаграмите отвреме-навреме, не само предаването и съвсем различни свои страни показват. Вече кое е фалшиво, кое не, не знам.
А Ленчето като героиня може да е безлична, но има уникални черти, след няколко години още по-хубава ще стане според мен. Има спортна злоба от лекоатлетиката, но според мен е добра душа.
За Ина, аз не одобрявам коментарите на подобни комплексари, както за никоя жена или мъж. Не знам защо са били изтрити. И мъже доста грозно обиждаха мъжете под визитките, както и момичета - жените, пък това говори за тежки комплекси, да обидиш лично непознат, често в пъти повече от теб (някой писал обида на шльокавица и по мутрата си личи простотията). Особено като видимо 35-годишни мъже обиждат млади момичета, да кажем. И на новото момиче някои също са писали доста вулгарни обиди. Дразнеща е, ОК, но някои прекаляват. Ина дразни с поведението си, не с друго.

# 473
Съжалявам, но ние една и съща Симона ли гледаме? То не беше сканаче по леглото, говорене на МА, за дикцията 'и няма да говоря, че е дълга тема. Аз не виждам и капка начетеност, но пък и тя си го каза, търси някой, който да обръща маси. За щастие има достатъчно мутролюбители, които са в търсене на мутреса с тежък характер.

# 474
Аз на външен вид харесвам Елена, защото е много естествена и без естетични корекции все още, почти не се гримира даже. Все още има леко детско излъчване, но след няколко години ще става все по-женствена. На последната церемония беше гримирана много хубаво.

# 475
Николета доста ниска била...
за пръв път чувам водещи толкова непрофесионално да спорят и да атакуват гост. Много отблъскващо за мен.
E да, супер непрофесионално. Точно другарски съд. А и дори да го направят, да е за малко. Не 1 час да дъвчат едно и също.

# 476
Симона не ви ли се вижда пухкава и превтасала?
Не изглежда да си поддържа формата

# 477
Ами то е най-лесно да си сложиш силикон и хиалурон. Но да имаш дисциплина да спортуваш и да се храниш добре, си изисква други допълнителни качества. Сега може да се мотивира от бащата на бъдещето й дете - Йоан.

# 478
Най-точният коментар! Ще добавя, че успява да го изкара сякаш тя няма уважение към него и всячески се опитва да го изложи, заради неразрешени проблеми в миналото, докато той прави абсолютно същото с нея. Държи се изключително незряло и се прави на добър принц, а всъщност ми изглежда по-токсичен и от Йоан, но ми се струва, че наистина си вярва. Сякаш не осъзнава поведението си и си мисли, че се „жертва”, че „дава” и се държи джентълменски. Проблемът, който откривам тук, е, че повечето хора явно му се връзват. Не е нужно да си търсиш „лошо момче”, за да не харесваш Йордан. Дори момичета, които търсят спокойствие и грижовни типове, ще избягат с 200 от него. Той е псевдо грижовен. Отношението му е толкова неуважително, колкото е и от страна на Ина.

Необяснима ми е също ситуацията със Симона. Според мен тя също е незряла и всичко, което каза на Стиляна (макар и вярно), се отнася и за самата нея. Тя не изглежда да търси любов, а човек, който да ѝ се подчинява, но в същото време и да я пази ревностно. Държи се като малко момиченце, мислещо се за принцеса и търсещо не принц, а стража. Това го забелязах още в първите епизоди. Мисли се за най-желаната, но не се усеща, че това е така, само ако е сред не толкова мислещи хора. За говорене и прочее не ми се коментира, защото абсолютно никой не говори добре в това предаване. Накрая (противно на очакванията ми) ще излезе, че Николета е най-адекватната в цялата къща😃

Йордан е от най-токсичния тип мъже. Агресивните тъпаци са предвидими, такива като Йордан използват манипулация и вменяване на вина, после те плюят до десето коляно.

Най-елементарното нещо, което показва екстремно ниско ниво на емоционална интелигентност, е фактът, че той мисли загрижеността за нещо, което трябва да му бъде платено от Ина. Той напълно доброволно се прави на шут, ама такива мъже си мислят, че някой трябва да ги тупа по гърба по този повод.

Ей такива после обясняват, че никой не иска 'доброто момче'. Никой не иска прилепчиви хора, които те карат да се чувстваш длъжен.

# 479
Е това е така при Симона всъщност, че не знае какво иска или по-скоро твърде много, взаимноизключващи се претенции - мъж такъв като Николай, любовник може би като Йоан. Иска роб, но да е мъжествен, да я подкрепя във всичко (тоест да няма собствено мнение, което видяхме при невинното изказване на мнение на Ники, веднага се озъби тя), ама да е едва ли не мачо. Може би с Йордан щеше да има това, но и тогава не беше доволна, не й схващам спатиите.
А Йордан е токсичен да, поне такива вайбове дава, ти може да бъдеш привлечен, но не и да обсебваш някого от толкова малко дни и подозирам, че повтаря тази грешка постоянно, тоест не му е за пръв път в живота. И все пак след толкова ред флагове, какво пречи Ина окончателно да го разкара, тъкмо си мисля, че го е направила и някак си пак иска неговото внимание? Не знам защо някои хора ги шипват, идеализират токсични взаимоотшения ли, непрестанните им спорове са натоварващи...
Познат на познат влизат, но Неделчо е подчертал, че не се играе по сценарий. Неловки моменти има, защото ги снимат, а тези хора не са най-близките познати УЖ и са оставени 24/7 заедно. То на живо на среща някой път няма какво да кажеш, камоли пред камери. По-реалистично от бурните нагласени срещи в Ергена. Не може всички като Йордан да подръпваме и да се влюбваме от пръв поглед или като Теа да яхваме хора първата нощ. И да ни се иска, от кумова срама както се вика.
За едно подкрепям Ина, тя спомена нещо за интимности и на постове, и в откъси, от къде знаем, че той не е искал нещо, не всичко се излъчва? И вярно предаването е любовно, но не е казано, че всеки трябва да иска интимности първата седмица, още повече пред камера. Имаше и друг опит за манипулация от него, съзнателно или не. Другите мъже се отдръпнали, защото е майка, това беше така. Ама само той й обръщал толкова внимание, знаете ли как ми звучи - по дефолт длъжна да му върже.

Общи условия

Активация на акаунт